Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

bazı erkekler kadını nazlamayı bilmez maalesef.ve çekilmezler

sizce eşiniz ilişki konusunda yeterlimi.bana bi konuda kendine güvensizliği var gibi geliyor yada başkasıyla birlikte.bi erkeğin istemmesi başka neden olabilirki
Erken boşalma sorunu var. Bilmiyorum ilgisi var mıdır.

Sorun sadece opmemek degilmis , Esin seni ciplak dahi gormek istemiyormus..
Peki iliskiye nasil giriyor ? Yani begenmedigi bir insanla iliskiye girmesinide bekleyemezsin..
Esinle bu konuyu uzun uzun masaya yatir ve konus , oyle ayak ustu sorulucak sorular degil..

Konuşmaya açık olsa inanın burada sizleri uğraştırmazdım. Haklısınız.

Bu kadar genel bir ilgisizliğe yol açacak kadar bağıntılı olabilir mi?
bence olabilir ama evli arkadaşlar daha net yanıtlar diye düşünüyorum...
Hani o duruma düşmekten aşırı rahatsızsa kendi içinde takıntı yapmış olabilir gibi açıkçası
size yaklaşmaya çekiniyordur sonu kötü olursa diye belki..

Taviz tavizi doğuruyor azizem. Henüz evli değilseniz bizlerden ders alın.

Dogru, kesınlıkle öyle. Ancak onun ıstedıgı olunca mutlu oluyor. O mutlu olunca da ben mutlu oluyorum. Öyle bir kısır döngü yani

İkimiz de 26. İki yıllık sevgiliydik.

Yaslarınız da gencmıs ya oyle bıkacak bır durum da degil. Belki de evlilik hayatı, ortak yasam, sorumluluklar agır basmıstır da önce bunları halledelim bunlar daha onemlı dıyıp ılıskınızı ıkıncı plana atmıs da olabılır. Nasılsa evlıyiz artık ıstedıgımızde ıstedıgımızi yaparız kasmaya gerek yok dıye eskısı gıbı caba gostermıyordur

sonuçta erkeklerin cinsel gücü ile ilgili belli kalıplar var.onlardan biri olmayınca kadın sorun etmese bile erkek kendi içinde büyütür.yetersiz görür kendini.siz ilişkinizi uzatmaya çalısın boşalma noktasına gelmeden küçük aralar verip devam edin.

ısrarla eşinin cinsellik olaylarına cvp vermiyorsun
burda kimse kimseyi tanımıyor
eşin seni beğenmiyorsa ilişkiye nasıl giriyorsunuz bende sorayım bir daha
yooook adam akıllı konuşman lazım

benim eşim bi dönem çok yoğun çalısıyodu ilişki konusunda sıkıntımız vardı ama ne o bunu dert etti ne ben.soyunur sarılıp yatardık.aşık olmak başka bişey...

bazı erkekler kadını nazlamayı bilmez maalesef.ve çekilmezler

O benım kotamı doldurduğumu dusunuyor. 9 ay peşimden koşmuş elimi tutmak ıcın. Artık hayır deme hakkım kalmamış:) ne zaman reddetsem korkuyorum sinirlenecek iyice diye. Haklı oldugum halde tepki gösteremiyorum. Zaten asırı alıngan bır ınsan. Cok kırıldım sana dediğimde iyi bir daha konuşmayız sen de kırılmazsın o zaman diyip cat dıye arabadan inen bir adam duşunun.

Anlıyorum öpmemesine bu sebep olabilir. Peki seni seviyorum demesine, çok güzelsin demesine engel mi? Duyguları yok edecek kadar büyük bir şey mi bu?

Sanki krediyle araba satın alıyorlar. Krediyi ödedim, tamam borcum kalmadı. Ne ala... Keşke biraz ince düşünebilsek.

Bu kadar genel bir ilgisizliğe yol açacak kadar bağıntılı olabilir mi?

Yaa ben bunu ilk sayfalarda yazmıstım. Opusunce hemen erekte oluyorsa hemen o an iliski olmazsa da hic bastan başlamak istemiyor olabilir. Kendisi erken boşalıyorsa da kendisine göre sınırlıyor demek ki ilişkiyi. Öpüsme de sonucta bır on sevisme evresi. Bence ondan dolayı olabilir

Kusura bakmayın ama evlendiğinizden beri öpmüyorsa ne yapıyorsunuz bir çift olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…