- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
bakire kız sürpriz yumurta gibidir . :)Çok uç bir örnek olacak belki ama bir müvekkil eşiyle cinsel ilişkiye giremiyordu, nedeni kadın vajinasının çok koyu renk ve sarkık olmasıydı. Midesi bulanıyormuş. Belki bu türde uç örnekte olabilir.
Sen mutsuzluğunu yansıt o zaman. Bu şartlarda sevişmek istemiyorumde, mutsuz olduğunu söyle, bakalım ne yapacak.Tek bir kez umursasa bence değişebiliriz ama umrunda değil. Gayet memnun görünüyor halinden.
fikir yapısına neden ters biraz açar mısınız?Hayır fikir yapısına ters bu cinsel tercih ihtimali. Fiziğim yerinde, iki kilo eksiğim var sadece.
Sizi çok yordum gerçekten. Kendimi geri çektiğimde ne oldu hayırdır demek yerine darılacak oluyor çocuk gibi, ya ben naz da yapamıyorum bu ilişkide. Her zaman asil ne yaptığını bilen, basit kırılganlıkları olmayan biri gibi durmamı bekliyor kafayı yiyeceğim. Kırıldığımı belli ettiğimde, kırıldığım için kızıyor bana.Sen mutsuzluğunu yansıt o zaman. Bu şartlarda sevişmek istemiyorumde, mutsuz olduğunu söyle, bakalım ne yapacak.
Çünkü kadınları beğeniyor. Gözlemlerimi anlatmama gerek yok sanırım.fikir yapısına neden ters biraz açar mısınız?
Belki insanlara çaktırmamak için fikri ters gibi davranıyor olamaz mı?
Büyük risk. Hem kadın hem erkek için. Ben bu riske girmezdimbakire kız sürpriz yumurta gibidir . :)
Ben eşimden senin üzülmeye hakkın yok, sen üzülünce ben de üzülüyorum çünkü diye bir cümle duydum. Kızsam bir türlü kızmasam çok başka türlü. Bazı türlerde bu mevcut.Sizi çok yordum gerçekten. Kendimi geri çektiğimde ne oldu hayırdır demek yerine darılacak oluyor çocuk gibi, ya ben naz da yapamıyorum bu ilişkide. Her zaman asil ne yaptığını bilen, basit kırılganlıkları olmayan biri gibi durmamı bekliyor kafayı yiyeceğim. Kırıldığımı belli ettiğimde, kırıldığım için kızıyor bana.
Anladım ...Çünkü kadınları beğeniyor. Gözlemlerimi anlatmama gerek yok sanırım.
Benımkı de oyle. Gittikçe kendımdan taviz vermeye basladım. Allahtan evlı degiliz. Üzüldüğümü kırıldığımı soyledıgımde iyice sınırlanıyor trip atıyor. Hıcbır tepkımı gösteremez hale geldımSizi çok yordum gerçekten. Kendimi geri çektiğimde ne oldu hayırdır demek yerine darılacak oluyor çocuk gibi, ya ben naz da yapamıyorum bu ilişkide. Her zaman asil ne yaptığını bilen, basit kırılganlıkları olmayan biri gibi durmamı bekliyor kafayı yiyeceğim. Kırıldığımı belli ettiğimde, kırıldığım için kızıyor bana.
Kızarsa kızsın canım ne olacak. Kızacak, kızacak sonra durup düşünecek. Naz yapma tavrını koy. Sen bu şekilde alttan almaya devam edersen bu iş yoluna girmez.Sizi çok yordum gerçekten. Kendimi geri çektiğimde ne oldu hayırdır demek yerine darılacak oluyor çocuk gibi, ya ben naz da yapamıyorum bu ilişkide. Her zaman asil ne yaptığını bilen, basit kırılganlıkları olmayan biri gibi durmamı bekliyor kafayı yiyeceğim. Kırıldığımı belli ettiğimde, kırıldığım için kızıyor bana.
Sıkıntılı ve bencil bir düşünce yapısı. Evet.Büyük risk. Hem kadın hem erkek için. Ben bu riske girmezdim
Ben eşimden senin üzülmeye hakkın yok, sen üzülünce ben de üzülüyorum çünkü diye bir cümle duydum. Kızsam bir türlü kızmasam çok başka türlü. Bazı türlerde bu mevcut.
hmmFiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.
Taviz tavizi doğuruyor azizem. Henüz evli değilseniz bizlerden ders alın.Benımkı de oyle. Gittikçe kendımdan taviz vermeye basladım. Allahtan evlı degiliz. Üzüldüğümü kırıldığımı soyledıgımde iyice sınırlanıyor trip atıyor. Hıcbır tepkımı gösteremez hale geldım
Tekrar bir deneyeyim sabredip. Teşekkür ederim.Kızarsa kızsın canım ne olacak. Kızacak, kızacak sonra durup düşünecek. Naz yapma tavrını koy. Sen bu şekilde alttan almaya devam edersen bu iş yoluna girmez.
sizce eşiniz ilişki konusunda yeterlimi.bana bi konuda kendine güvensizliği var gibi geliyor yada başkasıyla birlikte.bi erkeğin istemmesi başka neden olabilirkiÇünkü kadınları beğeniyor. Gözlemlerimi anlatmama gerek yok sanırım.
İkimiz de 26. İki yıllık sevgiliydik.Evlenmeden önce ne kadar süre birlikteydiniz? Yaslarınız kaç?