Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Yok beeee .Azcıkta siz onu itekleyin .Çok sıkıldım yanaşma sıcak filan .Sizde yanaşıp duran birinden çabuk sıkılırsınız Ondandır sıkılmıştır.Çok ilgileniyo benle bunaldım diye düşünüp öyle hareket edin .:confused::confused:

Sen mutsuzluğunu yansıt o zaman. Bu şartlarda sevişmek istemiyorumde, mutsuz olduğunu söyle, bakalım ne yapacak.
Sizi çok yordum gerçekten. Kendimi geri çektiğimde ne oldu hayırdır demek yerine darılacak oluyor çocuk gibi, ya ben naz da yapamıyorum bu ilişkide. Her zaman asil ne yaptığını bilen, basit kırılganlıkları olmayan biri gibi durmamı bekliyor kafayı yiyeceğim. Kırıldığımı belli ettiğimde, kırıldığım için kızıyor bana.

bakire kız sürpriz yumurta gibidir . :)
Büyük risk. Hem kadın hem erkek için. Ben bu riske girmezdim:KK30::KK23:
Sizi çok yordum gerçekten. Kendimi geri çektiğimde ne oldu hayırdır demek yerine darılacak oluyor çocuk gibi, ya ben naz da yapamıyorum bu ilişkide. Her zaman asil ne yaptığını bilen, basit kırılganlıkları olmayan biri gibi durmamı bekliyor kafayı yiyeceğim. Kırıldığımı belli ettiğimde, kırıldığım için kızıyor bana.
Ben eşimden senin üzülmeye hakkın yok, sen üzülünce ben de üzülüyorum çünkü diye bir cümle duydum. Kızsam bir türlü kızmasam çok başka türlü. Bazı türlerde bu mevcut.

Benımkı de oyle. Gittikçe kendımdan taviz vermeye basladım. Allahtan evlı degiliz. Üzüldüğümü kırıldığımı soyledıgımde iyice sınırlanıyor trip atıyor. Hıcbır tepkımı gösteremez hale geldım

Kızarsa kızsın canım ne olacak. Kızacak, kızacak sonra durup düşünecek. Naz yapma tavrını koy. Sen bu şekilde alttan almaya devam edersen bu iş yoluna girmez.

Büyük risk. Hem kadın hem erkek için. Ben bu riske girmezdim:KK30::KK23:

Ben eşimden senin üzülmeye hakkın yok, sen üzülünce ben de üzülüyorum çünkü diye bir cümle duydum. Kızsam bir türlü kızmasam çok başka türlü. Bazı türlerde bu mevcut.
Sıkıntılı ve bencil bir düşünce yapısı. Evet.

Fiziğimi beğeniyorum. Ancak o beğenmiyor sanırım görmek istemiyor. Çok kez değişik bir kostümle karşıladığımda üstünü ört, ya da üzerini giyin ne bu halin dediği oldu. O da ağırıma gitti.
hmm
cinselliğe fazla düşkün değilse
seni düşkün görüyorsa yaptığı her muamelede cinselliği düşüneceksin gibi bir his oluşuyo herhalde onda
öpüşünce devamı gelcek gibi düşünüyor herhalde

Benımkı de oyle. Gittikçe kendımdan taviz vermeye basladım. Allahtan evlı degiliz. Üzüldüğümü kırıldığımı soyledıgımde iyice sınırlanıyor trip atıyor. Hıcbır tepkımı gösteremez hale geldım
Taviz tavizi doğuruyor azizem. Henüz evli değilseniz bizlerden ders alın.

X