Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

konunuzu baştan sona okudum. öpmeme, sarılmama.. herşeyin bi açıklaması olabilir kötü koku vs. gibi.
ama benim dikkatimi çeken en önemli nokta. ilişki sırasında bir kaç kez üstümü örttü demişsiniz ya buna anlam veremedim açıkçası ben. bir erkek neden bunu yapar ki? normal şartlarda siz örtmek isteseniz onun açmak istemesi lazım..

O nasil habermis öyle! Nerden bulacakmis farklisini. Baska cesit yok ki.

Anlıyorum öpmemesine bu sebep olabilir. Peki seni seviyorum demesine, çok güzelsin demesine engel mi? Duyguları yok edecek kadar büyük bir şey mi bu?
Maddi ya da başka başka problemler varsa bu konuya duyulan cazibeyi etkiler, malum ülkenin yarısı açlık sınırında yaşıyor adamcagiza ne ithamlar gay olmasına kadar yahu adam aç aç ekmeginin peşinde ertesi gün müdürüne vereceği rapor var belki aklında ne bilim
Bana sanki konuya yabancılaşmış gibi geldi
Biz kadınlar herşeyi üzerimize alinmayi iyi biliriz lütfen siz öyle yapmayın pozitif düşünün onu anlamaya çalışın işyerinde veyahut başka problemleri mi var diye

doğru bizim kocalarımızın hiç problemi yok 2 senedir hiç mi geçmedi bu problemler ayrıca ne sorunu olursa olsun karısına üstüne ört bu ne hal diyen ni adamdan hekes şüpelenir

Yahu ne tuhaf sey. Alahi´m sen bana iyi ki Tino´mu vermissin ben yoksa yalniz ölürmüsüm

Baskasina asiksa ilgisi tamamen kaybolur. Umarim asexueldir.

Eşcinsel olabilir.böyle vakalar çok.bilemedim valla.bi oturup konuş normal bi durum değil pek.bilemedim valla.allah yardımcın olsun canım

Hayatinda baska biri var bnce
Yada senden sogumus. Ucuncu ihtimalde isteksiz bence sorunu var o yuzden sana yanasmiyor opmuyor. Operse gerisinin gelecgni duusunyodur
Benim esimde de sorun var. Ben erkek o kadin resmen. Ben istemesem sesi cikmaz. Ciksa da bi nazlanip yk desem ustelemez sinir olurum. Ama konusurum soyler. Ya yapamasam diyo. O yuzden korkuyo yanasmiyo. Ama ben sorun etmyrm gececek insallah

Dusundumde ben hep evin icin pijamaylayim uyuz gibi dolaniyorm hic kendime bakmiyorm. Acilen kendmi toparlamam gerek

Bilmiyorum Aklınıza ne geliyor sebep olarak?

Bilmiyorum Aklınıza ne geliyor sebep olarak?
Evlenmeden önce birlikteliğiniz olmamış. Üzgünüm ki benim aklıma evlendikten sonra gördüğünü beğenmemiş olmasınsan başka sebep gelmiyor. Yani bunu da açık açık söyleyemez geçiştirir mutlaka. Öpüşmenin sonucu da sevişmeye gidecek diye istemiyor. Evlenmeden önce öpüyormuş çünkü. Bu da diğer bütün ihtimalleri eliyor. Zayıfım demişsin belki göğsünü sarkık buluyor ya da ne bileyim öyle bişiler. Adamın seni sevdiğini hissediyorsan ikiniz için de bazı değişiklikler yapabilirsin belki kilo almalısın hatta silikon bile olabilir. Tabi sana değer veriyorsa eşin bu sadece bi erkeği memnun etmek için değil yani.

konu çözülmüşe benziyor. Bende böyle düşünüyordum yani başka bir sebebi olamaz bence. Bu konuyu konuşamazda tabi seninle sadece geçiştirir. Tuhaf gelsede bu sebep sen kafana takma herşeyin bir çaresi var sonuçta.

Konu sahibesinin rahatlığı, sakinliği, başkasının başından geçenleri anlatıyormuş gibi rahat tavırları... Ne bileyim tuhaf yani.
Yalnız KK kadınlarında şunu fark ettim her biri bilim kadını gibi maşallah. Farklı bakış açıları, değinilen noktalar, verilen fikirler, bulunan çözümler hepsi birbirinden güzel. Helal olsun

Sırf yargılamaya geldiyseniz keşke zahmet etmeseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…