Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Belki saçma bi yorum olacak ama siz cok ıslak opuyorsaniz bu hoşuna gitmiyor olabilir yani bazı insanlar takılabiliyor böyle şeylere çok hoslanmayabiliorlar...

Birkaç sayfadan sonra aklıma tek gelen eşinin kadınlardan hoşlanmadığı oldu.yani belkide evlenmeden önce cinsel kimliğini bilmiyordu ve evlendikten sonra aslında kadınlardan hoslanmadigini farketti olamaz mio_O

Yada ne bileyim belki cinsel ilişkiyi sevmedi

Ya bi erkeği nie bukadar yuceltiyosunki al karşına konuş istemiyosa boşan böyle sacmalikmi olur yok ağzın kokuyodur yok vücudunu begenmiyodur böyleyse olabilirmi sen ona güvenip herseyini vermissin en mahremiyetini acmissin istemiyorsa kendi bilir aklına girmiş gibi olmasinda ben bosarim aşkından gebersemde suratına bakmam beni öpmeye n adamla bırak cinsel birlesmeyi ona pis tirnagimi bile elletmem

Eşiniz evlendikten sonra cinsellikte aradığını bulamadığından böyle davranıyor olabilir. Ve o cinselliği de sizinle yaşadığı için size bunu böyle yansıtıyordur. Ten uyumu olmasa evlenmeden önce öpüşüp koklaşırken anlardı bunu. Ama şimdi deşseniz ten uyumu yok diyebilir, çekici gelmiyorsun diyebilir.
Gerçeklere bakın, sizi arzulamıyor ve vücudunuza dahi bakmak istemiyor. Erken boşalma sorununu da sizinle bağdaştırıp kendini temize çekiyor sanırım.

sizde bir koku felan mı hissetti acaba..ne bileyim..ağız kokusu gibi şeyler..bu kokuları siz bilemezsiniz ama karşıdaki hissetmiştir..ama böylede buz gibi evlilik olmaz ki..

Kardes benim yakin bir arkadasimin esi de böyle. Ama adamın ruh sagligi iyi değil. Asiri derecede cimri, asiri derecede titiz. Karısını opemiyor, tukurukten midesi bulaniyormus.

Eşinizle konuşun. Gevelemeden, çekinmeden, açık açık konuşun. Cinsellik hem erkek için hem de kadın için bir ihtiyaçtır. Siz evli bir çiftsiniz. Artık birbirinizden çekinmemeniz gerekiyor normalde. Kadın erkeği tatmin etmediğinde erkek çok büyük problem çıkarıyor hiç düşünmeden. Hatta aldatıyor, ama kadınlarımız bırakın problem çıkarmayı bu durumumu açık açık konuşmaktan bile çekiniyor.

Burdan böyle ihtimaller üzerinden konuşmakla ne siz ne de biz bir yere varabiliriz. Eşinizi karşınıza alın, sakin sakin konuşun. Gerekirse bir uzman desteği alın.

Özellikle severek evlenen bir çiftin böyle bir durumda olması pek normal değil gibi.

Mutlaka bir nedeni vardır. Bunu da ancak siz öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kocacim istersem kölem olursun diye bir kitap :)
Kimse dememiş mi ya ten uyumu yok. Ten uyumu yoksa aşk bir kaç ayda biter. Cinselliği evliliğin sonrasına taşıdığınız için bunu görme fırsatınız olmadı. Her şey bu kadar basit. Hastalığınız yok, belki dünya güzeli bir insansınız. Ama ten uyumu olunca maymun bile sürekli öpülesi geliyor.

Kesinlikle çok doğru, bu konuda okuduğum en mantıklı yorumdu...

Baktığını yakalıyorum bariz şekilde yapmıyor ama. Hani erkeklerin sıradan güdüsel tepkisi gibi. Bir kadının güzelliği hakkında konuşmayı doğru bulmaz, ama birkaç kez denk gelmiştim örneğin bir tiyatro performansında sanatçının giydiği bluz yakışmış, onu açmış demesi gibi... bu tarz şeyleri oldu.
bence hiçbir normal erkek bluz yakışmış onu açmış demez.büyük ihtimal gay oldu evlendikten sonra.

Bende öpüşmeyi sevmiyorum ama normal öperim hele tras olup losyon sürmüşse :KK53:ve inan ki sebebini tam olarak bende bilmiyorum ilişki esnasında bile öpüşmem mesela çok nadirdir öpüştüğüm .. boynunu yanağını elini kolunu öperim ama ..

kotu opusuyor olabilir misiniz ? bazen tv de denk geliyor vakum gibi karsisindakinin agzini cekiyor o an benim bile midem bulaniyor.

Cok ilginc esiniz sizden sogumus olabilirmi ? Vallahi cnm benim eski esimle o kdr sorunum olmasina ragmen afedersinde opusmeyi sarilmayi sakalasmayi ihmal etmezdik !

X