- 28 Ocak 2015
- 88
- 31
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocacim istersem kölem olursun diye bir kitap :)hangi kitapmış o isim alayım lütfen
Ben aldatiyorum diye bagirmiycak tabi sadece ilgi cekecek kadar :)Türkiye'de cinayet sebebi, hatta mahkemede ağır tahrikten ceza indirimi bile alabilir. :)
güzel bir kitap mı?Kocacim istersem kölem olursun diye bir kitap :)
Kocacim istersem kölem olursun diye bir kitap :)
Kimse dememiş mi ya ten uyumu yok. Ten uyumu yoksa aşk bir kaç ayda biter. Cinselliği evliliğin sonrasına taşıdığınız için bunu görme fırsatınız olmadı. Her şey bu kadar basit. Hastalığınız yok, belki dünya güzeli bir insansınız. Ama ten uyumu olunca maymun bile sürekli öpülesi geliyor.
bence hiçbir normal erkek bluz yakışmış onu açmış demez.büyük ihtimal gay oldu evlendikten sonra.Baktığını yakalıyorum bariz şekilde yapmıyor ama. Hani erkeklerin sıradan güdüsel tepkisi gibi. Bir kadının güzelliği hakkında konuşmayı doğru bulmaz, ama birkaç kez denk gelmiştim örneğin bir tiyatro performansında sanatçının giydiği bluz yakışmış, onu açmış demesi gibi... bu tarz şeyleri oldu.
Te allam yareppim bu erkeklerin derdi de bir baskaÇok uç bir örnek olacak belki ama bir müvekkil eşiyle cinsel ilişkiye giremiyordu, nedeni kadın vajinasının çok koyu renk ve sarkık olmasıydı. Midesi bulanıyormuş. Belki bu türde uç örnekte olabilir.