Anormal bir hal olarak kabul etmeyip* benimle konuşmayı reddeden birini danışmanlığa ikna etmem çok güç. Belki ilerleyen zamanlarda anlayışı değişirse olabilir. Söz konusu ulaştığı şeye hevesini kaybetme ise, benim hayatımın ışığı söndü demektir.
starwhite mesela :):):)O konuda da kremler varmış ya. O koyuluk açılabiliyormuş. Roaarhh oturdum bunları araştırdım zamanında
hangi kitapmış o isim alayım lütfenBurada gördüğüm bir tavsiyeyle bir kitap almıştım kocasının ilgisizliği üzerine pskilog yardimi alan bir bayandi konudaki eşi kıskansın diye onu karşılarken sürekli yeni banyodan çıkmış gibi yap diyodu sürekli aktiviteler bul güzel giyin v.s diye bir deneyin derim belki kıskanarak aşarsınız bu sorunu kitap isminide vereyim bir okuyun isterseniz
Kimse dememiş mi ya ten uyumu yok. Ten uyumu yoksa aşk bir kaç ayda biter. Cinselliği evliliğin sonrasına taşıdığınız için bunu görme fırsatınız olmadı. Her şey bu kadar basit. Hastalığınız yok, belki dünya güzeli bir insansınız. Ama ten uyumu olunca maymun bile sürekli öpülesi geliyor.
ama kadın istiyor. bu öyle öpüşmeyi sevmedim öyleyse öpüşmeyeyim demekle olmaz ki. karşıdaki şişme bebek değil, beklentiler, hayalleri, kalbi olan bir kadın.Ya bence tiksinme falan olamaz o bende 2yıllık evliyim eşimde çok yakışıklı bir erkektir hamileyim ve durmadan kusuyorum her halimi görüyor kendime bakamıyorum dökülüyorum resmen ama eşim hala güzel karım diye yapış yapış sever aşk sevgi bu öyle tiksindi diye öpmemek de neymiş belki öpüşmeyi sevmiyordur evlenmeden güzel geliyodur evlenince öpüşme isteği bitmiştir.çok takma bence sana diğer davranışları iyiymiş ne güzel ne erkekler var