Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Birazda biz hatunlar cok detayciyiz cok derinlere ineriz erkekler oyle degil biliyosunuz bizler bide cok duygusaliz ama bi o kadarda akilliyizdir dimi. Sende ayni seyi dene bakalim buyuk bi sabirla ama sende opme opmeye yeltenme ev hanimligini yap eksik etme ama sanki bu durum umrunda degilmis gibi davran bakalim o rahatsiz olcakmi tabi cokta abartma :KK66: sonra saldi kendini hemen demesin oyle bi hissettirki napim kocacim sen beni boyle yaptir der gibi olsun

Anormal bir hal olarak kabul etmeyip* benimle konuşmayı reddeden birini danışmanlığa ikna etmem çok güç. Belki ilerleyen zamanlarda anlayışı değişirse olabilir. Söz konusu ulaştığı şeye hevesini kaybetme ise, benim hayatımın ışığı söndü demektir.

Öyle düşünmeyin lütfen. Eşinizin tıbbi bir rahatsızlığı da olabilir.. Buna çözüm bulmak gerekiyor aslında. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım her şey istediğiniz gibi gider...

bence kesinlikle normal olmayan birşey var karısını çıplak görünce üstünü ört demesi çok kırıcı ki kendisi bakımlı bi kadın olduğundan bahsediyor ben şişko orası burası yağlı olan bi kadımın ben saklanmaya çalışırım eşim tam tersi görmek ister beni
kocanızı hiç anlıyamadım ama benim bile zoruma gitti üzetini ört demesi senin adına üzüldüm :KK43: ayrıca ne kadar sevsemde 1 ay dişini fırçalamayan birini öpmezdim kocan daha ne istiyor sende her dakka ben böyle bakımlıyım sende dişini fırçala kendine bak falan desen belki değişir biraz

15 yıllık evliyim aynen benim eşimde sizin eşinizin yaptığını yapıyor öpmüyor okşamıyor öncedende aynıydı şimdide aynı.Neymiş efendim durduk yerde öpmekte neymiş herşeyin bir zamanı zemini olurmuş.Gece öpüyoruz ya yetmiyormu diyor.Bende çok söyledim küstüm agladım. Yok anacım odun mu öküzmü fayda etmedi.Bide evliliğimizin ilk zamanları ayrı ayrı giyinirdik mesala ben oda giyinirsem o banyoda giyinip gelirdi.Ben olmaz böyle deyincede ayıp ayıp derdi .Çocukları nasıl yaptıysak artık.:mad::KK69::KK70:

fiziğini mi beğenmiyor KENDİNCE acaba

Bence

1. Gay olabilir.

2. benim eşim gibi uzun öpüşünce yatak geliyor aklına olabilir bu sebeple kısa kısa öpücükler verir mesela.

3. sarılıp koklama olayına bende yorum yapamıyorum seven insan uzak duramaz gibi geliyor.

Benim eşim tam tersine çok fazla öper beni,sürekli sarılmak ister ve ben bu durumdan rahatsız olurum..Yapı olarak ben biraz sıkıntılı bir insanım,çok elle teması sevmem,çok öpülmeyi sevmem..Eşim de tam tersine sürekli yapışık ikiz gibi dolaşmayı sever..Bazen içime öyle fenalık geliyor ki offf çekil diye bağırıyorum mesela..Eşimi çookkk seviyorum,o benim canım ama işte yakın teması sevmiyorum..Belki senin eşinin de yapısı benim gibidir canım,inan bana bu seni sevmiyor anlamına gelmez üzülme..Ben de eşimi çok seviyorum ama o beni öpmeden,benim gidip onu öpmem sayılıdır belki..Ama ikimizde birbirimizi aynı seviyoruz..Sadece yapılarımız farklı..Bence senin eşinde sıkıntılı bir insan,çok fazla elle teması sevmiyor...

Libidosu düşüktür,
Sevmiyordur cinselligi,
Seni sevmiyordur,
Çekici gelmiyorsundur,
Sıkılmıştır,
Üşeniyordur,
Cinsellikle alakalı şeyler ayıp geliyordur ona... vs. Her şey olabilir yani.

Burada gördüğüm bir tavsiyeyle bir kitap almıştım kocasının ilgisizliği üzerine pskilog yardimi alan bir bayandi konudaki eşi kıskansın diye onu karşılarken sürekli yeni banyodan çıkmış gibi yap diyodu sürekli aktiviteler bul güzel giyin v.s diye bir deneyin derim belki kıskanarak aşarsınız bu sorunu kitap isminide vereyim bir okuyun isterseniz
hangi kitapmış o isim alayım lütfen :KK70:

Ya bence tiksinme falan olamaz o bende 2yıllık evliyim eşimde çok yakışıklı bir erkektir hamileyim ve durmadan kusuyorum her halimi görüyor kendime bakamıyorum dökülüyorum resmen ama eşim hala güzel karım diye yapış yapış sever aşk sevgi bu öyle tiksindi diye öpmemek de neymiş belki öpüşmeyi sevmiyordur evlenmeden güzel geliyodur evlenince öpüşme isteği bitmiştir.çok takma bence sana diğer davranışları iyiymiş ne güzel ne erkekler var

sevgisi bitmiş olabilirmi belki hayal kırıklığına uğradı daha farklı bekliyordu evliliği yada biri okumuş olmasın adama ne diyceğimi şaşırdım yani

Konu sahibi sana tavsiyem bu durumda onunla birlikte olma madem seni sadece iş görmek için kullanıyor ,kendini kullandırma,ta ki açıkca her şeyi konuşana kadar,bağır çağır her şeyi yap ama bu konuyu konuşun,böyle gitmez,burda herkes sinir oldu sebep arıyor sebebi bi tek eşin biliyor !

Bende eşin gibiyim. Benim eşimde çok temiz titiz bakımlı ve yakışıklı bende öpüşemiyorum tiksiniyorum ama benimki hamilelikten. Birsey yediğim gibi istifra ediyorum. Benimki hamilelikten ama eşininki neden bilemedim belki psikolojiktir.

O olabilir, bu olabilir, olabilir de olabilir yani.
Size en dogru cevabi esiniz verecektir.
Sahsen oyle tiksinmeyle vs. Olacagini dusunmuyorum ama herkes farklidir olabilirde.
Bence esinizle iliskinize ciddi mesafe koyun, problem yokmus gibi davranmayin, bakin bakalim siz ustune dusmeyince kendisi istiyor mu, yok istemiyorsa da kavga cikarin konusun mutlaka esinizle.

Kimse dememiş mi ya ten uyumu yok. Ten uyumu yoksa aşk bir kaç ayda biter. Cinselliği evliliğin sonrasına taşıdığınız için bunu görme fırsatınız olmadı. Her şey bu kadar basit. Hastalığınız yok, belki dünya güzeli bir insansınız. Ama ten uyumu olunca maymun bile sürekli öpülesi geliyor.

Sen resti çek konu sahibi. Bunu da sen dert edersen hepten değerin olmaz. Bırak o düşünsün napıcam diye. Ki düşünmesi gereken o. Kaçanı kovalayacak erkek zihniyeti avcı misali. Darılma ama sen uğraşırsan yıllarca uğraştığınla kalırsın bir de üstüne başka durumlar yaratır beyefendi onları kabullenmekle uğraşırsın.

Kimse dememiş mi ya ten uyumu yok. Ten uyumu yoksa aşk bir kaç ayda biter. Cinselliği evliliğin sonrasına taşıdığınız için bunu görme fırsatınız olmadı. Her şey bu kadar basit. Hastalığınız yok, belki dünya güzeli bir insansınız. Ama ten uyumu olunca maymun bile sürekli öpülesi geliyor.

cok doğru cok :=)

öpmek de sarılmak da ayrı guzel seyler..elbette duygu ıstıyor..nasıl sızın ıcınızden öpmek gelıyorsa onun da gelmesı gerek...bu normal degıl tabı..
duygusuz olmaz kı güzel kardeşim üzülme sen de onun sana verdıgı kadarını ver yanı fazlasını ne ver ne de bekle

Ya bence tiksinme falan olamaz o bende 2yıllık evliyim eşimde çok yakışıklı bir erkektir hamileyim ve durmadan kusuyorum her halimi görüyor kendime bakamıyorum dökülüyorum resmen ama eşim hala güzel karım diye yapış yapış sever aşk sevgi bu öyle tiksindi diye öpmemek de neymiş belki öpüşmeyi sevmiyordur evlenmeden güzel geliyodur evlenince öpüşme isteği bitmiştir.çok takma bence sana diğer davranışları iyiymiş ne güzel ne erkekler var
ama kadın istiyor. bu öyle öpüşmeyi sevmedim öyleyse öpüşmeyeyim demekle olmaz ki. karşıdaki şişme bebek değil, beklentiler, hayalleri, kalbi olan bir kadın.

X