Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

böylede hayat gecmezkı daha yasım kac basım kac der insan...:KK57:

Mesela size hiç diyor mu bu kadın güzelmiş, bu kadın çok çekici falan diye? Ya da size bakmadığı gibi başka kadınlara bakıyor mu?

alıntılamayayım dedim de gay olup olmadıgını anlamak icin bu soruları beklemek yapılacak en son iş.
yahu adamla evliler.
burada "cekici buldugu kadınları kocam bana soyluyor" diye biri konu acsa kimisi icin bosanma sebebi...
vay edepsiz, vay ahlaksız ile saydırmalarla kalınmaz konu sahibine bir sapıkla nasıl evli kalıyorsun bile derlerdi.
az biraz dusunerek yazalım..

alıntılamayayım dedim de gay olup olmadıgını anlamak icin bu soruları beklemek yapılacak en son iş.
yahu adamla evliler.
burada "cekici buldugu kadınları kocam bana soyluyor" diye biri konu acsa kimisi icin bosanma sebebi...
vay edepsiz, vay ahlaksız ile saydırmalarla kalınmaz konu sahibine bir sapıkla nasıl evli kalıyorsun bile derlerdi.

Gay mi? Ben gay demedim ki. Ulaşamadığı kadınlar mı ilgisini çekiyor acaba dedim. Mesela konu sahibine ulaşana kadar ilgisini çekti arzuladı ama ulaştıktan sonra tükendi. Demek istediğim budur benim....

Gay mi? Ben gay demedim ki. Ulaşamadığı kadınlar mı ilgisini çekiyor acaba dedim. Mesela konu sahibine ulaşana kadar ilgisini çekti arzuladı ama ulaştıktan sonra tükendi. Demek istediğim budur benim....

bir ara onu tespit etmek icin cok ilginc yorumlar da vardı da aynı konu devam ediyor sanmıstım : )
fakat dediginiz gibi bir durum olsa dahi bunu paylasır mıydı acaba?
oyle bir durum olsa konu sahibi bu detayı aktarırdı diye dusunuyorum,
ancak ilk mesajı ve ardından gelenleri birlestirince detaylar cok eksik, dolayısıyla onemli oldugunu farkında olmama olasıgılı da var tabii.

bir ara onu tespit etmek icin cok ilginc yorumlar da vardı da aynı konu devam ediyor sanmıstım : )
fakat dediginiz gibi bir durum olsa dahi bunu paylasır mıydı acaba?
oyle bir durum olsa konu sahibi bu detayı aktarırdı diye dusunuyorum,
ancak ilk mesajı ve ardından gelenleri birlestirince detaylar cok eksik, dolayısıyla onemli oldugunu farkında olmama olasıgılı da var tabii.

Acaba gay mi diye soran bir arkadaşa verdiği cevaptan esinleyerek dedim. Konu sahibi demiş ki: "Hayır mümkün değil",. peki neden diye sorulunca da "karşı cinse olan ilgisinden anlıyorum bunu" gibi bir şey demiş. Bu mesajından dolayı şüphelendim.
Bir kaç yerde okumuştum, ulaşana kadar arzu duyuyor bazı inasanlar ama o şeye ulaştıktan sonra bu sefer başka ulaşamadığı şeye arzu duyuyorlar...
Belli de olmaz hani...

Acaba gay mi diye soran bir arkadaşa verdiği cevaptan esinleyerek dedim. Konu sahibi demiş ki: "Hayır mümkün değil",. peki neden diye sorulunca da "karşı cinse olan ilgisinden anlıyorum bunu" gibi bir şey demiş. Bu mesajından dolayı şüphelendim.
Bir kaç yerde okumuştum, ulaşana kadar arzu duyuyor bazı inasanlar ama o şeye ulaştıktan sonra bu sefer başka ulaşamadığı şeye arzu duyuyorlar...
Belli de olmaz hani...

ilgisi derken yanından bir victoria secre mankeni gecse kayıtsız kalmamak gibi birsye oldugunu dusunmustum.
diger turlu "biliyorum, cunku surekli kadınlara bakıyor, bana begendigi kadınları anlatıyor, bu duruma da cok uzuluyorum" benzeri cumleler yazardı diye dusundum.
ancak ihtimal var mı var...

bence once aralarındaki iletisimsizligi cozmeleri gerek.
aynı yastıgı paylastıgım insanla acıkca konusamayacaksam, cinselligi yayasamayacaksam neyleyim oyle evliligi.

ilgisi derken yanından bir victoria secre mankeni gecse kayıtsız kalmamak gibi birsye oldugunu dusunmustum.
diger turlu "biliyorum, cunku surekli kadınlara bakıyor, bana begendigi kadınları anlatıyor, bu duruma da cok uzuluyorum" benzeri cumleler yazardı diye dusundum.
ancak ihtimal var mı var...

bence once aralarındaki iletisimsizligi cozmeleri gerek.
aynı yastıgı paylastıgım insanla acıkca konusamayacaksam, cinselligi yayasamayacaksam neyleyim oyle evliligi.

Kesinlikle çok haklısınız. Özellikle son cümlenizde. Ben de iki kişinin her zaman oturup konuşmasından yanayım. Derdimi bile anlatamayacağım bir insanla olamam...

Ağız Kokusu olabilir mi acaba benim eşim çok huyludur ondan biliyorum bizimde bazı şeyler ters gidiyordu düzeldi

İlişki tarzında reddettiğiniz bir durum yaşandı mı aranızda?
Belki hayalindeki ilişki tarzı buydu, istenmeyince hevesi kaçtı ve konsantre olamadığı için sizi reddediyor olabilir mi?
Hayır. Komik ama bir erkek olarak çok kez o beni reddetti.

yorumlarınıza baktım ama tam goremedim.
bunu eşinizle açıkca konustunuz mu? suclama yoneltmeden, nedenini anlamaya calısarak.
verecegi cevaplara karsı da yıkılmayın, trip atmayın.
birbirinize beklentilerinizi anlatın, karsılıklı olarak paylasın,
1 yıldır degisiklik olmaması ve bu iletisimsizlik... en az opusmekle ilgili sikayetleriniz kadar tuhaf aslında.
Aslında konuştuk defalarca. Ağzından cımbızla laf almaya çalışmak gibi. Açmadı kendini bir türlü. Bilmiyorum diyor geçiyor. Ya da aşkım dikkat ederim diyor, yine öyle geçiştiriyor. Ama yeniden deneyeceğim belki kırılganlığımdan üslubumda kayma olmuştur.

Mesela size hiç diyor mu bu kadın güzelmiş, bu kadın çok çekici falan diye? Ya da size bakmadığı gibi başka kadınlara bakıyor mu?
Baktığını yakalıyorum bariz şekilde yapmıyor ama. Hani erkeklerin sıradan güdüsel tepkisi gibi. Bir kadının güzelliği hakkında konuşmayı doğru bulmaz, ama birkaç kez denk gelmiştim örneğin bir tiyatro performansında sanatçının giydiği bluz yakışmış, onu açmış demesi gibi... bu tarz şeyleri oldu.

Kesinlikle çok haklısınız. Özellikle son cümlenizde. Ben de iki kişinin her zaman oturup konuşmasından yanayım. Derdimi bile anlatamayacağım bir insanla olamam...
Ben konuşmaya açık birisiyim duyacaklarımdan korksam zaten sorgulamam, otururum köşemde uslu uslu. Keşke o da açılsa beklentilerini şikayetlerini anlatsa. Ama beklentisi bile yok sanki ben yokmuşum gibi. Her şey normalmiş.

Baktığını yakalıyorum bariz şekilde yapmıyor ama. Hani erkeklerin sıradan güdüsel tepkisi gibi. Bir kadının güzelliği hakkında konuşmayı doğru bulmaz, ama birkaç kez denk gelmiştim örneğin bir tiyatro performansında sanatçının giydiği bluz yakışmış, onu açmış demesi gibi... bu tarz şeyleri oldu.

Bu kadarla çıkaramayız tabiki. Takibe alın. Ama konuşun da. Nedenini dürüstçe söylemesini isteyin. Eminim sizden sakladığı şeyi söyleyecektir..

Ben konuşmaya açık birisiyim duyacaklarımdan korksam zaten sorgulamam, otururum köşemde uslu uslu. Keşke o da açılsa beklentilerini şikayetlerini anlatsa. Ama beklentisi bile yok sanki ben yokmuşum gibi. Her şey normalmiş.
Eşinizde bir sorun olduğu belli.. Kesinlikle bunu çözmeye çalışın derim..

Canım belki senin alamadığın ama onun sende algıladığı kötü bir koku vardır. Dikkat ediyor musun temizliğine? Ki ediyorum çok titizim demişsin. Aklıma bundan başka anca ya başka bir kadın var yada eşin erkeklere ilgi duyuyor olabilir gibi geldio_O
Yemek yapınca kendimden tiksinip hemen üst değişiyorum. Ya görseniz gülersiniz halime. Koku konusunda duyarlıyım halbuki o atlet yaka paça dağınık gezer, ben kendime evde daha bir özen gösterirken.

yahu adamla evliler.
Sorun değil hanımefendi. O kadar kötü paranoyalar kurdum ki normal karşılıyorum gelen soruları.

Bu en yüksek ihtimal. Hevesleri konusunda genelleme yapacak olursam, çoğu şeyi yarım bırakıyor beni de yarım bırakması çok tuhaf kaçmıyor yaşam tarzına bakınca.

Bir psikologla görüşseniz beraber? Çünkü gerçekten eşiniz iyi değil...
Anormal bir hal olarak kabul etmeyip* benimle konuşmayı reddeden birini danışmanlığa ikna etmem çok güç. Belki ilerleyen zamanlarda anlayışı değişirse olabilir. Söz konusu ulaştığı şeye hevesini kaybetme ise, benim hayatımın ışığı söndü demektir.

Aslında konuştuk defalarca. Ağzından cımbızla laf almaya çalışmak gibi. Açmadı kendini bir türlü. Bilmiyorum diyor geçiyor. Ya da aşkım dikkat ederim diyor, yine öyle geçiştiriyor. Ama yeniden deneyeceğim belki kırılganlığımdan üslubumda kayma olmuştur.

yorumlarınızdan anladıgım kadarıyla tek sıkıntı öpüşmek degil belli ki.
yoksa gelen yorumlar da daha farklı olurdu.
zaten siz kendinizce aklınıza gelen nedenleri elemis, surekli disinizi falan fırcalayıp denemissinizdir herhalde.

ona acıkca önsevismeyi uzun tutmasını istediginizi vs paylasabilirsiniz, emir gibi degil tabii ki,
eger kendisinde problemler varsa da bunlar icin bir doktora gidebilir,
bazen onun bazen sizin isteklerinize uyarsınız.
cekinmeyin konusun,
her seyi de devasa olgunluklarla karsılamanıza gerek yok ama once anlamayı deneyin, kendinizi de anlatın.

hala istediginiz gibi arzulanmak, sehvet vb seyler hissetmiyorsanız ya karakteri bu diyip kabul edeceksiniz,
ya da yol yakınken sonlandıracaksınız. hormonları aktif iki saglıklı insanın tatmin olmadıgı bir iliskiyi yurutmek bana pek mantıklı gelmiyor acıkcası.

şahsi gorusum uzun bir konusma sonrası psikologun yolunu tutmak olurdu ama siz biraz daha zamana yayarak bu işi cozmeye calısacaksınız gibime geliyor.

X