- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Valla ben de net sudur dıyemıyorum hala. Hem cinsel hem dıygusal ortaya karısık bır sorun var anladıgım kadarıyla. Nasıl çözülür bılemedımkonunun özünü bulabildiniz mi? Az uzak kaldım da.
Tesekkur ederim :)
Ama bence onunki ozel bir fedakarlik ya da ask gosterisi degildi, olmasi gerekendi, evlilik, aile olmak bunu gerektiriyor, sadece fiziksel olarak guzelken, bakimliyken yasanacaksa bu ask herkesin 40 indan sonra guzeligini sagligini kaybetmeye basladiktan sonra bosanmasi lazim. Oysa bir omur diye hastalikta saglikta diye basliyoruz.
Dinle ilgili bir yorum yapmamışım gördüğünüz gibi, siz niye dine çekiyorsunuz olayı?Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !
Pek bulduk sayılmaz. Eşte duygusal bir problem var gibi, birde erken boşalma sanırım.konunun özünü bulabildiniz mi? Az uzak kaldım da.
Rahat günlerimizde bunları yaşayınca, acaba zor günümde yalnız mı kalırım diye kendime sormuyor değilim. Evli olmama rağmen yalnızlık hissinden kurtulamamış olmak gayet nahoş bir durum. Dilerim hiçbiriniz tatmazsınız.
Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !
Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !
Ne olarak algılarsanız. Size kalmış.. Niye dine Çekmeyeyim ? Kendi fikrim istediğim gibi yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Hakaret ve küfür olmadığı sürece.Dinle ilgili bir yorum yapmamışım gördüğünüz gibi, siz niye dine çekiyorsunuz olayı?
Hakaret mi ettiniz şimdi aklınızca bana?
Dini yorum da yasaktır hanımefendiciğim... Yeni üyesiniz bilmiyorsunuzdur diye kib'lemeden önce uyarıyorum.Ne olarak algılarsanız. Size kalmış.. Niye dine Çekmeyeyim ? Kendi fikrim istediğim gibi yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Hakaret ve küfür olmadığı sürece.
Ne olarak algılarsanız. Size kalmış.. Niye dine Çekmeyeyim ? Kendi fikrim istediğim gibi yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Hakaret ve küfür olmadığı sürece.
Evet ! BENİM inancıma göre BENİM fikrime göre kardeşim.. Herkes istediği gibi yaşar. Karşılığınıda alır mükafatınıda . Buna kimse karısamaz, yargılayamaz . Bunda hemfikiriz. Ama herkesin bir görüşü ve fkri vardır . Bu benim fikrimdir ve Benim iiçin de DOĞRU Bir düşüncedir.. uygulayasınız diye buınları söylemedim. Dayatma olsaydı daha farklı cümle ve cümle kalıplarıyla bunu beyan ederdim zaten merak etmeyin !Hala fikrinizi dayatiyorsunuz!
Ben de sevgilimle bir yildir birlikte yasiyorum sizin inanciniza gore zina yapiyorum.
Siz muslumansiniz ama sorun bakalim bir ben musluman miyim ?
Sizin inanclarinizim getirileri, sizin sahsi fikirleriniz her zaman her durumda herkes icin dogru olmayabilir. Ve genelgecer degildir.
Kimseyi yargilamak size dusmez.
Yoo biliyorum.. ama bu bir düşünce ! Dini yorum olsaydı Ayet,hadis yazardım.Dini yorum da yasaktır hanımefendiciğim... Yeni üyesiniz bilmiyorsunuzdur diye kib'lemeden önce uyarıyorum.
Dini yorum da yasaktır hanımefendiciğim... Yeni üyesiniz bilmiyorsunuzdur diye kib'lemeden önce uyarıyorum.
Ne olarak algılarsanız. Size kalmış.. Niye dine Çekmeyeyim ? Kendi fikrim istediğim gibi yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Hakaret ve küfür olmadığı sürece.
Hayır bilmiyor canımcım.Kibleyince kimin kibledigini biliyor mu karsi tarag