Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Rahat günlerimizde bunları yaşayınca, acaba zor günümde yalnız mı kalırım diye kendime sormuyor değilim. Evli olmama rağmen yalnızlık hissinden kurtulamamış olmak gayet nahoş bir durum. Dilerim hiçbiriniz tatmazsınız.

Bence sorunlarınızı simdiden ciddiye alip cozume ulastirmazsaniz yasarsiniz. Dedigim gibi ben sorunun sizin fiziginizle ya da ne bileyim agiz dis bakimizla ilgili oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa adam 2 sene boyunca opusmeden durmaktansa kalk bir disciye gidelim derdi ya da ne bileyim vucudunuzda begenmedigi yerlere mudahale ederdi. O yuzden sorunun duygusal oldugunu dusunuyorum. Dis gorunusunuzu fazlaca takip ozguveninizi kaybetmeyin. Esinizle konusup gerekirse birlikte terapiye gidin. Sorunun sizin icin ciddi oldugunu mutlaka anlamasini saglayin.

Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !

Hala fikrinizi dayatiyorsunuz!

Ben de sevgilimle bir yildir birlikte yasiyorum sizin inanciniza gore zina yapiyorum.

Siz muslumansiniz ama sorun bakalim bir ben musluman miyim ?

Sizin inanclarinizim getirileri, sizin sahsi fikirleriniz her zaman her durumda herkes icin dogru olmayabilir. Ve genelgecer degildir.

Kimseyi yargilamak size dusmez.

evlendikten önce "samimileşmemek" bunu yaşamayanlar açısından çılgınca ve ters görünüyor. neden böyle olduğunu anlayabiliyorum. türk görenekleri ve dinen böyle olması gerekiyor.
fakat bu noktada şunu düşünmek lazım, bizimle aynı dinden olmayan veya türkiyede yaşamayan insanlar nasıl evleniyor?
yaşayabildikleri herşeyi birlikte yaşayıp öyle evleniyorlar. hepsi mi boşanıyor? hepsi mi mutsuz? tabi ki hayır.
bu da birşeyler evliliğin büyüsünü bozuyor kuralını çürütüyor.
konu sahibine mutsuz olmaması gerektiğini söylemek istiyorum. çözülemeyeck bir sorun olmadığını düşünüyorum. belki farkında bile değildir. konuşarak anlaşırsınız bence. bir imza sevdiği insandan soğutmaz. ama zaman zaman da olsa öpüşmek için tutku lazım. belki tutkuyu canlandırabilirseniz birşeyler lazım.

Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !

Yok elele bile tutusmasilar, 150 cm den fazla da yaklasmasinlar, evlendikten sonra da ne cikarsa bahtina artik...
Ten uyumu yokmus, cinsel beklentiler arasinda ucurum varmis falan bunlar muhim degil zaten...

Dinle ilgili bir yorum yapmamışım gördüğünüz gibi, siz niye dine çekiyorsunuz olayı?
Hakaret mi ettiniz şimdi aklınızca bana?
Ne olarak algılarsanız. Size kalmış.. Niye dine Çekmeyeyim ? Kendi fikrim istediğim gibi yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Hakaret ve küfür olmadığı sürece.

Yıne konuyu saptıran yok evlılık oncesı her seyı yasamayın vs dıyenler gelmıs, iyi de konu sahıbı zaten demıs evlendıkten sonra yasadık dıye? sankı "evlenmeden once cok renklı cınsel hayatımız vardı evlendıkten sonra bozuldu" denıldı. Bıraz adam gıbı okusanız. Herkes kendısıne gore tavsıye verıyor. Mılletın yorumuna yorum yaparak konu sahibine yardımcı olmuyorsunuz. Ayrıca ısteyen zina yapar ıstemeyen yapmaz. Herkesın kendı tercıhı!!!

Ne olarak algılarsanız. Size kalmış.. Niye dine Çekmeyeyim ? Kendi fikrim istediğim gibi yorum yapma özgürlüğüne sahibim. Hakaret ve küfür olmadığı sürece.
Dini yorum da yasaktır hanımefendiciğim... Yeni üyesiniz bilmiyorsunuzdur diye kib'lemeden önce uyarıyorum.

evlenmeden önce ve evlendikten sonra birşeylerin farkılışması çok mantıklı ve doğal. ama bunun tek nedeni "özlemenin" ortadan kalkması.2 yıl oldu ama eşim işten gelince 5 dakika kucaklaşıyoruz hala biz
özlem bitmedi yani. ama sevgiliyken olduğu gibi de değil. bu yüzden fırtınalı hissiyatlar gidiyor. çoruh negrinde rafting yapmak kadar eğlenceli değil. ama akdenizde akşam üstü tekneyle gezmek kadar huzurlu birşey.
bu yüzden konu sahibinin endişelenmemesi gerektiğini düşündüm. bu sevgi azlığının göstergesi olamaz bence.

Evet ! BENİM inancıma göre BENİM fikrime göre kardeşim.. Herkes istediği gibi yaşar. Karşılığınıda alır mükafatınıda . Buna kimse karısamaz, yargılayamaz . Bunda hemfikiriz. Ama herkesin bir görüşü ve fkri vardır . Bu benim fikrimdir ve Benim iiçin de DOĞRU Bir düşüncedir.. uygulayasınız diye buınları söylemedim. Dayatma olsaydı daha farklı cümle ve cümle kalıplarıyla bunu beyan ederdim zaten merak etmeyin !

Biz uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Yani zaten istesek de bazı şahısların dini inancı gereği yapamadıkları şeyi, biz mesafelerden dolayı yapamıyorduk. Birkaç kez gerçekleşen yakınlaşma, bıkmak için bir sebep olamaz. Nitekim bıkmış olsa, hazır bekarken yollarımızı ayırırdı, seni asla bırakmam demezdi. Bazılarınız evlendikten sonra yaşadığı mutluluğu daha önce el değmemiş olmasına bağlayabilir, ancak bu sadece talihle ilgili bir konu da olabilir, kim bilir... Algıda seçici olmanız sadece mutlu hissetmenize neden olur, başka işinize yaramaz. Ki ben buraya yardım istemeye gelmişim, oh etmiş bulmuşsun minvalinde ifadeleriniz hayatınıza bir şey katıyorsa sizin adınıza sevinirim. Çok fazla uzatmanız gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…