Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Sizin fikriniz bu olabilir ancak olması gereken bu değildir malesef. Benim için de olması gereken evlenmeden önce çiftlerin birbirini her açıdan tanıması gerektiğidir. Bu benim fikrimdir, olması gereken değildir. Olması gereken diye bir şey olamaz zaten. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakışı farklıyken nasıl bir standat koyabilirsiniz ki? Bu kendi yaşam tarzını doğru olarak dayatmaktan başka bişey değil...

Tüketici bakış açısıyla bakıldığında evlilik süreci dahilinde yaşandığında da bir sonu gelir o halde. Ha önce, ha sonra.
Bakış acısı önemli,ama insanın fiileri de önemli. Bu benım fikrimdi arkadaşım. İnşaALLAH kısa surede aranız da kuvvetli bir bağ olusur ve bozulmaz hiç ♥ =)

Hayır hiç bu tarz bir şey yaşamadım umarım yaşamam, giyinirken bile görmez beni.
Giyinirkende görsün sizi okadar da değil.....

Bencee hayır aşkım gibi bir cümle yetersiz...

Bu düşünse sizi alırrr başkaa şeylerde düşündürür....

Benim mesela aklıma başka birşey geldi ama günahına girmek istemiyorum...

Bu evlilik öncesi yasamanın heyecanı öldürdüğü fıkrını nerede gorsem ırrıte oluyorum yahu :) ne alakası var, evlenmeden 5 sene bırlıkte yasadım esımle, 2 seneye yakın da evlıyım, hala bırbırımızın gozunun ıcıne bakıyoruz AŞK'la... Evlenirken de heyecandan tir tir titriyorduk, o ayrı evlılık ap ayrı, büyü bozulmasın dıye bekledık dıyelım, ee ilk yasandıktan sonra ne olacak......
nasıl ki, ilk kez evlendiğinde birşeyler yasayan ınsanlara saygı duyuyorsak, aynı saygıyı ve ön yargısız yaklasımı da evlenmeden once bırlıkte yasayanlara gosterılmelı dıye dusunuyorum.

Neyse konu sahıbı arkadasım, herkesin ilişki şekli farklıdır... Bazen zamanla oturabiliyor birşeyler... Herkes aynı olsa makina olurduk, insan yerine.... Belki baska problemleri vardır, konusarak cozulecegıne ınanıyorum.

Bence bir evlilikte cinselliğin hatta sizdeki gibi opusmenin bile olmamasinin nedeni tiksinme ya da begenmeme degil sevgisizlik olabilir. Çünkü gercekten insan seviyorsa cok uc ornekler olmadigi surece sevdiginden tiksinmesi ya da begenmemesi dusuk bir ihtimal. Bence esinizin cinsel problemlerini degil duygusal problemlerini cozmeye calisin. Sonrasi duzelir zaten.

Canım sıkma canını. Ve kendinde herhangi bir sorun arama. Benim eşimde öpüşmekten hoşlanmaz. Sadece ilişki esnasında öpüşmek ister. Ben de 2 yıllık evliyim ve alıştım bu duruma. Herkesin bir huyu vardır. Önceden öpcem öpcem diye yapışırdım şimdi öyle yapmıyorum. Kafam rahat.
Eşimin beni sevdiğinden en ufak bir şüphem de yok. Onun saçının telini dünyalara değişmem. Dünyanın en iyi en temiz kalpli insanı çünkü.
Sen de kafaya takma. Tek kötü yönü bu olsun. Millette neler var.

Siz bunu dayatmak olarak algılıyorsanız,sizin bu fıkrınız de bana göre dayatmadır o zaman hanımefendi. Doğru tektir yanlış çoktur bu anlamda söyledim. Ayrıca tanımasınlar,görmesinler diye bir şeyde demedim. Arkadaşım konuyu fiziksel anlamda açmış. Böyle oluyodu şimdi böyle değil diye. Görüşümü bildirdim. Ayrıca adamın elini tutunca,onu öpüp koklayınca ytanımıyorsun malesef. İnsan gibi karşılıklı oturup konuşarak ancak tanıyabilirisin TANIYABİLİRSEN canım.. Baştan BU BENİM Fikrim dedim zaten. Siz de aynısını demişisniz. Benimki dayatma oluyor siiznki olmuyor yani öylemi. Yapmayın ALLAH Aşkına. düşünerek yazın biraz.

Aynen katiliyorum. Bi arkadasim vardi kizin sacindan 1 kg yag cikar ama sevgilisi agzinin icine bakiyodu... sevmek hersey

aynen ya. büyüsü bozuluyorsa evlendikten sonra da bozulur. yani perde inmiyor neticede evlenince. bence o fikir bu tür olaylar için bulunan bahanelerden biri

Bu benim fikrim doğru olan budur yazarsanız dayatma olur ki bana göre yanlıştır yani doğru olan bu değildir.
Her anlamda tanımak yazdım arkadaşım farkındaysanız. Yani duygusal, maddi, manevi ve cinsel açıdan çiftler birbirini tanımalıdır. Bilale anlatır gibi anlatıyorum bakın çiftler evlenmeden önce sevişmelidir ki cinsel açıdan uyumlu olup olmadıklarını görsünler. Düşünerek yazın diyen bir insanın oluduğunu anlamasını beklerim.

Aynen katiliyorum. Bi arkadasim vardi kizin sacindan 1 kg yag cikar ama sevgilisi agzinin icine bakiyodu... sevmek hersey

Aynen öyle, zaten dunyanin en bakimli en guzel kadini/adami da olsaniz evlilik baska bisey. Benim hamileyken 2 disim curudu, hamile oldugum icin yaptiramadim da, agzimdaki kokudan kendim tiksiniyordum ama esim bir gun bile rahatsiz gibi davranmadi, hatta ben kokuyor agzim yaklasma dedikce kizdi bana. Hamileyken 40 kilo aldim verdim vucudum sekilden sekle girdi, ayni sekilde devam etti iliskimiz.
Her sey bir yana yaşlanıyoruz, burusmaya sarkmaya baslayacagiz yakinda, belki takma disler takacagiz, yatmadan cikarip bardaga koyacagiz, hasta olup birbirimizin alini temizleyecegiz. Bunlar aşkı bitiren seyler mi? Olay asla fiziksel olamaz, insanlar kazalar geciriyor, organlarini kaybediyorlar, yuzleri yaniyor yine seviyorlar birbirlerini...

Bilale anlatir gibi artik deyim oldu

Kesinlikle yuzde yuz kelimesinden harfine virgulune kadar katiliyorum...

Elbette güzellik kilo değildir tek başına. Ben konu sahibinin bu konuda verdiği matematikleri orantısız bulduğum için üstüne gittim kilonun.

Kesinlikle ne mutlu esiniz karakterli biriymis...

Kesinlikle ne mutlu esiniz karakterli biriymis...

Tesekkur ederim :)
Ama bence onunki ozel bir fedakarlik ya da ask gosterisi degildi, olmasi gerekendi, evlilik, aile olmak bunu gerektiriyor, sadece fiziksel olarak guzelken, bakimliyken yasanacaksa bu ask herkesin 40 indan sonra guzeligini sagligini kaybetmeye basladiktan sonra bosanmasi lazim. Oysa bir omur diye hastalikta saglikta diye basliyoruz.

Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…