- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
O zaman kusura bakmayın da,üzgünüm. Söylemem gerek ,evlenmeden önce bazı şeyler yaşandığında erkekler soğuyor bu durumdan. Her şeyi tadında bırakmak ennn güzeli. Ki o tutku,bağımlılık eşler arasında hiiiç bozulmasın. Flört döneminde el ele tutuşmanın bile büyüsünün bozulduğunu düşünüyorum evlenmeden... Bu benim fikrim ve olması gerekende budurr. Evlendikten sonra o kadar tutkulu oluyorsunuz ki. Çünkü her şeyin ilkini evlendiğinizde yaşıyorsunuz,her iki tarafta fazlasıyla heyecanlı oluyor. EN basiti birbirinizin elini tutarken bile alnınız burcu burcu olabiliyor.. =)) bu çok başka bir duygu..
Bakış acısı önemli,ama insanın fiileri de önemli. Bu benım fikrimdi arkadaşım. İnşaALLAH kısa surede aranız da kuvvetli bir bağ olusur ve bozulmaz hiç ♥ =)Tüketici bakış açısıyla bakıldığında evlilik süreci dahilinde yaşandığında da bir sonu gelir o halde. Ha önce, ha sonra.
Giyinirkende görsün sizi okadar da değil.....Hayır hiç bu tarz bir şey yaşamadım umarım yaşamam, giyinirken bile görmez beni.
Siz bunu dayatmak olarak algılıyorsanız,sizin bu fıkrınız de bana göre dayatmadır o zaman hanımefendi. Doğru tektir yanlış çoktur bu anlamda söyledim. Ayrıca tanımasınlar,görmesinler diye bir şeyde demedim. Arkadaşım konuyu fiziksel anlamda açmış. Böyle oluyodu şimdi böyle değil diye. Görüşümü bildirdim. Ayrıca adamın elini tutunca,onu öpüp koklayınca ytanımıyorsun malesef. İnsan gibi karşılıklı oturup konuşarak ancak tanıyabilirisin TANIYABİLİRSEN canım.. Baştan BU BENİM Fikrim dedim zaten. Siz de aynısını demişisniz. Benimki dayatma oluyor siiznki olmuyor yani öylemi. Yapmayın ALLAH Aşkına. düşünerek yazın biraz.Sizin fikriniz bu olabilir ancak olması gereken bu değildir malesef. Benim için de olması gereken evlenmeden önce çiftlerin birbirini her açıdan tanıması gerektiğidir. Bu benim fikrimdir, olması gereken değildir. Olması gereken diye bir şey olamaz zaten. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakışı farklıyken nasıl bir standat koyabilirsiniz ki? Bu kendi yaşam tarzını doğru olarak dayatmaktan başka bişey değil...
Bence bir evlilikte cinselliğin hatta sizdeki gibi opusmenin bile olmamasinin nedeni tiksinme ya da begenmeme degil sevgisizlik olabilir. Çünkü gercekten insan seviyorsa cok uc ornekler olmadigi surece sevdiginden tiksinmesi ya da begenmemesi dusuk bir ihtimal. Bence esinizin cinsel problemlerini degil duygusal problemlerini cozmeye calisin. Sonrasi duzelir zaten.
Bu benim fikrim doğru olan budur yazarsanız dayatma olur ki bana göre yanlıştır yani doğru olan bu değildir.Siz bunu dayatmak olarak algılıyorsanız,sizin bu fıkrınız de bana göre dayatmadır o zaman hanımefendi. Doğru tektir yanlış çoktur bu anlamda söyledim. Ayrıca tanımasınlar,görmesinler diye bir şeyde demedim. Arkadaşım konuyu fiziksel anlamda açmış. Böyle oluyodu şimdi böyle değil diye. Görüşümü bildirdim. Ayrıca adamın elini tutunca,onu öpüp koklayınca ytanımıyorsun malesef. İnsan gibi karşılıklı oturup konuşarak ancak tanıyabilirisin TANIYABİLİRSEN canım.. Baştan BU BENİM Fikrim dedim zaten. Siz de aynısını demişisniz. Benimki dayatma oluyor siiznki olmuyor yani öylemi. Yapmayın ALLAH Aşkına. düşünerek yazın biraz.
Aynen katiliyorum. Bi arkadasim vardi kizin sacindan 1 kg yag cikar ama sevgilisi agzinin icine bakiyodu... sevmek hersey
Bu benim fikrim doğru olan budur yazarsanız dayatma olur ki bana göre yanlıştır yani doğru olan bu değildir.
Her anlamda tanımak yazdım arkadaşım farkındaysanız. Yani duygusal, maddi, manevi ve cinsel açıdan çiftler birbirini tanımalıdır. Bilale anlatır gibi anlatıyorum bakın çiftler evlenmeden önce sevişmelidir ki cinsel açıdan uyumlu olup olmadıklarını görsünler. Düşünerek yazın diyen bir insanın oluduğunu anlamasını beklerim.
Fiziksel görünüş sadece kilo ile alakalı değil ipekcan. Bir çok şey etkiliyor, kas oranı azsa ya da fazlaysa, boyu çok kısa ya da çok uzunsa, kemik yapısı iri ya da ufaksa değişiyor. Ben 1.74 boy ve 58 kilodayım. Hemen hemen aynı oranlarda kuzenim 34-36 giyerken ben 38 giyiniyorum. Kas yoğunluğum çok fazla çünkü. Aynı şekilde kas yoğunluğum az olsaydı da kilolu görünürdüm.
Aynen öyle, zaten dunyanin en bakimli en guzel kadini/adami da olsaniz evlilik baska bisey. Benim hamileyken 2 disim curudu, hamile oldugum icin yaptiramadim da, agzimdaki kokudan kendim tiksiniyordum ama esim bir gun bile rahatsiz gibi davranmadi, hatta ben kokuyor agzim yaklasma dedikce kizdi bana. Hamileyken 40 kilo aldim verdim vucudum sekilden sekle girdi, ayni sekilde devam etti iliskimiz.
Her sey bir yana yaşlanıyoruz, burusmaya sarkmaya baslayacagiz yakinda, belki takma disler takacagiz, hasta olup birbirimizin alini temizleyecegiz. Bunlar aşkı bitiren seyler mi? Olay asla fiziksel olamaz, insanlar kazalar geciriyor, organlarini kaybediyorlar, yuzleri yaniyor yine seviyorlar birbirlerini...
İşte matematik her zaman herkeste tutmuyor be cicim.Elbette güzellik kilo değildir tek başına. Ben konu sahibinin bu konuda verdiği matematikleri orantısız bulduğum için üstüne gittim kilonun.
İşte matematik her zaman herkeste tutmuyor be cicim.
Kesinlikle ne mutlu esiniz karakterli biriymis...
Zina yapın,birbirinizi daha iyi tanırsınız diyorusnuz yani. Bravo !!! Bir kadından duyulması gereken EN güzel şey !Bu benim fikrim doğru olan budur yazarsanız dayatma olur ki bana göre yanlıştır yani doğru olan bu değildir.
Her anlamda tanımak yazdım arkadaşım farkındaysanız. Yani duygusal, maddi, manevi ve cinsel açıdan çiftler birbirini tanımalıdır. Bilale anlatır gibi anlatıyorum bakın çiftler evlenmeden önce sevişmelidir ki cinsel açıdan uyumlu olup olmadıklarını görsünler. Düşünerek yazın diyen bir insanın oluduğunu anlamasını beklerim.