- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
O zaman kusura bakmayın da,üzgünüm. Söylemem gerek ,evlenmeden önce bazı şeyler yaşandığında erkekler soğuyor bu durumdan. Her şeyi tadında bırakmak ennn güzeli. Ki o tutku,bağımlılık eşler arasında hiiiç bozulmasın. Flört döneminde el ele tutuşmanın bile büyüsünün bozulduğunu düşünüyorum evlenmeden... Bu benim fikrim ve olması gerekende budurr. Evlendikten sonra o kadar tutkulu oluyorsunuz ki. Çünkü her şeyin ilkini evlendiğinizde yaşıyorsunuz,her iki tarafta fazlasıyla heyecanlı oluyor. EN basiti birbirinizin elini tutarken bile alnınız burcu burcu olabiliyor.. =)) bu çok başka bir duygu..
Sizin fikriniz bu olabilir ancak olması gereken bu değildir malesef. Benim için de olması gereken evlenmeden önce çiftlerin birbirini her açıdan tanıması gerektiğidir. Bu benim fikrimdir, olması gereken değildir. Olması gereken diye bir şey olamaz zaten. Herkesin yaşam tarzı, hayata bakışı farklıyken nasıl bir standat koyabilirsiniz ki? Bu kendi yaşam tarzını doğru olarak dayatmaktan başka bişey değil...