Türk kadınlarının 'çöp gibisin kimse seni beğenmez' şeklinde geliştirdikleri zayıf algısına karşı söyledim onu ancak konumuz bu değil. Bunu tartışmak istemiyorum.
ne güzel vakit bol demekki.bizim 10 dkda bebeğimiz ağlıyorwuhuuuu
Belki benim de hatalarım vardır işte bunları öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim yorumlarınızla birkaç şey belirdi zihnimde. Başka kadın ihtimali düşük görünüyor gözümde. Olsa olsa kısa süreli çapkınlık yapmıştır gibime geliyor çünkü başka kadın kalbini doldursaydı bana o şefkatle bakamazdı, öyle bir kişilik değil. Tabii ki yüzde yüz emin olamam ve umarım şüphelerim izale edilir. :/Ama durust olmak gerekırse probleme genel bakınca ben baska bır kadın oldugunu cok dusunmuyorum olsa konu sahıbının ılla kı ilgisini cekerdı muhtemelen esın kendısını yetersiz goruyor olabılır bununla yüzleşmek ıstemıyor olabılır hanı bundan dolayı da mutsuzdur canı ıstemıyordur, nasılsa evlısınız de artık elde etmek ıcın çabalamayı da cok gerek gormuyordur falan. Bence ıkınız bırlıkte bır psikologa gıtsenız cok faydalı olur cınsel hayatınızı kurtarırsınız evlılıgınızı kurtarırsınız
Yanı burada sizin cinsel hayatınızı yargılamak bıze bana dusmez ama ne bıleyım cok sasırdım ondan dolayı. Bızde en az ıkı saattir yani
Yahu ben de bilmiyorum ki. Hem sorduğumda seni beğeniyorum deyip, hem beğenisini göstermemesi... Bu tezatlık benim kafamı karıştırmış durumda. Belki sadece sıkılganlıktır.Ama her şey seni beğenmemesinden kaynaklanıyorsa en tartışılası yer.
Sana göre neyi tartışmamız lazım?
En az iki saat demek matematiksel olarak:
1. 2 saat olabilir.
2. 3 saat olabilir.
3. 4 saat olabilir. Ve uzar gider.
Bu da abartı gibi sanki ya. Kaya Çilingiroğlu bile 40 dk ile sınırlıymış.
Bu da abartı gibi sanki ya. Kaya Çilingiroğlu bile 40 dk ile sınırlıymış.
ne güzel vakit bol demekki.bizim 10 dkda bebeğimiz ağlıyor
karıştırmışsın.24 saat ağlıyorlarNiye yaw bebekler 24 saate yakın uyumuyolar mıydı ??
O zaman kusura bakmayın da,üzgünüm. Söylemem gerek ,evlenmeden önce bazı şeyler yaşandığında erkekler soğuyor bu durumdan. Her şeyi tadında bırakmak ennn güzeli. Ki o tutku,bağımlılık eşler arasında hiiiç bozulmasın. Flört döneminde el ele tutuşmanın bile büyüsünün bozulduğunu düşünüyorum evlenmeden... Bu benim fikrim ve olması gerekende budurr. Evlendikten sonra o kadar tutkulu oluyorsunuz ki. Çünkü her şeyin ilkini evlendiğinizde yaşıyorsunuz,her iki tarafta fazlasıyla heyecanlı oluyor. EN basiti birbirinizin elini tutarken bile alnınız burcu burcu olabiliyor.. =)) bu çok başka bir duygu..Evet buluştuğumuzda çok tutkuyla öperdi sakalları batınca dudağımın tahriş olduğunu hatırlıyorum.
Bu arada yanlıs anlamayın,bu durumdan şikayetçi olanların çoğu çevremdekilerin,flört dönemindeki yaşadıklarından ötürü evlendikten sonra bunun karşılığını alır gibi mutsuz ve şikayetci oluyorlar bu konuda. Benim analizime göre çıkarttığım bir sonuc bu.. genelledim kısaca..Evet buluştuğumuzda çok tutkuyla öperdi sakalları batınca dudağımın tahriş olduğunu hatırlıyorum.
Evlenmeden önce her şeyi yaşayıp bitirmedik ki. Zaten öyle olsa evlenmemize gerek kalmazdı.O zaman kusura bakmayın da,üzgünüm. Söylemem gerek ,evlenmeden önce bazı şeyler yaşandığında erkekler soğuyor bu durumdan. Her şeyi tadında bırakmak ennn güzeli. Ki o tutku,bağımlılık eşler arasında hiiiç bozulmasın. Flört döneminde el ele tutuşmanın bile büyüsünün bozulduğunu düşünüyorum evlenmeden... Bu benim fikrim ve olması gerekende budurr. Evlendikten sonra o kadar tutkulu oluyorsunuz ki. Çünkü her şeyin ilkini evlendiğinizde yaşıyorsunuz,her iki tarafta fazlasıyla heyecanlı oluyor. EN basiti birbirinizin elini tutarken bile alnınız burcu burcu olabiliyor.. =)) bu çok başka bir duygu..
İşte ben 'HER ŞEYDEN' Bahsetmedim farkındaysanız,Küçücük bir el ele tutuşmak BİLE dedim arkadaşım.Evlenmeden önce her şeyi yaşayıp bitirmedik ki. Zaten öyle olsa evlenmemize gerek kalmazdı.
Saygı duyarım, ancak tezinizi desteklemiyorum.İşte ben 'HER ŞEYDEN' Bahsetmedim farkındaysanız,Küçücük bir el ele tutuşmak BİLE dedim arkadaşım.
O zaman kusura bakmayın da,üzgünüm. Söylemem gerek ,evlenmeden önce bazı şeyler yaşandığında erkekler soğuyor bu durumdan. Her şeyi tadında bırakmak ennn güzeli. Ki o tutku,bağımlılık eşler arasında hiiiç bozulmasın. Flört döneminde el ele tutuşmanın bile büyüsünün bozulduğunu düşünüyorum evlenmeden... Bu benim fikrim ve olması gerekende budurr. Evlendikten sonra o kadar tutkulu oluyorsunuz ki. Çünkü her şeyin ilkini evlendiğinizde yaşıyorsunuz,her iki tarafta fazlasıyla heyecanlı oluyor. EN basiti birbirinizin elini tutarken bile alnınız burcu burcu olabiliyor.. =)) bu çok başka bir duygu..
Tüketici bakış açısıyla bakıldığında evlilik süreci dahilinde yaşandığında da bir sonu gelir o halde. Ha önce, ha sonra.İşte ben 'HER ŞEYDEN' Bahsetmedim farkındaysanız,Küçücük bir el ele tutuşmak BİLE dedim arkadaşım.
Tüketici bakış açısıyla bakıldığında evlilik süreci dahilinde yaşandığında da bir sonu gelir o halde. Ha önce, ha sonra.