Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Türk kadınlarının 'çöp gibisin kimse seni beğenmez' şeklinde geliştirdikleri zayıf algısına karşı söyledim onu ancak konumuz bu değil. Bunu tartışmak istemiyorum.

Ama her şey seni beğenmemesinden kaynaklanıyorsa en tartışılası yer.

Sana göre neyi tartışmamız lazım?

Belki benim de hatalarım vardır işte bunları öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim yorumlarınızla birkaç şey belirdi zihnimde. Başka kadın ihtimali düşük görünüyor gözümde. Olsa olsa kısa süreli çapkınlık yapmıştır gibime geliyor çünkü başka kadın kalbini doldursaydı bana o şefkatle bakamazdı, öyle bir kişilik değil. Tabii ki yüzde yüz emin olamam ve umarım şüphelerim izale edilir. :/

Ama her şey seni beğenmemesinden kaynaklanıyorsa en tartışılası yer.

Sana göre neyi tartışmamız lazım?
Yahu ben de bilmiyorum ki. Hem sorduğumda seni beğeniyorum deyip, hem beğenisini göstermemesi... Bu tezatlık benim kafamı karıştırmış durumda. Belki sadece sıkılganlıktır.

sorunun kaynağı da çözümü de eşinizde...

boyunuz saçınız duruşunuz vs bunlar sevişmemek öpüşmemek için bahane olamaz.
en fazla söyler yani neden öpmüyorsun neden bakmıyorsun dediğinizde sundan dolayı demek zor değil..özellikle bir erkek sevişmemeyi tercih etmez. çözüm bulmaya bakar. zaten pat pat konusuyor geneli bunu da gayet söylerdi..

eşinizde cinsel ya da duygusal sorunlar var bunu da gözlemleyerek zamanla anlayacagınızı düşünüyorum..
kendinizde hata aramayın...

Evet buluştuğumuzda çok tutkuyla öperdi sakalları batınca dudağımın tahriş olduğunu hatırlıyorum.
O zaman kusura bakmayın da,üzgünüm. Söylemem gerek ,evlenmeden önce bazı şeyler yaşandığında erkekler soğuyor bu durumdan. Her şeyi tadında bırakmak ennn güzeli. Ki o tutku,bağımlılık eşler arasında hiiiç bozulmasın. Flört döneminde el ele tutuşmanın bile büyüsünün bozulduğunu düşünüyorum evlenmeden... Bu benim fikrim ve olması gerekende budurr. Evlendikten sonra o kadar tutkulu oluyorsunuz ki. Çünkü her şeyin ilkini evlendiğinizde yaşıyorsunuz,her iki tarafta fazlasıyla heyecanlı oluyor. EN basiti birbirinizin elini tutarken bile alnınız burcu burcu olabiliyor.. =)) bu çok başka bir duygu..

Bayanlar iyi ki varsınız. En azından konuşmuş olmak biraz rahatlattı beni. Teşekkür ediyorum hepinize.

Evet buluştuğumuzda çok tutkuyla öperdi sakalları batınca dudağımın tahriş olduğunu hatırlıyorum.
Bu arada yanlıs anlamayın,bu durumdan şikayetçi olanların çoğu çevremdekilerin,flört dönemindeki yaşadıklarından ötürü evlendikten sonra bunun karşılığını alır gibi mutsuz ve şikayetci oluyorlar bu konuda. Benim analizime göre çıkarttığım bir sonuc bu.. genelledim kısaca..

Evlenmeden önce her şeyi yaşayıp bitirmedik ki. Zaten öyle olsa evlenmemize gerek kalmazdı.

Bu benim fikrim ve olmasi gereken budur...

Bu ikisi birlikte olmamis...

Eşiniz işkolik biri olabilir. İşteki sorunlarını eve taşıyor olabilir. Kendi eşimden biliyorum. Öpüşürken bile aklına iş yaptığı firmalar geliyor. Sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…