Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Gerçekten ilginç yani. Neyi beğenmiyor sence? Yani kilon mu fazla? Orantısız bir tarafın mı var? Ama bunlar bile evlendiği karısından uzaklaşması için bir neden olmaz. Zorla evlendirmediler ya.
İşte hep dediğime çıkıyor. Haklı olmaktan korkuyorum bu defa.
Neyse belki psikofizyolojik problemleri vardır. Bence bir doktor kontrolü şart.

demekki prof olsa da kişisel olarak rahat ifade edemiyor.özellikle sana karşı bende katılıyorum bir pişmanlığı var.
Aklıma bir fikir geldi hiç tanımayacağına inandığın bir yerden internete gir skpeyden sms atılıyordu sanki yani sms atılan bir program bul ona yaz.daha doğrusu yazdır gerçekten güvendiğin biriyle işbirliği yap o evdeyken mesaj atsın mesajda "tüm bildiklerimi yarın eşine söyleyeceğim!"yazsın onun telefonu olduğunca göz önünde tut.mesaj atan türkiyeden biri de olabilir öyle çok ileri gidip polisi sokarsa devreye bulamasın.o mesaj onu tutuşturuyor mu tutuşturmuyor mu görürsün tutuşturuyorsa hayatında başkası var.mesajdan sonra tüm davranışlarına dikkat et teline bak kimi aramış mesajdan sonra
ne entrika ürettim kendimden korktum valla :KK70:
Böyle bir şey yapmak doğru olur mu bilmiyorum. Ayrıca kalbinin tutuşması gözle görülür biçimde belli olmayabilir.

Çevrem hep zayıfsın kilo al diyor. 45 kiloyum bazıları benden düşük kiloda ama benden kilolu gösteriyor. Tamamen görünüşle alakalı ve kemik yapısıyla alakalı. Ben zayıf duruyorum. Son zamanlarda ilgimi kestim ümidimi de kestiğimden ona yılışmıyorum. O da birkaç kez istekli gibi oldu. İstediğim kıvamda olmadı ama istekli olmasına şaşırdım. Uzak durmak evet işe yarıyor ama duygusal olarak ilgisini çekmiyor, sadece cinsel çekimde işe yarıyor.
Yani senin mi matematiğin kıt benimki mi kıt yoksa ben mi milimetrik hesap yapacak kapasitedeyim anlamadım. Alt tarafı 38 olan bir kadın hiç ama hiç zayıf değildir. 45 kilo bir yetişkin olman için senin 34 beni doldurmaman lazım. Senden zayıf insanların senden kilolu durduğunu söylemişsin senden zayıf bir yetişkin düşünemiyorum bile. Duygusal olarak çekim olmadığını düşünüyorsan zaten açıklamayı kendin yapmış oluyorsun. Aşk yok, bu da onu sana karşı çekmiyor demek oluyor.

Çevrem hep zayıfsın kilo al diyor. 45 kiloyum bazıları benden düşük kiloda ama benden kilolu gösteriyor. Tamamen görünüşle alakalı ve kemik yapısıyla alakalı. Ben zayıf duruyorum. Son zamanlarda ilgimi kestim ümidimi de kestiğimden ona yılışmıyorum. O da birkaç kez istekli gibi oldu. İstediğim kıvamda olmadı ama istekli olmasına şaşırdım. Uzak durmak evet işe yarıyor ama duygusal olarak ilgisini çekmiyor, sadece cinsel çekimde işe yarıyor.
Boyunuz kaç?

Böyle bir şey yapmak doğru olur mu bilmiyorum. Ayrıca kalbinin tutuşması gözle görülür biçimde belli olmayabilir.
ruhsal olarak dingin bir insansa haklısınız farketmeniz zor olabilir ama özellikleri dingin bir insana benzemiyor bahsettiğiniz süre çok kısa bir bayan olarak sizi bu süre sıkmıyor şikayetçi değilsiniz ama o kendinden ümidi kesmiş olabilir.bence hepsinden önce mümkünse bir evlilik terapistine gidin ve ikinizde içinizi dökün,buna ikna edin eşinizi kesinlikle cinsel problemleri araya sıkıştırmayın sadece bir görüşelim konuşalım diyin dışardan biri belki daha objektif gözlemleyip kafanızdaki soru işaretlerini giderir.

Yani senin mi matematiğin kıt benimki mi kıt yoksa ben mi milimetrik hesap yapacak kapasitedeyim anlamadım. Alt tarafı 38 olan bir kadın hiç ama hiç zayıf değildir. 45 kilo bir yetişkin olman için senin 34 beni doldurmaman lazım. Senden zayıf insanların senden kilolu durduğunu söylemişsin senden zayıf bir yetişkin düşünemiyorum bile. Duygusal olarak çekim olmadığını düşünüyorsan zaten açıklamayı kendin yapmış oluyorsun. Aşk yok, bu da onu sana karşı çekmiyor demek oluyor.
Çünkü bel kemiğim geniş. Ne kadar etimi doldurmasam da 38 beden bir etek kalçamda duruyor. Sadece kalçam var. Belim çok ince. 34 ve bazen 36 bluz oluyor. Spor yaptım kilo alabilmek için. Boy 164. Hayır ben çok zayıf değilmişim birçok top model boyuna göre benden daha zayıf.

Fiziksel görünüş sadece kilo ile alakalı değil ipekcan. Bir çok şey etkiliyor, kas oranı azsa ya da fazlaysa, boyu çok kısa ya da çok uzunsa, kemik yapısı iri ya da ufaksa değişiyor. Ben 1.74 boy ve 58 kilodayım. Hemen hemen aynı oranlarda kuzenim 34-36 giyerken ben 38 giyiniyorum. Kas yoğunluğum çok fazla çünkü. Aynı şekilde kas yoğunluğum az olsaydı da kilolu görünürdüm.

Çünkü bel kemiğim geniş. Ne kadar etimi doldurmasam da 38 beden bir etek kalçamda duruyor. Sadece kalçam var. Belim çok ince. 34 ve bazen 36 bluz oluyor. Spor yaptım kilo alabilmek için. Boy 164. Hayır ben çok zayıf değilmişim birçok top model boyuna göre benden daha zayıf.

Top modelleri neden kıyaslıyorsun ki onların yapısı öyle ve model yani. Genetikten gelen ve sonradan dikkat ettikleri bir durum sayesinde oluşan bir fizik.Büyük bir kısmı da çok zayıf zaten boylarına göre.

Haklısınız. İkna edebilir miyim emin değilim zira ortada problem olduğunu kabul etmiyor. Teşekkürler.
hayır siz ısrar edin benim sorunlarım var filan diyin aşamıyorum.seninle de tek başıma da bir danışmak istiyorum diyin.yani ittire kaktıra götürün. terapist birbirinize yaklaşımlarınız son durumunuz hakkında tek tek ve beraber konuşturup. en son size tek olarak bir portre çizer nasıl bir durumunuz olduğunla ilgili zaten hangi erkek sorunu olduğunu kabul etmiş ki?

Ama durust olmak gerekırse probleme genel bakınca ben baska bır kadın oldugunu cok dusunmuyorum olsa konu sahıbının ılla kı ilgisini cekerdı muhtemelen esın kendısını yetersiz goruyor olabılır bununla yüzleşmek ıstemıyor olabılır hanı bundan dolayı da mutsuzdur canı ıstemıyordur, nasılsa evlısınız de artık elde etmek ıcın çabalamayı da cok gerek gormuyordur falan. Bence ıkınız bırlıkte bır psikologa gıtsenız cok faydalı olur cınsel hayatınızı kurtarırsınız evlılıgınızı kurtarırsınız

Top modelleri neden kıyaslıyorsun ki onların yapısı öyle ve model yani. Genetikten gelen ve sonradan dikkat ettikleri bir durum sayesinde oluşan bir fizik.Büyük bir kısmı da çok zayıf zaten boylarına göre.
Türk kadınlarının 'çöp gibisin kimse seni beğenmez' şeklinde geliştirdikleri zayıf algısına karşı söyledim onu ancak konumuz bu değil. Bunu tartışmak istemiyorum.

Yanı burada sizin cinsel hayatınızı yargılamak bıze bana dusmez ama ne bıleyım cok sasırdım ondan dolayı. Bızde en az ıkı saattir yanio_O

En az iki saat demek matematiksel olarak:

1. 2 saat olabilir.

2. 3 saat olabilir.

3. 4 saat olabilir. Ve uzar gider.

Bu da abartı gibi sanki ya. Kaya Çilingiroğlu bile 40 dk ile sınırlıymış.:KK70:

Bır de burada fızıksel olarak falan kendısını tartması gereken acaba zayıf mıyım sısman mıyım demesı gereken sen degılsın bence problem Esınde onun bıraz kendısıne dönup bakması lazım :KK43:

X