Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Kilolu da değilmişsin. Aşırı zayıf da değilsin sanırım öyle olsa belirtirdin. Hiçbir girintin çıkıntın falan yok dümdüz değilsin herhalde değil mi? Sen nasıl hissediyorsun kendini peki eşinin bu yaklaşımına karşı?
Türk kadın yapısına yakın olarak biraz basenim var. Alt beden 38 üst bedenim 36. Ben kendimi çirkin hissediyordum önceleri ancak bu sıralar kendimi beğeniyorum. Çok abarttığımı anladım. Beğenmiyorsa beğenmesin diye kızıyorum sadece. Bir şey hissedemeyecek kadar bunaldım 2 yıl buna kafa yorunca.

Belki on dakikadır. İlk anda boşaldığı da oluyor. Ama kendini eksik hissetmesin diye rahat olması için telkinde bulunuyorum bazen.

benim sevgilimde de erken bosalma sorunu var. Ilk iliskiye girdigimiz donemlerde iceri girince 10 saniye falan kalabilirdi ama ben hic bisey demedim dogal heyecanlaniyorsun falan demistim. Zamanla uzadi bi iki dkya kadar cikti simdilik. Ama benimki cok heyecanlaniyor yani boyle biraz bekleyelim oyle devam edelim falan diyince bekleyemiyor bazen. Siz de belki farkinda olmadan sert bi tepki verdiyseniz ki esinizin cocuk gibi kustugunu soylemissiniz kendinden utaniyor olabilir ve hic baslamamis olalim diyebilir...

Bi de sunu diyeyim mesela benim sevgilim hic benim islanmami beklemezdi sizin esinizde de bu tip bisey var mi. Sizin hazir olmanizi beklemeden boyle biseye baslarsa ve sizde istedigi performansi goremezse bikac kezden sonra belki sogumustur. Ama asil sorun da yine iletisimsizlil oluyor... konusmalisiniz

Düşünceli davranıyor ben de buradan seviyor sanıyor olabilirim ama aslında bunu insanlık gereği yapıyor da olabilir bilemiyorum :KK43:
bir kadın bunu nasıl ayırt edemez ki.

Komşunun bile seni sevip sevmediğini anlarken, aynı hayatı paylaştığın adamı nasıl anlamazsın ki

farklı ortamlar denein ön sevişmeyi uztın derim ama sizde yatağa gelene kadar başka sıkıntılar var.nedir anlamadık.......

bir kadın bunu nasıl ayırt edemez ki.

Komşunun bile seni sevip sevmediğini anlarken, aynı hayatı paylaştığın adamı nasıl anlamazsın ki
Çünkü ağzı seviyorum diyor, davranışları o tutkuyu göstermiyor. Kimseye güvenim kalmadı benim bu saatten sonra hayata olan tüm hevesimi aldı bitirdi :KK43:

Türk kadın yapısına yakın olarak biraz basenim var. Alt beden 38 üst bedenim 36. Ben kendimi çirkin hissediyordum önceleri ancak bu sıralar kendimi beğeniyorum. Çok abarttığımı anladım. Beğenmiyorsa beğenmesin diye kızıyorum sadece. Bir şey hissedemeyecek kadar bunaldım 2 yıl buna kafa yorunca.
Düşündüğümüz gibi kilolu değilsin ama senin kendini tanımlama şeklinle zayıf da değilsin. Neden “zayıf” olduğunu söyledin ki? Bu sorunla 2 yıl yaşamak baya uzun bir süreç. Hiç bir ileri bir geri gitmediniz mi bu 2 yıl içinde?

Naçizane fikrim kusura bakma bu kadar mahremine girme burda çok özel şeyler yazmışsın eşin okusa hiç hoş olmaz burda eşin seni aldatıyo sevmiyo diyen de çok hemen inanıp bunalıma girme..
kimse bilemez eşinle açıkça konuşmalısın burdan alacagın cevapları aldın..
Teşekkür ederim haklısınız.

benim sevgilimde de erken bosalma sorunu var. Ilk iliskiye girdigimiz donemlerde iceri girince 10 saniye falan kalabilirdi ama ben hic bisey demedim dogal heyecanlaniyorsun falan demistim. Zamanla uzadi bi iki dkya kadar cikti simdilik. Ama benimki cok heyecanlaniyor yani boyle biraz bekleyelim oyle devam edelim falan diyince bekleyemiyor bazen. Siz de belki farkinda olmadan sert bi tepki verdiyseniz ki esinizin cocuk gibi kustugunu soylemissiniz kendinden utaniyor olabilir ve hic baslamamis olalim diyebilir...

Bi de sunu diyeyim mesela benim sevgilim hic benim islanmami beklemezdi sizin esinizde de bu tip bisey var mi. Sizin hazir olmanizi beklemeden boyle biseye baslarsa ve sizde istedigi performansi goremezse bikac kezden sonra belki sogumustur. Ama asil sorun da yine iletisimsizlil oluyor... konusmalisiniz

Verdiğim tepkiler, hiç öpmeden okşamadan başlıyorsun şeklinde oldu. Ona alındıysa da yani ne yapayım. Hayvan değilim ki beklentisiz olayım. Evet haklısınız iletişimsizlik.

Düşündüğümüz gibi kilolu değilsin ama senin kendini tanımlama şeklinle zayıf da değilsin. Neden “zayıf” olduğunu söyledin ki? Bu sorunla 2 yıl yaşamak baya uzun bir süreç. Hiç bir ileri bir geri gitmediniz mi bu 2 yıl içinde?
Çevrem hep zayıfsın kilo al diyor. 45 kiloyum bazıları benden düşük kiloda ama benden kilolu gösteriyor. Tamamen görünüşle alakalı ve kemik yapısıyla alakalı. Ben zayıf duruyorum. Son zamanlarda ilgimi kestim ümidimi de kestiğimden ona yılışmıyorum. O da birkaç kez istekli gibi oldu. İstediğim kıvamda olmadı ama istekli olmasına şaşırdım. Uzak durmak evet işe yarıyor ama duygusal olarak ilgisini çekmiyor, sadece cinsel çekimde işe yarıyor.

Verdiğim tepkiler, hiç öpmeden okşamadan başlıyorsun şeklinde oldu. Ona alındıysa da yani ne yapayım. Hayvan değilim ki beklentisiz olayım. Evet haklısınız iletişimsizlik.

Daha dun aksam buna benzer bisey yasadik sizi cok iyi anliyorum...

sizin iletisim kurma ihtiyacinizdan once onun da buna istegi olmalim..

demekki prof olsa da kişisel olarak rahat ifade edemiyor.özellikle sana karşı bende katılıyorum bir pişmanlığı var.
Aklıma bir fikir geldi hiç tanımayacağına inandığın bir yerden internete gir skpeyden sms atılıyordu sanki yani sms atılan bir program bul ona yaz.daha doğrusu yazdır gerçekten güvendiğin biriyle işbirliği yap o evdeyken mesaj atsın mesajda "tüm bildiklerimi yarın eşine söyleyeceğim!"yazsın onun telefonu olduğunca göz önünde tut.mesaj atan türkiyeden biri de olabilir öyle çok ileri gidip polisi sokarsa devreye bulamasın.o mesaj onu tutuşturuyor mu tutuşturmuyor mu görürsün tutuşturuyorsa hayatında başkası var.mesajdan sonra tüm davranışlarına dikkat et teline bak kimi aramış mesajdan sonra
ne entrika ürettim kendimden korktum valla :KK70:

X