Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Ben pes edeli üstünden aylar geçti. Şu an son çare var mıdır sorgusuyla aynı ruhumu kaybetmiş olarak yazmam şaşırtıcı olmamalı.

Dediklerin çerçevesinde bunlar normal şeyler bir şeyi saklaması dışında. Yemek hazırlayan kadına karşı dışarı çıkacağını söylemeyen bir koca.. İnsan kendini dış kapının dış mandalı gibi hisseder. Doğru olan seni de çağırması, hadi eşsiz gidiliyorsa yarım saat takılıp kalkmasıydı. Ama yine de haber vermeliydi. Senin kıskanman bunlara bahane olamaz.

başka kadın olma ihtimali varmı.madem eşin çapkın

Benımkı kendısıne demez oyle seyler. Varsa yoksa suçlu ben. Ama sımdı hakkını yemeyeyim bırkac hafta önce cok kötü davranmıştım o zaman kafayı yemıstı değişik varlıklar su erkekler

Ayy kesinlikle... ama benimki de samimi mi bunlari soylerken bilemiyorum...

Ama cok duygusal benimki ya ben bayildigimda beni hastaneye goturene kadar aglamisti

işteeee aynı benimkiiiiiiiii :):)hepp bende suç yanaşmıyormuşum falan filan ...deişiklerr bilmiyolarki kadınlar ilgi beklerrr

Ben benimkini eve girdiginden yatana kadar en az yuz kere operim boyle suratini ellerime alip heryerini operim ya nasil dayaniyosun nasil yanasmiyosun

Hayır tatlım önceleri bu çekim vardı cinsel ilişki de çok istiyordu, yakınlaşıyordu. Sonradan böyle olmasını sorguluyorum ben zaten.
Bazen haftada 1 olur bazen 3 olur.. bazen 1 ay olmaz ..insanlık hali stres iş hastalık siz çalışıyo musunuz evde misiniz bana boşuna takma var gibi geldi de

öncelikle duygusal davranışsal testler yapın ona hissettirmeden.daha net cevaplar alırsınız,rutine alışmak için çok erken bir zaman.
daha çok şunu sezdim sizinle evlenip birlikte olana kadar sizi arzuluyordu size ulaşınca hevesi kaçtı gibi.
bazı erkekler cinselliğe vücuda çok takıktır. belki cinselliği istediği gibi ifade edemiyor size gelince tutuluyor olabilir.bilinçaltı yada size söylemediği bir problemi olabilir.anadoluda yada bazı ülkelerde böyle şeylerle karşılaşan kadınlar büyü dua gibi uygulamalar yapmışlar hem cahillik demiyorum kolaya kaçmaktan hem de yeterli tıbbi psikolojik yardımlara ulaşamamaktan.daha evlenmeden önce cinsellik yaşadığı kişi varsa belki onla hissettiğini başkası ile hissedemiyordur.sizi de suçlayamaz bu konuda sizle ilişkisini de görev angarya görmüş ama kendi hiç adım atmıyor.erkeklikle ilgli problem olabilir. erkekler böyle şeylerde ufak bir rahatsızlıklarını kanser gibi anlatırlar sanki dünyanın sonu gelmiş gibi.zaten gittikçe durgunlaşıyorsa bir problemi kesin var.
bunun harici evlilik piyango gibi yani aşık olarak farklı,nişanlı olarak farklı,eş olarak farklı,baba olarak farklı insanlar olabiliyor.cinsellikte bile farklı olabiliyor.
ona hiç sordunuz mu eskiden ne özelliğiniz onu cezbetmiş?(kısaca onu tahrik eden şeyler değişmiş de olabilir)

Sormadım. Uygun bir ortam olunca sorayım yeniden. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bayanlar lütfen kusura bakmayın bu konu o kadar çok yordu ki zihnimi, dağınık dağınık anlatarak sizi de yoruyorum yardımınız için çok teşekkür ederim.

Home office çalışıyorum şu anda
Naçizane fikrim kusura bakma bu kadar mahremine girme burda çok özel şeyler yazmışsın eşin okusa hiç hoş olmaz burda eşin seni aldatıyo sevmiyo diyen de çok hemen inanıp bunalıma girme..
kimse bilemez eşinle açıkça konuşmalısın burdan alacagın cevapları aldın..

canım eşin önceleri böyle değilmiş sonradan olmuş.ilişki süresinde abartılacak bi sorun yok bence.büyük ihtimal başkası var seni beğenmeme falan bunun sonucuçbence başkası ve eşinde bundan dolayı kendini suçlu hissetme var.

Burcu ne sevgilinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…