oral dene??????Hayır ilk evlendiğimiz gün beni ağlatmıştı. Arkadaşlar cinselliği görev olarak görüyor olabilir demiş, belki de öyle. İlk anda hemen olmayınca sinirlenmişti. Sinir problemi var biraz da genetik olmasından şüpheleniyorum.
Ben pes edeli üstünden aylar geçti. Şu an son çare var mıdır sorgusuyla aynı ruhumu kaybetmiş olarak yazmam şaşırtıcı olmamalı.Yaniii demi.. önceden normal olan erkek ne karısına yaklaşıyor ne de öpüyor. Bu tür vakaların sonunda hep bir kadın çıkmıştır. Ama nedense konu sahibi bana relax geldi. Sanki bir tez hazırlıyor da kamu oyu sorgulaması yapıyormuş gibi, her sorulana o kadar soğuk kanlı ve seri ve kıvırmadan cevaplar veriyor ki? Demoralize olmuş kadın ruhu göremedim ben kendisinde.
İlk evlendiğimiz zaman işe giderken bir erkek arkadaşı onu yoldan alıp gidiyordu. Küçük ilçede oturuyorduk o zaman. İş yerinden bir kız da aynı istikamet üzerinden gidiyormuş. Bir gün mesaj geldi buluşup gidiyorlarmış. A a aşkım sen o kızla mı gidiyordun dedim. Ara sıra denk geliyor arabayla o da geliyor dedi. Kaç kez buluşup gitmişler bana söylememiş.
Bir gün iş çıkışı iş arkadaşlarıyla buluşacaklarmış bunların hepsi kız. Aralarında tek erkek benimki. Ben de yemek hazırladım bekliyorum arıyorum açmıyor. Geç kaldı, aradı sonra bir buluşma vardı da dedi. Ne buluşması dedim. Ya işte veda için falan filan. E neden haber vermedin beklemezdim dedim. Sen karşı çıkarsın diye söylemedim dedi.
O zaman ben kıskanırım diye benden gizlemiş. O günden beri kıskançlık tepkisi vermiyorum böyle şeyler yapmasın diye ama içim içimi yiyor çünkü şu an da ulaşımı zor bir yere gidiyor işe giderken. Paradan tasarruf etmek için de iki bayanı alıp öyle gidiyor yola. Görev yeri yol uzun 1 saat.
başka kadın olma ihtimali varmı.madem eşin çapkınHayır ilk evlendiğimiz gün beni ağlatmıştı. Arkadaşlar cinselliği görev olarak görüyor olabilir demiş, belki de öyle. İlk anda hemen olmayınca sinirlenmişti. Sinir problemi var biraz da genetik olmasından şüpheleniyorum.
Benımkı kendısıne demez oyle seyler. Varsa yoksa suçlu ben. Ama sımdı hakkını yemeyeyim bırkac hafta önce cok kötü davranmıştım o zaman kafayı yemıstıdeğişik varlıklar su erkekler
işteeee aynı benimkiiiiiiiii :):)hepp bende suç yanaşmıyormuşum falan filan ...deişiklerr bilmiyolarki kadınlar ilgi beklerrr
Belki on dakikadır. İlk anda boşaldığı da oluyor. Ama kendini eksik hissetmesin diye rahat olması için telkinde bulunuyorum bazen.Eşinizin ereksiyon problemi var mı? Kaç dakika sürüyor ilişkiniz ortalama?
Bazen haftada 1 olur bazen 3 olur.. bazen 1 ay olmaz ..insanlık hali stres iş hastalık siz çalışıyo musunuz evde misiniz bana boşuna takma var gibi geldi deHayır tatlım önceleri bu çekim vardı cinsel ilişki de çok istiyordu, yakınlaşıyordu. Sonradan böyle olmasını sorguluyorum ben zaten.
öncelikle duygusal davranışsal testler yapın ona hissettirmeden.daha net cevaplar alırsınız,rutine alışmak için çok erken bir zaman.1- Hayır
2- Biz 14 şubatı kutlamıyoruz. Bana sık sık hediye alırdı ancak evlenmek üzereyken kesti, ondan beri almıyor. Son doğum günümde hiçbir şey yapmadı.
3- Çekip giderim demem böyle şeyler yapmıyorum tartışınca. Ki zaten gurbetteyim ben. Çat kapı gidecek yerim yok. Ama bu tarz yaklaşımım bir iki kez olmuştu onda da bir daha ağzına böyle şeyler alma demiş kızmıştı. Boşanmanın lafı geçmez evde.
4- Hayır dost derecesinde yakın kız arkadaşı yoktu. Varsa da bana söylememiştir.
5- Onu çok ince, anlayışlı, yardımsever, sıcakkanlı ve konuşmaya açık buluyorlar.
Bilmiyorumbaşka kadın olma ihtimali varmı.madem eşin çapkın
Home office çalışıyorum şu andaBazen haftada 1 olur bazen 3 olur.. bazen 1 ay olmaz ..insanlık hali stres iş hastalık siz çalışıyo musunuz evde misiniz bana boşuna takma var gibi geldi de
Sormadım. Uygun bir ortam olunca sorayım yeniden. Teşekkür ederim yorumunuz için.öncelikle duygusal davranışsal testler yapın ona hissettirmeden.daha net cevaplar alırsınız,rutine alışmak için çok erken bir zaman.
daha çok şunu sezdim sizinle evlenip birlikte olana kadar sizi arzuluyordu size ulaşınca hevesi kaçtı gibi.
bazı erkekler cinselliğe vücuda çok takıktır. belki cinselliği istediği gibi ifade edemiyor size gelince tutuluyor olabilir.bilinçaltı yada size söylemediği bir problemi olabilir.anadoluda yada bazı ülkelerde böyle şeylerle karşılaşan kadınlar büyü dua gibi uygulamalar yapmışlar hem cahillik demiyorum kolaya kaçmaktan hem de yeterli tıbbi psikolojik yardımlara ulaşamamaktan.daha evlenmeden önce cinsellik yaşadığı kişi varsa belki onla hissettiğini başkası ile hissedemiyordur.sizi de suçlayamaz bu konuda sizle ilişkisini de görev angarya görmüş ama kendi hiç adım atmıyor.erkeklikle ilgli problem olabilir. erkekler böyle şeylerde ufak bir rahatsızlıklarını kanser gibi anlatırlar sanki dünyanın sonu gelmiş gibi.zaten gittikçe durgunlaşıyorsa bir problemi kesin var.
bunun harici evlilik piyango gibi yani aşık olarak farklı,nişanlı olarak farklı,eş olarak farklı,baba olarak farklı insanlar olabiliyor.cinsellikte bile farklı olabiliyor.
ona hiç sordunuz mu eskiden ne özelliğiniz onu cezbetmiş?(kısaca onu tahrik eden şeyler değişmiş de olabilir)
10 dakika güzel ortalama bir süre, ilk anda boşalmak derken?Belki on dakikadır. İlk anda boşaldığı da oluyor. Ama kendini eksik hissetmesin diye rahat olması için telkinde bulunuyorum bazen.
Düşünceli davranıyor ben de buradan seviyor sanıyor olabilirim ama aslında bunu insanlık gereği yapıyor da olabilir bilemiyorumPeki seni sevdiğini hissediyor musun? Bunu nasıl hissettiriyor sana?
10 dakika güzel ortalama bir süre, ilk anda boşalmak derken?
Naçizane fikrim kusura bakma bu kadar mahremine girme burda çok özel şeyler yazmışsın eşin okusa hiç hoş olmaz burda eşin seni aldatıyo sevmiyo diyen de çok hemen inanıp bunalıma girme..Home office çalışıyorum şu anda
O benım kotamı doldurduğumu dusunuyor. 9 ay peşimden koşmuş elimi tutmak ıcın. Artık hayır deme hakkım kalmamış:) ne zaman reddetsem korkuyorum sinirlenecek iyice diye. Haklı oldugum halde tepki gösteremiyorum. Zaten asırı alıngan bır ınsan. Cok kırıldım sana dediğimde iyi bir daha konuşmayız sen de kırılmazsın o zaman diyip cat dıye arabadan inen bir adam duşunun.