Önceden normal olup da sonradan böyle olunca insanın aklına başka bir kadın da geliyor bak. Bu konuya ait şüphelerin var mı?Hayır tatlım önceleri bu çekim vardı cinsel ilişki de çok istiyordu, yakınlaşıyordu. Sonradan böyle olmasını sorguluyorum ben zaten.
Engel olmak istediler hatta biz kendimiz zorlayarak evlendik. Zayıfım diye mi beğenmiyor ne bileyim çirkin de değilim ama kesin beğenmediği bir şeylerim var.Gerçekten ilginç yani. Neyi beğenmiyor sence? Yani kilon mu fazla? Orantısız bir tarafın mı var? Ama bunlar bile evlendiği karısından uzaklaşması için bir neden olmaz. Zorla evlendirmediler ya.
işteeee aynı benimkiiiiiiiii :):)hepp bende suç yanaşmıyormuşum falan filan ...deişiklerr bilmiyolarki kadınlar ilgi beklerrrBenımkı kendısıne demez oyle seyler. Varsa yoksa suçlu ben.a Ama sımdı hakkını yemeyeyim bırkac hafta önce cok kötü davranmıştım o zaman kafayı yemıstıdeğişik varlıklar su erkekler
bu kadar kurcalamaya bende başka bir ihtimal düşünemedim ..Önceden normal olup da sonradan böyle olunca insanın aklına başka bir kadın da geliyor bak. Bu konuya ait şüphelerin var mı?
Kilolu da değilmişsin. Aşırı zayıf da değilsin sanırım öyle olsa belirtirdin. Hiçbir girintin çıkıntın falan yok dümdüz değilsin herhalde değil mi? Sen nasıl hissediyorsun kendini peki eşinin bu yaklaşımına karşı?Engel olmak istediler hatta biz kendimiz zorlayarak evlendik. Zayıfım diye mi beğenmiyor ne bileyim çirkin de değilim ama kesin beğenmediği bir şeylerim var.
Merhaba bayanlar, biz severek evlendik. Evlenmek üzereyken ailesi problem çıkardı ancak onları atlattık. Evlendik, sonra o tutkuyla beni her fırsatta öpmeye çalışan adam gitti, öpmekten kaçınan bir adam geldi. Beni anlayıp belki çözüm bulursunuz diye burada kimseyle paylaşamadığım özelimi istemeden paylaşıyorum. İnsan ne hayaller kuruyor öpülüp okşanmak istiyor bir kadın olarak kendimi ona saklamış olmamla, evlendikten sonra tüm bu isteğinin yok olup gitmesine anlam veremedim. Defalarca konuşmayı denedim yok aşkım bir sorun yok büyütüyorsun diyor. Ancak davranışları öyle söylemiyor. İnsanlık açısından davranışlarda pürüz yok, ama duygusal açıdan hareket yok gibi. İlk aylar dedim ki evlenirken çok stres yaşadık onları atlatalım geçer. Geçmedi. Öpmeye kalkışsam başını çeviriyor. İlişkimizi de oldu bittiye getiriyor özel bir ilgilenme boyutu yok. Bakımlıyım hatta evlendikten sonra kendime daha bir itina göstermeye başladım. Desem ki tiksindiğinden böyle oluyor, evde titiz olan tek kişi benim. Bir erkeğin içinden hiç mi gelmez bir sarılma okşama hissi? Nedir bu? Ne yapacağım ben ne düşünmeliyim?
e cevabı sizde. siz onu sevdiğinizden tiksinmeden öpüyorsunuz ama o sizi sevmediği için öpmüyor belki de aşık olduğu biri var. size dokunamıyor bile bu yüzden çünkü aklında o kişi var.T
Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.
bu kadar kurcalamaya bende başka bir ihtimal düşünemedim ..
İlk evlendiğimiz zaman işe giderken bir erkek arkadaşı onu yoldan alıp gidiyordu. Küçük ilçede oturuyorduk o zaman. İş yerinden bir kız da aynı istikamet üzerinden gidiyormuş. Bir gün mesaj geldi buluşup gidiyorlarmış. A a aşkım sen o kızla mı gidiyordun dedim. Ara sıra denk geliyor arabayla o da geliyor dedi. Kaç kez buluşup gitmişler bana söylememiş.Önceden normal olup da sonradan böyle olunca insanın aklına başka bir kadın da geliyor bak. Bu konuya ait şüphelerin var mı?
canım kocan coşmuyorsa sen coştur o zaman. baktın o işi aceleye getiricek başka seyler yap. bana burda bazı şeyleri açıklatma beybisiİşte ben de bunu merak ediyorum anlam veremiyorum. Ama zaten çok sık olmuyor ilişkimiz. İlk günlerimizde her gün olacak sanırdım her gün istememesi beni şaşırtmıştı çok zor alıştım bu duruma. Sanırım sadece tatmin olmak için birlikte oluyor. Çünkü ön sevişme neredeyse hiç yaşanmıyor. Sırtımı okşuyor bir iki öpüyor, tamam. Tamamen formalite, ki o formaliteyi bile atlıyor. Önceden çok istekliydim, artık benim de hevesim kalmadı.
Engel olmak istediler hatta biz kendimiz zorlayarak evlendik. Zayıfım diye mi beğenmiyor ne bileyim çirkin de değilim ama kesin beğenmediği bir şeylerim var.
valla ben seviyorum ama cok da guzel tiksiniyorum yani.T
Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.
Kaç yasındasın bilmiyorum ama kafanı gereksiz takmış gibi geliyosun..burda çok farklı yorumlar alıp bu gazla boşayabilirsin..her ilişki farklı biz asansörde bile öperiz mesela ama baska bi çift vardır sadece ilişki de öper yani bunu eşinle konuşup acıkça soracaksın bu kadar takmışsan kafana...biraz da sen işveli cilveli olup öp alıştırmakla ilgili yeni evliyken eşim de böyle davrandı çünkü ailesinde de yoktu annesi onu bi kez öpmüş sevmiş değil ben alıştırdım cunku bizim ailede sevgimizi böyle gösteririz..Engel olmak istediler hatta biz kendimiz zorlayarak evlendik. Zayıfım diye mi beğenmiyor ne bileyim çirkin de değilim ama kesin beğenmediği bir şeylerim var.
Hayır ilk evlendiğimiz gün beni ağlatmıştı. Arkadaşlar cinselliği görev olarak görüyor olabilir demiş, belki de öyle. İlk anda hemen olmayınca sinirlenmişti. Sinir problemi var biraz da genetik olmasından şüpheleniyorum.Evlendiğiniz zamanlar da Fazlasıyla mı öpüp koklardı. ?