Merhaba bayanlar, biz severek evlendik. Evlenmek üzereyken ailesi problem çıkardı ancak onları atlattık. Evlendik, sonra o tutkuyla beni her fırsatta öpmeye çalışan adam gitti, öpmekten kaçınan bir adam geldi. Beni anlayıp belki çözüm bulursunuz diye burada kimseyle paylaşamadığım özelimi istemeden paylaşıyorum. İnsan ne hayaller kuruyor öpülüp okşanmak istiyor bir kadın olarak kendimi ona saklamış olmamla, evlendikten sonra tüm bu isteğinin yok olup gitmesine anlam veremedim. Defalarca konuşmayı denedim yok aşkım bir sorun yok büyütüyorsun diyor. Ancak davranışları öyle söylemiyor. İnsanlık açısından davranışlarda pürüz yok, ama duygusal açıdan hareket yok gibi. İlk aylar dedim ki evlenirken çok stres yaşadık onları atlatalım geçer. Geçmedi. Öpmeye kalkışsam başını çeviriyor. İlişkimizi de oldu bittiye getiriyor özel bir ilgilenme boyutu yok. Bakımlıyım hatta evlendikten sonra kendime daha bir itina göstermeye başladım. Desem ki tiksindiğinden böyle oluyor, evde titiz olan tek kişi benim. Bir erkeğin içinden hiç mi gelmez bir sarılma okşama hissi? Nedir bu? Ne yapacağım ben ne düşünmeliyim?