Eşim evlendiğimizden beri beni öpmüyor. Neden olabilir?

Hayır tatlım önceleri bu çekim vardı cinsel ilişki de çok istiyordu, yakınlaşıyordu. Sonradan böyle olmasını sorguluyorum ben zaten.
Önceden normal olup da sonradan böyle olunca insanın aklına başka bir kadın da geliyor bak. Bu konuya ait şüphelerin var mı?

Gerçekten ilginç yani. Neyi beğenmiyor sence? Yani kilon mu fazla? Orantısız bir tarafın mı var? Ama bunlar bile evlendiği karısından uzaklaşması için bir neden olmaz. Zorla evlendirmediler ya.
Engel olmak istediler hatta biz kendimiz zorlayarak evlendik. Zayıfım diye mi beğenmiyor ne bileyim çirkin de değilim ama kesin beğenmediği bir şeylerim var.

canım benimde ince ama adam deli gibi her fırsatta öpmek istiyor.valla ben kafa yordum ama bişey bulamıyorum artık.en önemlisi sizin aranızda sevgi kalmamış gibi diyeceğim ama bilmiyorum.bende bi dönem eşimden uzaklaşmıştım ailesiyle sorunlarımız vardı bende o durumda birlikte olmak istemiyodum.ama seviyordum.bazen insan sevsede yakınlaşamıyor.istersen özelden başından bugüne biraz ayrıntılı yazsöyleyemediğin bişey varsa falan.ben okurum fikir vermeye çalısırım

Şu kadar yorumdan sonra olay eşinde bitiyor canım ...
Evde bi kyamet kopmadan bu ada m açılmaz bence ..bi kırılma noktası olmalıkı ,eşinin ağzı açılmalı ..bu konuyu tekrar konuş ve üstüne git ne oluyorsa olsun ..eşin normal değil ..ayrıca affedersin ama yaptığı hiç hoş değil ,direk olaya dalması falan ..öncesi muhakkak olmalı ...

öpmekten başka eşinin cinsel sorunları var sanki... öpmeyi koklamayı bile ilişki yaşayacağınıza varsayıp sizi uzaklaştırmak istiyor. sorunum varda demez ki adam. zor işiniz...

Benımkı kendısıne demez oyle seyler. Varsa yoksa suçlu ben.a Ama sımdı hakkını yemeyeyim bırkac hafta önce cok kötü davranmıştım o zaman kafayı yemıstı :KK70: değişik varlıklar su erkekler
işteeee aynı benimkiiiiiiiii :):)hepp bende suç yanaşmıyormuşum falan filan ...deişiklerr bilmiyolarki kadınlar ilgi beklerrr

gerçekten çok enteresan...
bu agiz kokusu gercekten sorun olabilir...
ben sayet kokulu bisey yersem bebisimi emzirirken naneli seker yerim.cocugumun yuzune yuzune konusmam esime karsida dikkat ediyorum.
sorun bu olabilir bencede..
ama bazi erkekler damacanaya bile sulaniyorlar kadin olsunda nefes alsinda diyenlerde mevcutken sirf bu yuzdende opmemek olmaz.
bir sey var kesin bide sinirlenmesi hayra alamet degil...

Engel olmak istediler hatta biz kendimiz zorlayarak evlendik. Zayıfım diye mi beğenmiyor ne bileyim çirkin de değilim ama kesin beğenmediği bir şeylerim var.
Kilolu da değilmişsin. Aşırı zayıf da değilsin sanırım öyle olsa belirtirdin. Hiçbir girintin çıkıntın falan yok dümdüz değilsin herhalde değil mi? Sen nasıl hissediyorsun kendini peki eşinin bu yaklaşımına karşı?

Merhaba bayanlar, biz severek evlendik. Evlenmek üzereyken ailesi problem çıkardı ancak onları atlattık. Evlendik, sonra o tutkuyla beni her fırsatta öpmeye çalışan adam gitti, öpmekten kaçınan bir adam geldi. Beni anlayıp belki çözüm bulursunuz diye burada kimseyle paylaşamadığım özelimi istemeden paylaşıyorum. İnsan ne hayaller kuruyor öpülüp okşanmak istiyor bir kadın olarak kendimi ona saklamış olmamla, evlendikten sonra tüm bu isteğinin yok olup gitmesine anlam veremedim. Defalarca konuşmayı denedim yok aşkım bir sorun yok büyütüyorsun diyor. Ancak davranışları öyle söylemiyor. İnsanlık açısından davranışlarda pürüz yok, ama duygusal açıdan hareket yok gibi. İlk aylar dedim ki evlenirken çok stres yaşadık onları atlatalım geçer. Geçmedi. Öpmeye kalkışsam başını çeviriyor. İlişkimizi de oldu bittiye getiriyor özel bir ilgilenme boyutu yok. Bakımlıyım hatta evlendikten sonra kendime daha bir itina göstermeye başladım. Desem ki tiksindiğinden böyle oluyor, evde titiz olan tek kişi benim. Bir erkeğin içinden hiç mi gelmez bir sarılma okşama hissi? Nedir bu? Ne yapacağım ben ne düşünmeliyim?

Ne kadar oldu evleneli?

bu kadar kurcalamaya bende başka bir ihtimal düşünemedim ..

Yaniii demi.. önceden normal olan erkek ne karısına yaklaşıyor ne de öpüyor. Bu tür vakaların sonunda hep bir kadın çıkmıştır. Ama nedense konu sahibi bana relax geldi. Sanki bir tez hazırlıyor da kamu oyu sorgulaması yapıyormuş gibi, her sorulana o kadar soğuk kanlı ve seri ve kıvırmadan cevaplar veriyor ki? Demoralize olmuş kadın ruhu göremedim ben kendisinde.

Önceden normal olup da sonradan böyle olunca insanın aklına başka bir kadın da geliyor bak. Bu konuya ait şüphelerin var mı?
İlk evlendiğimiz zaman işe giderken bir erkek arkadaşı onu yoldan alıp gidiyordu. Küçük ilçede oturuyorduk o zaman. İş yerinden bir kız da aynı istikamet üzerinden gidiyormuş. Bir gün mesaj geldi buluşup gidiyorlarmış. A a aşkım sen o kızla mı gidiyordun dedim. Ara sıra denk geliyor arabayla o da geliyor dedi. Kaç kez buluşup gitmişler bana söylememiş.
Bir gün iş çıkışı iş arkadaşlarıyla buluşacaklarmış bunların hepsi kız. Aralarında tek erkek benimki. Ben de yemek hazırladım bekliyorum arıyorum açmıyor. Geç kaldı, aradı sonra bir buluşma vardı da dedi. Ne buluşması dedim. Ya işte veda için falan filan. E neden haber vermedin beklemezdim dedim. Sen karşı çıkarsın diye söylemedim dedi.
O zaman ben kıskanırım diye benden gizlemiş. O günden beri kıskançlık tepkisi vermiyorum böyle şeyler yapmasın diye ama içim içimi yiyor çünkü şu an da ulaşımı zor bir yere gidiyor işe giderken. Paradan tasarruf etmek için de iki bayanı alıp öyle gidiyor yola. Görev yeri yol uzun 1 saat.

İşte ben de bunu merak ediyorum anlam veremiyorum. Ama zaten çok sık olmuyor ilişkimiz. İlk günlerimizde her gün olacak sanırdım her gün istememesi beni şaşırtmıştı çok zor alıştım bu duruma. Sanırım sadece tatmin olmak için birlikte oluyor. Çünkü ön sevişme neredeyse hiç yaşanmıyor. Sırtımı okşuyor bir iki öpüyor, tamam. Tamamen formalite, ki o formaliteyi bile atlıyor. Önceden çok istekliydim, artık benim de hevesim kalmadı.
canım kocan coşmuyorsa sen coştur o zaman. baktın o işi aceleye getiricek başka seyler yap. bana burda bazı şeyleri açıklatma beybisi:KK11:

Acaba sizden önce arkadaşı filan vardı da,bir şekilde ayrılıp onun duygusunumu yaşıyor,benzetme olabilir mesela.
Ten rengi huy saç bile olabilir mesela.
Karşısında o kişiyi görür gibi hissediyordur,ondan dolayıda size yaklaşımı böyledir.
Sadece tahmin ederek yazıyorum..

kocan başkasına kör kütük aşık. başka bir kadını hatta karısını bile gözü görmüyor.
olay bundan ibaret....

T

Tiksinmiyorum çünkü seviyorum.
valla ben seviyorum ama cok da guzel tiksiniyorum yani.
hem de esimin agzi tertemiz bile olsa benim agiz kokum onun agzina gecip tekrar bana geldiginde dahi tiksiniyorum.
sevmekle alakasi yok bunun. bazi insanlar hassas olur bazilari aldirmaz.

Kaç yasındasın bilmiyorum ama kafanı gereksiz takmış gibi geliyosun..burda çok farklı yorumlar alıp bu gazla boşayabilirsin..her ilişki farklı biz asansörde bile öperiz mesela ama baska bi çift vardır sadece ilişki de öper yani bunu eşinle konuşup acıkça soracaksın bu kadar takmışsan kafana...biraz da sen işveli cilveli olup öp alıştırmakla ilgili yeni evliyken eşim de böyle davrandı çünkü ailesinde de yoktu annesi onu bi kez öpmüş sevmiş değil ben alıştırdım cunku bizim ailede sevgimizi böyle gösteririz..

Evlendiğiniz zamanlar da Fazlasıyla mı öpüp koklardı. ?
Hayır ilk evlendiğimiz gün beni ağlatmıştı. Arkadaşlar cinselliği görev olarak görüyor olabilir demiş, belki de öyle. İlk anda hemen olmayınca sinirlenmişti. Sinir problemi var biraz da genetik olmasından şüpheleniyorum.

X