- 17 Şubat 2016
- 17
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi evlatkokusucennetkokusu
Meraba 6 yıllık evliyim bir kac gündür eşimle saçma sapan sebepler yüzünden tartisiyoduk ve ben hamileliginde etkisiyle aglama krizlerine giriyodm tartışmalar esnasında aslında böyle değildim gayet sakin ve mantıklı davranabiliyordm kavga etsekte ama eşimin birkaç hatasını gordukten sonra ona karşı tahammulsuzlestm üstüne de hamilelik her dediği yaptığı batmaya başladı pazartesi akşamı yine tartıştık bu defa o da altta kalmadı ben bir dediysem o on dedi en son yatak odasına geçip hickirarak ağladım bir yarım saat sonra gelip kollarımı sarsarak yeter artık bitti deyip gitti iki gündür telini kapatmış amcasina hakkını helal et ben şehir dışına çıkıyorum çocuklar sana emanet diye mesaj atmış ben biraz telaslandm hatta polise haber verdim esim kayıp intihar edebilir diye gidip isyerine falan bakmışlar neyse sonra ulaşıldı ama benim telefonlarıma cevap vermiyor ve bu adam bunu alışkanlık haline getirmiş artık neredeyse her tartismamizda evi terk edip günlerce gelmiyor bu beşinci oldu üstelik 2 yasindaki bir kizim var ve altı aylik hamileym bizi bu halde beş kurussuz bırakıp gitti kizim mama kullanıyor süte alerjisi olduğu için onu ac bırakmayı bile göze alıyor bizi bu halde bırakıp günlerce koybolacak kadar büyük bişey geçmedi ki aramızda ben onun afedersiniz pisliklerini yakaladığında bile evimizi terk etmedim sırf çocuklarıma kiyamadigim için daha önce kizim daha çok küçükken baba evine küsüp gitmiştim orda babamın ilk dediği kelime senin çocuğuna bakmam kızını vereceksin dedi sırf o yüzden geri döndüm ve babam güle gitmeyi bir daha aklımdan bile geçirmedim şimdi misafirliğe gittiğimizde bile bize ters davranıyor o yüzden aileme değil gitmek kavga ettiğimizi bile diyemiyorum neyse eşimin böyle yapmasi çok agrima gidiyor biran önce bende evden çıkıp gitmek istiyorum ama çocuklarıma kızamıyorum herşey onlar için kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum bir kerede gittim kizim orda mikrop kaptı çok kötü bir ortam tuvaletin banyonun bile kapısı yoktu pislik yuvasiydi resmen o yüzden ne yapsam bilmiyorum evden kalmakta bana çok ağır geliyor ama en azından kizim temiz bir ortamda istediğim gibi ilgilenebiliyor um ne yapcam gerçekten bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var