Eşim eve gelince tüm sabrım tükeniyor

Ay aynı ben iceri girince karakterim değisiyor resmen ufakligi hemen veriyorum babasina cok özledi seni al diye büyük kızımla oynuyoruz sonra az bir nefes almak istiyorum onu da babasına yönlendiriyorum.Cok degil 1 saat sessizce odaya cekilip ya ibadet ediyorum ya da yatakta uzanıyorum beni bütün gün motive eden inanın o kendimle kaldıgım süre oluyor yalnız degilsiniz ben de sizin gibiyim ve bu cok normal

Sanki biz dert yanmisiz size gercekten alemsiniz valla ne sacma bir konu ve yorumdur yahuuu
Hanımefendi mi beyefendi misiniz bilemiyorum ama insanlar buraya zaten sıkıntılarını yazıp biraz rahatlamak için geliyorlar siz de alakasız yorumlarınızla gelip sinir bozuyorsunuz benim postlarıma yorum atmayın rica ediyorum çok sinir bozucusunuz

1.5 yaş ve 4 aylık bebek arası cok cok kısa. tükenmenız cok normal.

Burada erkek üye yok. Kadınlar kulübü burası.

Bir işe yaramıyormuş ki adam tabi sinir olursun.

Ya bence bu kadar arası az 2 bebeğe yetebilecek bir çift yok.
Hani adam cam kapı silse, günlük süpürge açsa, yemeği komple o yapıyor olsa falan da çözülmez bir şeyler. Çünkü 2 bebek var.
Eve yardımcı alın.

Galiba dediğiniz gibi ev dağınık mesela arka planda o dönüyor diyelim akşam çocuklar uyudu kendime su almaya kalktım eşim kalkmışken bana da çay verir misin diyor kıyamet kopuyor ben de

Bende kıyameti kopartırdım. Haklısınız. Eşinize durumunuzu açıklayacaksınız ki yardım etsin yoksa yıpranırsınız. Sizin arka planda birsürü meseleniz var. Yemek, ev.

Eşim 15 gün şehir dışındaydı ve oğlumla tektim. 1 yaşında. O kadar sakin ve dinlenmiştim ki. Çocuğu uyuttunca evi toplamak yerine dinlendim. Birine çay, tatlı getirmekle yada mutfak toplamakla uğraşmadım. Saldım yani. İstediğim saatte yedim, akşama oğlumu aldım arabayla gezdim. Gelince de bunu eşime anlattım. Çok bozuldu, bensiz mutlusun diye sonra anladı. Şuanda banyolar onda mesela. Birde hamileyim daha da yardım ediyor. Yardım isteyin ki yok derse kavga etmekten çekinmeyin. İki çocuk size bakıyor bir zahmet eşinizde size baksın.

Eşiniz ne yaparsa yapsın sorumluluk sizde olduğu için yoruluyor olabilirsiniz eşinizden size yardım etmesini değil de sorumluluk almasını isteyin çok yoğun ve yorgun değilse

Acaba eşinizden destek bekliyor ve bunu göremeyince mi olumsuz etkileniyorsunuz?

Eşten destek bekliyorsunuz. Eşiniz yokken teksiniz ve sabırlı olmak zorundasınız el mahkum. Ama eşiniz varken tahammülsüzlük halinde o bakar diye hissediyor insan hâliyle. Uyutma işini kocanıza verin ya da ev mutfak toplama vs . Normal bir durum yani. Çocuklar da mesela sizleyken daha söz dinliyordur eşiniz gelince daha az dinliyordur. Siz dediklerini yapmazsanız babaları yapabilir diye ek ısrar ederler mesela. Bu çok doğal ve bence her insanın yaşadığı birşey

Uc çocuklu anne olarak buna yorum yapmam lazım tüm gün çocukları çok güzel ve neşeli ama kendimizden bir dünya ödün vererek egledigimiz için eve gelince bu işi birazda kocamiz yapsın diye bekliyoruz. Azıcık da ben kendi keyfime bakaym o çocuklarla ilgilensin diyoruz. Olmayınca tırnaklar çıkıyor.. ben bitkisel sakinleştirici kullandım çocukların 1 buçuk 3 yaş oldukları süreçte

alakasız mı? Tam da söylediğim gibi. O yüzden bu siniriniz. 3. Yü dogurun ozaman düzeliyor.

Babanne ve Anneanne yokmu şöyle eşinizin izin gununde çocukları emanet edip 1 2 saat eşinizle gezmeye ciksaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…