-
- Konu Sahibi distopyadan
Sanki biz dert yanmisiz size gercekten alemsiniz vallaNiye figürle mi çocuk yapıyoruz biz ne saçma sapan yorum bu
Yardımcı olmuyor kocalık ve babalık yapıyorAman ne güzel yardımcı oluyormuş :)))
Doğru vallahi haklısınızYardımcı olmuyor kocalık ve babalık yapıyorerkeklere karşı kullanılan kelimeler çok önemli bence yardımcı olmak dersek ataerkil yapıyı yumuşatarak servis etmiş oluruz
Hanımefendi mi beyefendi misiniz bilemiyorum ama insanlar buraya zaten sıkıntılarını yazıp biraz rahatlamak için geliyorlar siz de alakasız yorumlarınızla gelip sinir bozuyorsunuz benim postlarıma yorum atmayın rica ediyorum çok sinir bozucusunuzSanki biz dert yanmisiz size gercekten alemsiniz vallane sacma bir konu ve yorumdur yahuuu
1.5 yaş ve 4 aylık bebek arası cok cok kısa. tükenmenız cok normal.Herkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
Burada erkek üye yok. Kadınlar kulübü burası.Hanımefendi mi beyefendi misiniz bilemiyorum ama insanlar buraya zaten sıkıntılarını yazıp biraz rahatlamak için geliyorlar siz de alakasız yorumlarınızla gelip sinir bozuyorsunuz benim postlarıma yorum atmayın rica ediyorum çok sinir bozucusunuz
Bir işe yaramıyormuş ki adam tabi sinir olursun.Aslında yardımcı oluyor gece kalkar büyük olanı uyutur sakinleştirir ben biriyle ilgilenirken diğerine bakar gündüz uyutmama yardım eder oyun falan oynatır ama yemeğini yedirmez mesela ya da altını ya da kıyafetini değiştirmez ev işlerinde de çok yardım ettiği söylenemez ben mi daha fazlasını istiyorum acep
Galiba dediğiniz gibi ev dağınık mesela arka planda o dönüyor diyelim akşam çocuklar uyudu kendime su almaya kalktım eşim kalkmışken bana da çay verir misin diyor kıyamet kopuyor ben de
Acaba eşinizden destek bekliyor ve bunu göremeyince mi olumsuz etkileniyorsunuz?Herkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
Eşten destek bekliyorsunuz. Eşiniz yokken teksiniz ve sabırlı olmak zorundasınız el mahkum. Ama eşiniz varken tahammülsüzlük halinde o bakar diye hissediyor insan hâliyle. Uyutma işini kocanıza verin ya da ev mutfak toplama vs . Normal bir durum yani. Çocuklar da mesela sizleyken daha söz dinliyordur eşiniz gelince daha az dinliyordur. Siz dediklerini yapmazsanız babaları yapabilir diye ek ısrar ederler mesela. Bu çok doğal ve bence her insanın yaşadığı birşeyHerkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
Uc çocuklu anne olarak buna yorum yapmam lazımHerkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor
alakasız mı? Tam da söylediğim gibi. O yüzden bu siniriniz. 3. Yü dogurun ozaman düzeliyor.Hanımefendi mi beyefendi misiniz bilemiyorum ama insanlar buraya zaten sıkıntılarını yazıp biraz rahatlamak için geliyorlar siz de alakasız yorumlarınızla gelip sinir bozuyorsunuz benim postlarıma yorum atmayın rica ediyorum çok sinir bozucusunuz
Babanne ve Anneanne yokmu şöyle eşinizin izin gununde çocukları emanet edip 1 2 saat eşinizle gezmeye ciksanizHerkese selam biri 1,5 yaşında biri 4 aylık iki tane bebeğim var. İster istemez bazen ev işleri, bebekler, yemek derken çok bunalıyorum ama bugün bir şey fark ettim. Gün içinde aşırı yorulmadım bebekler gayet güzel uyudular herhangi stresli bir durum olmadı ben de uyudum dinlendim her şey yolundaydı keyifli bir gün geçirdik akşam olup da eşim eve gelince benim bebeklerime karşı olan sabrım bile birden bitti kendimi daha çok stresli hissettim . Eşim geldiğinde de gayet güzel şen şakrak yemeğimiz yedik sohbet ettik ama büyük oğlumu uyutmaya girince sabrım tükendi çok bunaldığım günlerde olduğu gibi hissettim neden böyle oluyor