- 31 Temmuz 2024
- 6
- -6
- 1
- 35
- Konu Sahibi cicekdeniz376
-
Bu çok gurur kırıcı insanı kendınden soğutur böylesi adı gecınce pür dikkat kesilmek nedir ya saygısızkocasi cok degismis o hic degismemis
Iyi gunler herkese, esimin youtube kanali acik kalmis ve son aylarda begeni attigi sarkilari gordum.Smdiye kadar pek sarkilara begeni atmayan kisi hep eski sevgiliye ozlem ve ayrilik sarkilarina begeni atmis. Yok baska hayalim sen gittin gideli ben degilim, yoksun sendin benim tek hayalim, hasretinden öldüm kopar zincirlerini, bana gulen hayalin hala aklimda gibi gibi..
benden onceki sevgilisiyle bir dargin bir barisik 10 yil birlkteligi olmus ve tanisinca bana onu unuttuguna dair hic istemedigine dair yeminler etti.
Biz 1.5 yil gibi bir surede evlendik ve hemen bebegimiz oldu, su an 3 yasinda. Eski sevgilisinin adi gectiginde (ortak tanidiklar var) hemen pur dikkat kesiliyor ve bir defasinda da kocasi cok degismis o hic degismemis dedi ve bu lafi yuzunden cok tartistik.Yine bana sadece beni sevdigini beni kimseyle aldatmadigini soyluyor. Ama su an bu sarki listesini gorunce inanilmaz moralim bozuldu. Sizce ne yapmaliyim neye inanmaliyim?
Oldukça uzun bir süre beraberlikleri olmuş.benden onceki sevgilisiyle bir dargin bir barisik 10 yil birlkteligi olmus
Çok üzücü ve gurur kırıcı bir durum. Aklı ne yazıkki hâlâ eskide... İnsanlar bazen melankolik şarkılar dinler tamam anlarım ama evli ve mutlu olan bir insan eski sevgiliye dairEski sevgilisinin adi gectiginde (ortak tanidiklar var) hemen pur dikkat kesiliyor ve bir defasinda da kocasi cok degismis o hic degismemis dedi
Aklında hala kalmış gibi şarkılardan değil sadece söylediklerindende anlaşılıyor. Ama aşk olarak mı geçmiş bi ilişki olarakmi hatırlıyor burası belirsiz. aldatmamış olabilir ama böylesi bile bir kadın veya bir erkek için üzücü birşey. Uyar veya rest çek aynısını ben yapsam ne düşürsün de.Iyi gunler herkese, esimin youtube kanali acik kalmis ve son aylarda begeni attigi sarkilari gordum.Smdiye kadar pek sarkilara begeni atmayan kisi hep eski sevgiliye ozlem ve ayrilik sarkilarina begeni atmis. Yok baska hayalim sen gittin gideli ben degilim, yoksun sendin benim tek hayalim, hasretinden öldüm kopar zincirlerini, bana gulen hayalin hala aklimda gibi gibi..
benden onceki sevgilisiyle bir dargin bir barisik 10 yil birlkteligi olmus ve tanisinca bana onu unuttuguna dair hic istemedigine dair yeminler etti.
Biz 1.5 yil gibi bir surede evlendik ve hemen bebegimiz oldu, su an 3 yasinda. Eski sevgilisinin adi gectiginde (ortak tanidiklar var) hemen pur dikkat kesiliyor ve bir defasinda da kocasi cok degismis o hic degismemis dedi ve bu lafi yuzunden cok tartistik.Yine bana sadece beni sevdigini beni kimseyle aldatmadigini soyluyor. Ama su an bu sarki listesini gorunce inanilmaz moralim bozuldu. Sizce ne yapmaliyim neye inanmaliyim?
balık burçları öyledir, sevmiyordur ama merak eder. herkes merak ediyor hoşlanıdğını bile merak ediyorar. 10 yıl zaman geçmişIyi gunler herkese, esimin youtube kanali acik kalmis ve son aylarda begeni attigi sarkilari gordum.Smdiye kadar pek sarkilara begeni atmayan kisi hep eski sevgiliye ozlem ve ayrilik sarkilarina begeni atmis. Yok baska hayalim sen gittin gideli ben degilim, yoksun sendin benim tek hayalim, hasretinden öldüm kopar zincirlerini, bana gulen hayalin hala aklimda gibi gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?