Esim eski sevgiliye ozlem sarkilari dinliyor, normal mi?

cicekdeniz376

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
6
-6
1
35
Iyi gunler herkese, esimin youtube kanali acik kalmis ve son aylarda begeni attigi sarkilari gordum.Smdiye kadar pek sarkilara begeni atmayan kisi hep eski sevgiliye ozlem ve ayrilik sarkilarina begeni atmis. Yok baska hayalim sen gittin gideli ben degilim, yoksun sendin benim tek hayalim, hasretinden öldüm kopar zincirlerini, bana gulen hayalin hala aklimda gibi gibi..
benden onceki sevgilisiyle bir dargin bir barisik 10 yil birlkteligi olmus ve tanisinca bana onu unuttuguna dair hic istemedigine dair yeminler etti.
Biz 1.5 yil gibi bir surede evlendik ve hemen bebegimiz oldu, su an 3 yasinda. Eski sevgilisinin adi gectiginde (ortak tanidiklar var) hemen pur dikkat kesiliyor ve bir defasinda da kocasi cok degismis o hic degismemis dedi ve bu lafi yuzunden cok tartistik.Yine bana sadece beni sevdigini beni kimseyle aldatmadigini soyluyor. Ama su an bu sarki listesini gorunce inanilmaz moralim bozuldu. Sizce ne yapmaliyim neye inanmaliyim?

Şu an sizinle evli ve çocuğunuz var ama belli ki arada aklına geliyor. İstemese aklına gelmez yanlış anlamadıysam sonuçta o kadın da evli değil mi? Kasıtlı olarak hatırlatıyor kendine şarkı sözleri ile. Kırıldığınızı belli etmelisiniz kesinlikle sessiz kalmayın. Mazide kalmış biri için eşini, çocuğunun annesini üzmeye hakkı yok.

Şarkılara takılmazdım ben. Şahsen ben de melankolik takılmayı severim oldum olası ama siz de durum biraz farklı sanki. Eskisinin hala onda merak uyandırması garip bir durum. Yara bandı olmuşsunuz sanırım.

eşiniz saçmalıyor. olgun bir davranış değil. bu konu net olsa kapıyı gösterin. gitsin defolsun onun donlarını eski sevgilisi yıkasın madem. ne demek canım. evlilik 2 kişiliktir. 3.kişiyi dahil etmesin fikren de olsa. bu yapılmamalı.

Yani sarkilar konusunda bir sey diyemem. Bizde kulagimiza hos gelirse cok acili sarkilar dinliyoruz. Hatta soyluyoruzda bi keyifle. Muzik zevki oyledir olabilir. Hatta bazen eski sevgililerimizi cekistirdigimizda oluyor aramizda ne yalan soyleyeyim. Ama bi duygusuzluk vardir bi alaya alma vardir. Biz birbirimizi nasil gormemisizde baskalariyla olmusuz tarzinda bi konusma olur ya oyle oluyor. Sizinkinin pür dikkat kesilmesi, siz rahatsiz olacakken bahsetmesi birde 10 yil lastik gibi uzamis bir iliski sonucu olmasi. Unuttuguna ikna etmeyr calismasi ama sizin suphede kalmaniz falan.. bunlar gercektende cok rahatsiz edici.

şarkı konusunda illa o manaya gelmek zorunda değil diye düşünüyorum ama tanıdıklar ikinizin yanınızda o kişiden bahsetmemeli eşiniz de bunu söylemeli o insanlara. bizi ilgilendirmiyor allah mesut etsin diyecek. eşiniz sizi tercih etmiş, eski sevgilisi başkasını tercih etmiş sonuçta. ikisi de birbirlerinden olmayacağını anlamış.

Bu tür insanlar neden evlenirler anlamıyorum :( Var böyle eski sevgilisini, nişanlısını, eşini unutamayanlar hatta ileri gidip çocuğunun adını bile o kadının adını koyanlar.
Şarkılardan bir anlam çıkarmazdım ben olsam. Bende sevdiğim, beğendiğim şarkıları açar dinlerim ama aşk acısı çekmiyorum. Fakattt sizin eşinizin o kadının konusu açılınca dikkat kesilmesi, hiç değişmemiş demesi vs. aklının ya da kalbinin bir kenarında onun kaldığını gösteriyor bence :(
Neden ayrılmışlar bilginiz var mı? Yani eşiniz isteyerek mi ayrılmış zamanında. Belki de sadece boş boğaz biridir eşiniz. Bilemedim, siz daha iyi anlarsınız. Bunu hissediyorsanız doğrudur.

Iyi gunler herkese, esimin youtube kanali acik kalmis ve son aylarda begeni attigi sarkilari gordum.Smdiye kadar pek sarkilara begeni atmayan kisi hep eski sevgiliye ozlem ve ayrilik sarkilarina begeni atmis. Yok baska hayalim sen gittin gideli ben degilim, yoksun sendin benim tek hayalim, hasretinden öldüm kopar zincirlerini, bana gulen hayalin hala aklimda gibi gibi..
benden onceki sevgilisiyle bir dargin bir barisik 10 yil birlkteligi olmus ve tanisinca bana onu unuttuguna dair hic istemedigine dair yeminler etti.
Biz 1.5 yil gibi bir surede evlendik ve hemen bebegimiz oldu, su an 3 yasinda. Eski sevgilisinin adi gectiginde (ortak tanidiklar var) hemen pur dikkat kesiliyor ve bir defasinda da kocasi cok degismis o hic degismemis dedi ve bu lafi yuzunden cok tartistik.Yine bana sadece beni sevdigini beni kimseyle aldatmadigini soyluyor. Ama su an bu sarki listesini gorunce inanilmaz moralim bozuldu. Sizce ne yapmaliyim neye inanmaliyim?

benden onceki sevgilisiyle bir dargin bir barisik 10 yil birlkteligi olmus
Oldukça uzun bir süre beraberlikleri olmuş.
Eski sevgilisinin adi gectiginde (ortak tanidiklar var) hemen pur dikkat kesiliyor ve bir defasinda da kocasi cok degismis o hic degismemis dedi
Çok üzücü ve gurur kırıcı bir durum. Aklı ne yazıkki hâlâ eskide... İnsanlar bazen melankolik şarkılar dinler tamam anlarım ama evli ve mutlu olan bir insan eski sevgiliye dair

"Yok başka hayalim sen gittin gideli ben degilim, yoksun sendin benim tek hayalim, hasretinden öldüm kopar zincirlerini, bana gulen hayalin hâlâ aklımda" tarzı şarkılar dinlemez bence. Ama dinlediği tarz hep bu şekildeyse eğer belki de böyle şarkıları seviyordur derdim. Eski sevgilisi için "O hiç değişmemiş " demesi kilit nokta

Şarkılara bu kadar anlam yüklemeyin. Nerdeyse hepsi eski sevgiliyi anlatır zaten.
Yok başka hayalim benim de çok sevdiğim bir şarkı ve de ne zaman dinlesem eşlik ederim. Unutamadığım sevgilim falan yok.

Bence şarkılar iyi bir ölçüt değil.
Dinlediğim şarkıları görseniz bu kızın ne derdi var acaba dersiniz ama gayet pozitif biriyim.
Biri beni dinlediğim şarkılar yüzünden böyle yargılayıp, eski sevgilisini özlüyor dese çok kırılırdım.

Şarkılar önemli değil de eşiniz bir az akılsızlık yapıyor. Eski sevgilisini sevmiyor, Sevse 10 yıllık ilişki bitmezdi demek ki aşkları yetersiz olmuş. Sadece eşinizin başka derdi yok herhalde, hayatı huzurlu, sıkıldığı için böyle kafasını bozacak, Macera olacak şeyler arıyor.

• Beğen
Reactions: Gao
Yok başka hayalim şarkısını çok sevdim çok dinledim, o tarz şarkıları da hep dinlerim, geçmişimde unutamadığım biri yok ama o tarz müzik dinlemekten keyif alıyorum. Sadece müziğe bakarak bir sonuca varmak çok yanlış olur. Hatta tesadüf şuan dinlediğim şarkıda yıllar geçti sen unuttun ben unutamadım falan diyor müziği güzel, uyandırdığı his güzel diye dinliyorum.

Aklında hala kalmış gibi şarkılardan değil sadece söylediklerindende anlaşılıyor. Ama aşk olarak mı geçmiş bi ilişki olarakmi hatırlıyor burası belirsiz. aldatmamış olabilir ama böylesi bile bir kadın veya bir erkek için üzücü birşey. Uyar veya rest çek aynısını ben yapsam ne düşürsün de.

Severek ayrılmış demek ki. Bence başka çocuk yapmamalısın. Umarım aklındakiyle ölür yanındakiyle yaşarsın durumu yoktur. Çok değer verme önce ben de. En çok kendini sev

Bu unutamayanlara kılım. Çocuğun olmuş. O da evlenmiş sen de. Yukarda bir üyenin yazdığı gibi, aksiyon arıyor kendine. Çok sinir bozucu. Elindekinin değerini bil be adam

balık burçları öyledir, sevmiyordur ama merak eder. herkes merak ediyor hoşlanıdğını bile merak ediyorar. 10 yıl zaman geçmiş

Back
X