- 10 Şubat 2025
- 22
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi ceren bengu
-
Aynen bence de öyleAdam borçlardan strese giriyorsa 2 yol var. Ya kemer sıkıp giderleri azaltacaksınız ya da işe girip geliri arttıracaksınız. Başka yolu yok. Ben borç harç stresindeyken eşimin kafası rahat bir biçimde takma ya demesi benim sinirlerimi iyice bozar.
bu akrep burçların da kronik sanırım..benim eşim de aynı şekilde biraz borcumuz olsun dünyanın yükü sırtındaymış gibi dertten derde düşer..bunun altından kalkmanın yolu sürekli konuşup telkin etmek..pozitif şeyler söyleyerek beyininde ki negatif şeyleri manipüle edebilirsiniz..bir süre gereksiz harcamalardan da kaçınabilirsiniz tabi böyle biriyseniz..Eşim akrep burcu ve bir sorun varsa düşünmeye başladığı zaman onu içine düştüğü o kuyudan çıkarmam çok zor oluyor.sürekli yapamadığımız şeyleri düşünerek stres yapıyor ,borçları düşünerek stres yapıyor ve gelecek hakkında endiselenirken bugününü mahvediyor,kendini harap ederken beni hiç görmüyor zaten.memnuniyetsiz ,mutsuz,endişeli,stresli bir adama donustu ve bu yatak hayatımızda yansıdı malesef.bu adam hiç borcumuz yokken çok enerjik ve tatlı bir adamdı onun o hallerini çok özledim... muhtelemen şu an ki problemlerimizin yüzde doksanı ekonomik.allahim yardım et bize nolur.lutfen onu rahatlatmam için nasıl davranmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini anlatın bana ben napabilirim şaşırdım artik.
Eliniz varsa kafanızı kaşıyacaksınız ozaman ,elden ayaktan düşmediğiniz sürece yardım edeceksiniz işe girin kim gelir size al para hediye ediyorum der?Eşim akrep burcu ve bir sorun varsa düşünmeye başladığı zaman onu içine düştüğü o kuyudan çıkarmam çok zor oluyor.sürekli yapamadığımız şeyleri düşünerek stres yapıyor ,borçları düşünerek stres yapıyor ve gelecek hakkında endiselenirken bugününü mahvediyor,kendini harap ederken beni hiç görmüyor zaten.memnuniyetsiz ,mutsuz,endişeli,stresli bir adama donustu ve bu yatak hayatımızda yansıdı malesef.bu adam hiç borcumuz yokken çok enerjik ve tatlı bir adamdı onun o hallerini çok özledim... muhtelemen şu an ki problemlerimizin yüzde doksanı ekonomik.allahim yardım et bize nolur.lutfen onu rahatlatmam için nasıl davranmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini anlatın bana ben napabilirim şaşırdım artik.
İşe girinEşim akrep burcu ve bir sorun varsa düşünmeye başladığı zaman onu içine düştüğü o kuyudan çıkarmam çok zor oluyor.sürekli yapamadığımız şeyleri düşünerek stres yapıyor ,borçları düşünerek stres yapıyor ve gelecek hakkında endiselenirken bugününü mahvediyor,kendini harap ederken beni hiç görmüyor zaten.memnuniyetsiz ,mutsuz,endişeli,stresli bir adama donustu ve bu yatak hayatımızda yansıdı malesef.bu adam hiç borcumuz yokken çok enerjik ve tatlı bir adamdı onun o hallerini çok özledim... muhtelemen şu an ki problemlerimizin yüzde doksanı ekonomik.allahim yardım et bize nolur.lutfen onu rahatlatmam için nasıl davranmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini anlatın bana ben napabilirim şaşırdım artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?