eşim dersini almış ama ailesi hala ayni..

BEN anlamadim esinizi neden gorumcenizden kiskandiniz. Bariz ikisi arasindaki bag sizi sinir etmis. Ne gerek var. Siz esisiniz. Sizi seviyor ki haala sizinle. Ama birakin ablasiyla foto cekmeye giderken size el salliyorsa sallasin , ben olsam ben de el sallar gulerdim. Hic kapris yapmazdim. Bu nedir ki bunun icin keyfinizi bozmussunuz.relax olmanizi tavsiye ederim.

aynen canım bizde de var bir tane onun yüzünden el ele kol kola gezdiğimiz kardeşimden uzaklaştık.

benim de bir erkek kardeşim var.. elin kızı gelecekmiş de ben kardeşimle dans etmek istediğimde bana böyle davranacakmış.. kardeşler arasına girilir mi arkadaş.. kadın seni itiyor değil, sana kötü davranıyor değil.. bir de çemkiriyorsun.. tövbe büyük sözüme ya onun sözüne giden kardeşimde olur hata siler atarım..
çok aşırı pislik yapar da ablası, sizi ayırmaya çalışır, yanyana durmanızı istemez, burda okuyoruz evinizden çıkmaz felan da neyse.. hadi kız ona..
benim eşimin kızkardeşi yok ama kız kuzenleri var hepsiyle de kardeş gibi samimi hep beraber görüşüp hep beraber eğleniriz.. asla da kocamı onlardan sakınmam, o da ayarını bilir zaten.. ki bunlar kuzen kardeş bambaşka..
kocanı kıskanıyorsan yanında olacaksın.. o fotoğraf karesine sen de gireceksin, o halayları beraber çekip göbekleri beraber atacaksın ki sen olmadığın zaman kocan sensiz bir şey yapmayı canı istemesin..
iyi elin kızı gelsin bir aynı ananın karnını aynı hayatı paylaştığın canını senden aptal bir kıskançlık sebebiyle çeksin alsın.. abla olmak bir yerde ilk evlat sevgisini kardeşte tatmaktır.. kimi kimden kıskanıyorsun..

ben sizin gibi görümceyi arasam kıyamet kopar evde heralde. siz eşinizin kıymetini bilin

Bence sen acilen degismelisin , esin resin cekmek icin bile senden izin aliyor yazik adama.
Üstelik görümceni arayipta bide bunu dile getirmen hic hos olmamis...

Sanırım esinizin bosanmamamk icin size ve evliliginize verdigi degeri suistimal ediyorsunuz..
Bunlar cok basit konular kuzeni olsa bu davranisi gosterse bu durum kuzene gore degisir ama bi nebze hak verebilirim size ama kıskanmanizı da anlarim ama kardes bu ya..yarin kiz kardesinin bosanma gibi bi durumu olsa esiniz ona hep sahip cikacak...
Ama sizden ayrilsa belki hic gorusmayeceksiniz adlarinizi andiginizda bile ofkeleneceksiniz...
Umarim kardes ne demek anlamissinizdir..

Bu kadar agir eleştiri yapmaniza gerek yoktu, ben hatami anladım ve aradim ertesi gün gereksiz alınganlık yaptığımı söyledim..ama o anki durum cok farklı oldu biz salona girer girmez esimi yanimdan çekti esimde bana yanimizdan git diye el salladı gulerek o anda ablasida güldü, bu bir sakaydi evet ama toplum içinde yapıldığı için hoşuma gitmedi.. Ben resim çekilmek istemesine neden alinim ben de gorumceyim benim de abım var evli, ama ben yengemin yanında sırf abicim yakışıklı abicim bitanecik abicim yapmıyorum, yani sadece abime odaklanmiyorum yengemle de resim cekilyorum vs..ya da birşey derken önce yengemin ne düşüneceğini düşünüyorum.. Kaldı ki biz ayriyken gorumcem bir defa bile aramadi, bu konu hakkında da gorumcemin esi gorumceMe ben sana ne desem bos sen devam et boyle kardeşini pohpohlamaya bu kızı dusunmemeye dedi...neler yaşadılar dedi.vs.
Ben zaten özeleştiri yapan biriyim, hatalarimin farkına vararak düzeltmek için uğraşıyorum ben slinganim hassasim boyle kabul edin DİE aramadim bu benim elimde değil bazıları yıkar geçer iplemez, bazıları güler geçer ama ben yapamiyorum.

Yapılan şakadan hoşlanmamış olabilirsin, bunu eşine söylersin bunda bir sorun yok aranızdaki meseledir
Ama görümcene yaptığın hareket çok kötü
Olgunlukla idare etmiş durumu, görümcenin yerinde olsam o ittiğin eli öpene kadar uğraşırdım seninle
Sen hatanı anlamış da değilsin ayrıca, alınganlık, hassaslık ayrı bir durum, terbiye sınırını aşmak ayrı
Herkesin bunu idare etmesini asla bekleme, çünkü bu tahammülü aşan bir durum
Ayrıca ayrılıkta görümcenin seni araması da gerekmiyor, kardeşiyle evlisin görümcenle değil
Ailesi eşini pohpohlayabilir, üzerine düşebilir vs... önemli olan eşinin hatası varsa onu anlayıp düzeltmesi, koca aileyi kendi isteğine göre terbiye edemezsin. Evlilik başka bir dünya, sınırları önce kendin öğreneceksin, sen aşarsan herkes aşar o sınırları.

görümcenin senden hoşlanmaması kardeşler arasına girmene neden olamaz.ayrıca konunun başlığı sizi ele veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…