eşim dersini almış ama ailesi hala ayni..

Gorumceniz gercekten hassas davranmis durumunuzu goz onune almis ve cabaliyorlar amac mutluluk ani biriktirmek sizi dislamak degil hatta dogal bir sekilde sizde resim cektirip sizde atabilirsiniz bu yaptiklarinizdan daha guzel olmazmiydi

eşinize ve ailesine çok üzüldüğümü belirtmeliyim

Su smiley'in gercek hayata burunmus haliyim su an.. Yapmayin Allah askina.. Kardes kardese fotograf cekilir tabi. Gorumceniz de olgun davranmis. Siz kendinizi bir gozden gecirin..

Siz hassas bir insansiniz ve görümcenizin elini itiyorsunuz..Kusura bakmayin ama siz sadece kendinize hassassiniz....

Kardesimin sevgilisi var bende kardesimi cok severim pohpohlarim hep foto cekilip face e whatsappa koyarim bu durumda sevgilisi bnden nefret etmeli mi :)

Afedersinizde benimde bir erkek kardesim var ve kendisi o kafar yakisikliki anlatamam... gunun birinde evlencek ve esu beni ariycak foto cekinme diycek... adamin alnini karislarim.. herkes yerini bilse zaten sorun cikmaz.. bazen biz kadinlar herseyin b.kunu cikartiyoruz.. konu sahibi dibine kadar haksizsin... ne olursa olsun abla kardes arasina girmeyin...

Derinnefesin ilk konularindan biliyorum evine geri donmus elestirmeyelim o aileyle neler yasadigini bilemeyiz.Bazen insan oyle kiriliyorki guzel soz bile zehir gibi geliyor.

4 tane erkek kardeşim var heppside birbirinden yakışıklı bir gün bir gelin gelecek ve beni kardeşimle resım çekilip face attım diye benim elimi itecek ertesi günde beni arayıp laf edecek ..hay canımm benim.. Biz aynı anadan doğmuşuz bir gun bi kız bana ne yapacagımı öğretecek yoook yaa.. Kusura bakma senin eşinin ailesi hakıkatten akıllanmamış akıllansa cok farkli olurmuş.. Aynı şekil benım içinde geçerli 2 görümcem var resim de çekile bilir koyun koyunada uyuya bilir baş başa yemeğede gidebilir baş başa alış verişede cıkabilir.. Ben yoktum eskiden kardeşi o onun.. Aynı yatakta buyuduğu kardeşleri ablaları anlata bilmişimdir umarım.. Bu arada benım kocam da çok yakışıklı :) tüm sülalem der kivvinin kocası sülalenın en yakışıklı damadı diye :) büyük bi damacana alayım de içinde dursun adam dısarı çıkmasın facede görünmesın bidonda turşu yapayım ) saçma kıskançlok yersiz

bende anlamadım neden kırıldığını kardeşiyle foto çekilirken sizden izinmi alıcaktı görümceniz DiE

M
iyi ki ben değilim görümcesi
millette ne görümceler var anacım biz üzerine titredikçe psikopat çıkdı benimkilereşim isterse öpsün başına koysun birgün demem niye böylesiniz diye banane onlar kardeş bende kardeşlerimle şakalaşırım daha geçen yaz ablamla balknonun altında oturuyoruz offff çok sıcak diye sayıklarken balkondan duyan kardeşim banyo yaptırdı bize açmış hortumu eşimde istediği gibi sever konuşur ablalarıyla ailesiyle ama bizimkiler ondada kusur bulur uleeeennnn yeniden dünyaya gelsem kıracam bacağımı oturacam anamın evinde ohhhh mis gibi dert yok tasa yok

Sizin gibi gelinler yüzünden kardeslerimizi rahat rahat sevemiyoruz. Herşeye bozulup kiskaniyorsunuz.tirnakla eti bile ayırmayı basariyorsunuz. Bu arada görümcede sorun yok ta siz bayagi fenasiniz. Kadın ozur diliyo,siz elini ittim diyorsunuz. Bu gidişle kocayi kacirirsiniz elinizden, gelip alanda olmaz bu defa. Bence siz ders almamissiniz. Aile ilişkilerine karişmayin

Ben gorumcen olacaktım varyaaaa....hakkattrn aile akıllanmamış akıllansalardı sana orda haddini bildirirlersi yaş kaç 20lerde olamazsın imkansız...

Bazı insanların düşünce yapılarını gerçekten anlayamıyorum. Dünyada sizin eşinizden başka adam yok, herkes sizin eşinizin pesinde zaten, aman saklayın kimse görmesin. Kendinize güvenin biraz. Ha adam başkasına gidecekse de inanın tutamazsınız zaten.

peki sen dersini aldın mı?
barışıp evine dönmüşsün, eşin düzelmiş hala kimi yola getirmeye çalışıyorsun ki.
enerjini evine eşine harca zaten geçinirsin.
ne yaşadıysan yaşadın sil at unut ki önüne bakabil. ben hassasım ben kırılganım beni çok üzdüler vs. diye insanlara hesap sorma kötü davranma lüksün yok. o zaman dönmicektin. döndüysen bunlara takılmıcaksın, çocuk oyuncağına döndürürsün.
eşinin ailesi çok olgun davranmış, olayın ertesi günü tel. açıp hesap sormak ne demek. üstelik sana elini uzatan birinin elini ittirdikten sonra.
herkes yerini bilmeli. bu senin için de geçerli.
bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…