Mrb bayanlar beni hatırlarsınız 2.5 ay eşinden ayrı kalıp daha sonra eşimin beni almaya gelmesi ile evime döndüm. Allahima cok şükür korkarak söylüyorum esim bana çok ama cok i davranıyor daha hassas daha düşünceli artik, tabi bende dikkat ettiyorum artik.
Aama benim sorunum su, bunu eşime dile getirmedim getirmeyi de düşünmüyorum gerek yok...çünkü esim beni ihmal etmediği surece ailesine de evlat borcunu yerine getirebilir.. Ama görümcem hala nerde esimi görse pohpohlamaya devam ediyor.en son birlikte dugundeydik düğün salonuna girdik gorumcemin kayincosunun düğünü bu arada. Biz salona gireli 5 dk olmadiki görümcem esimi yanimdan çekti foto çekilmek için esimde bana sakadan el salladi ablamla foto cekilcez gibisinden gulerek. Ama ben bozuldum bu hareketine. niye eşim yakışıklıdır face foto aticakmis ki atmış .arkadaşları na göster ip hava atıyor. Kardeşim DİE. Bu insan 34 yasında.ama hic olgun değil eşim bozulduğumu anladı ve çağırdı yok dedim ısrar etti gitmedim, görümcem de anladı gel oynaya lim DİE elini tuttu elini ittim.her neyse. Ertesi gün gorumcemi aradım, dedim yanlış anlama ama ben hassas bir insanım kardesinle foto çekilmek istersin cok doğal ama bu şekilde olması beni kırdı dedim. Canım fark ettim ben de patavatsiz davrandim düşünmedim dedi.vs. ara düzeldi. Ama ben bu insanlara hep yapmayın etmeyin mi dicem, burada is kime düşüyor.