Eşim de ben de hastalıktan kırılıyoruz:(

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
selamlar
gücümü toplar toplamaz soluğu kk'da aldım.
cumartesi günü şiddetli bir öksürüğe tutuldum.ardından ateşim 38.5 a kadar yükseldi ve tüm ateş düşürücü ilaçlara rağmen ancak 38 e kadar inip tekrar yükseldi.tabii bir de inanılmaz bir halsizlik vardı.acile gittik pazar gecesi.dr bir iğne yaptı.bu ateşini düşürür 24 saat seni rahatlatır dedi ama bana mısın demedi.
dün de eşim hastalandı.doktor üşüttüğümü söylemişti ama demek ki mikrobikmiş ve eşime de bulaştırdım.boğulacak gibi öksürüyor.ateşi çok yüksek ve inanılmaz şekilde bacakları(dizden aşağısı)ağrıyor.bu sabaha karşı da onu acile götürdük yine bir iğne yaptılar.antibiyotik,ateş düşürücü ve öksürük şurubu falan verdiler.ama durumda hiç bir değişiklik yok.nasıl bir mikrop bu böyle.ateş düşürücüler hiçbir işe yaramıyor.
ne yapmalı bilmiyorum.ben biraz toparlandım dünden beri.ama eşim benden ağır geçiriyor.çok ağrısı var.
grip desem değil.ne bir burun akıntısı ne boğaz ağrısı.nedir bu böyle anlayamadım..
daha önce böyle bir durum yaşamış olan yada tavsiyesi olan var mı acaba?

Son düzenleme:
Halk arasında keçi gribi diye tabir edilen,şu sıralar herkesin yakalandığı hastalık bu canım..
1 aydır bende hastayım..2 kutu antibiyotik bitirmeme rağmen boğazım hala geçmedi..
Zaten halsizlik ve üşümeyle başlıyor hastalık..Bol bol sıcak şeyler tüketmeye çalışın..Adaçayı,nane limon çok rahatlatıyor..Geçmiş olsunn

sagol canım
yaa annem de keçi gribi falan varmış dedi..
off nasıl atlatcaz bilmiyorum..perişan olduk..ikimizde yatıyoruz..
annem ve kayınvalidem gelip bakmak istiyor ama bulaşıcı oldupunu fark edince geri çevirdik..böyle de zor..umarım çabuk geçer..
eşimi ikna edebilirsem acile götürcem..belki serum falan verirler de rahatlar biraz..yazıkk perişan oldu

yani hastalık bulaşıcı..keçi gribi denmesinin sebebi ateşin çok inatçı olması,bir türlü düşmemesi zaten..o diz ağrıları bendede olmuştu..iyice dinlenmeden geçmiyor..en ufak bir soğukta kaldığında hemen tekrarlıyor kendini..bir de sesin kısılıyor çok fena..

salgın galiba bu, bizim eve de eşim getirdi bana bulaştırdı kendisi grip oldu. 3 gün de ben yattım 39derece ateşle. ama bu aralar kime sorsam ben de aynıydım geçen gün diyor.
havalardan hep.. bi iyi bir kötü..
hem de doğru dürüst kar yapmadı ya, mikroplar kırılmadı..
Allah şifa versin hepimize inşAllah..

Son düzenleme:
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim surre
umarım en kısa zamanda iyileşiriz
bebek_sultan geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim sana da..

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
Çevremde hasta yok keçi gribinide duymadım o yüzden faydalı birşey diyemeyeceğim.:26:

gecmis olsun
hersey bitti keci gribi cikti
ama anlatiklarinizada uyuyor hani
bencede bol bol dinlenin bol bol limon portakal suyu karisimi icin
ilaclarinizi alin
ama doktor kontrolunde olun
hani biraz daha iyiyim diyerek es gecmeyin

çok geçmiş olsun canım yaa

benim eşim de c.tesiden beri felaket bi gribe yakalandı,kuşburnu kaynattım içine elma kurusu,portakal kabuğu ve zencefil attım gece bir terlemişti yatak su içinde kalmış yastığa dokunuyorum abartmıyorum şap şap su sesi çıktı ben hayatımda böyle terlemek görmedim,sanırsam zencefil terletiyormuş
bol acılı karabiberli ve de pul biberli birde çorba yaptım 2 gündür ilaç bile kullanmadan düzeldi kuşum..
bence sizde deneyin
zaten geçen hafta regldim 1 hafta,bittiği gün eşim de böyle oldu şimdi de bende bi kırgınlık var
yanaşamıyoruz bile birbirimize 10 gündür nerdeyse

bol dinlenme bol sulu ılık sebze yemekleri...
zaten dinlenmeyip napcanız yataktan kalkamayınca
umarım en azından bi kaç gün size bakacak birileri vardır en azından yemek yapacak...
çok geçmiş olsun

Kuş gribi-domuz gribi-keçi gribi maaşallah daha nelerle karşılaşıcaz bilmem.

Allah acil şifalar versin,geçmiş olsun

çok geçmiş olsun benim daha yeni geçti gribim şimdi eşim oldu sıra kızımda galiba..

Geçmiş olsun, benim kızımda aynı hastalıktan yatıyor.
Doktor uzak durmamı söyledi hamile olduğum için.
Ama nasıl uzak durayım, kim bakacak ki. Zaten bakacak biri olsa bile nasıl emanet edeyim. İşe daha yeni başladım, birkaç gündür gelememiştim bu sebepten.

Çok inatçı ama gerçekten, bizde fazla ateş yapmadı, sadece başlarken ateş oldu.
Öksürük ve boğaz ağrısı ise hala devam ediyor..:2:

Çok geçmiş olsun bu illet hastalık berbat bir şey annemde yakalandı 2 hafta geçmedi birde üstüne üstlük antibiyotikler dokundu değiştirdik bu sefer iğne verdiler 1 hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldu iğneler bitti daha ancak kendini topluyor

ah canım geçmiş olsun. benim annem tutuldu ilk önce 1 aydır geçmek bilmedi. 10 gün önce eşim tutuldu ateşini düşüremedik acile götürdüm banamısın demedi. sonra gittim eczaneden antibiyotik aldım öyle geçirebildik vallahi. bende tutuldum ama başından ilaçalrı içinde fazla ağır geçmedi. gerçi hala baş ağrısı felan var. bol bol meyve suyu iç, vitaminlerden kullan çok zor geçen bir hastalık allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…