Esim cok kiskanc

katılıyorum bende pek kıskancım ama artık bu kadar boyutlara varmıyorum
Ben çok kıskançtım..

Karşımdaki insanı fena halde bunaltınca bi süre sonra ona yaşattığın ne kadar hadise varsa, bir bir o da sana yaşatıyor aynılarını..

Bu sefer de sen bunalmaya başlıyorsun ..

Anlıyorsun ki baskıya gelemiyorsun..
O zaman insan diyor ki '' ben ne yapmışım demek ki insan böyle hissediyormuş .. '' dedim..

Sonra sonra yok oldu

Ama inan kafam şimdi o kadar rahat ki..

Karşımdakini geçtim beynime kalbime ruhuma yazık etmişim aptalca şeyler düşünerek..

Ben çok kıskançtım..

Karşımdaki insanı fena halde bunaltınca bi süre sonra ona yaşattığın ne kadar hadise varsa, bir bir o da sana yaşatıyor aynılarını..

Bu sefer de sen bunalmaya başlıyorsun ..

Anlıyorsun ki baskıya gelemiyorsun..
O zaman insan diyor ki '' ben ne yapmışım demek ki insan böyle hissediyormuş .. '' dedim..

Sonra sonra yok oldu

Ama inan kafam şimdi o kadar rahat ki..

Karşımdakini geçtim beynime kalbime ruhuma yazık etmişim aptalca şeyler düşünerek..
aynen insan kendini yıpratıyor yazık ediyor

Benim klasik kıskançlıklarım vardı yahu..
Burada okuduklarınız gibi işte..
Bu kim şu kim niye bu böyle yazmış sana vs gibi.. :oops:

Bence sen o zamanlar yaşın küçük olduğundan öyleydin

şimdi büyüdükçe olgunlaşıyorsun fikirlerin değişiyor doğal olaraktan

ama bu adamın öyle bir şansı yok 10 yıllık evlilermiş orta yaşlı biri gibi tahmin ettim

ve erkeklerle kadınların kıskançlığı bir tutulamaz bence

ortada şiddet iftira her türlü işkence var

O konuda kesinlikle haklısınız . Şüphe duyarak eşine neler neler demiş..

Ben genel kıskançlıktan bahsettim yahu ..
Tedavi olup kıskançlığı yok eden kişiler de var demek istedim..
Psikolojik bir sorun olarak görüyorum ben bu durumları..

Keşke olay bu noktalara gelmeden çözüme kavuşmuş olsaydı..
Konu sahibi için cidden üzüldüm..
Tedavi ol diye kac kere dedim ama zeytinyagi gibi tepeye cikiyor sen hastasin sen tedavi ol diyor

ama bu adamın öyle bir şansı yok 10 yıllık evlilermiş orta yaşlı biri gibi tahmin ettim

33 yasinda esim bende 28 dille siddet var ama kesinlikle beni dövmez

kıskançlığının boyutları sanırım yaşadığı örneklerle perçinlenmiş o yüzden güvensiz ona güven aşılayabilirsin bence her zaman yanıldığını görürse artık böyle birşey yapmaz

Aynen benim durumumda yaşımın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum..
O zamanlar küçüktüm şimdi geçmişe dönüp baktığımda saçma buluyorum bazı şeyleri..

Bir şekilde çözüme kavuşmalı bu durum .. Hayırlısı artık..

boşan demek doğru değil eşini seviyor belli ki her anlaşmazlıkta boşanılsa evli çift kalmaz

sevgi sabır ve emek ister kaçıp gitmek benim için daima yanlış
kuvvetli bağlar daima büyük engelleri atlatarak oluşur

Evet bende kendisine diyorum sen sizofrensin diye

Bu konu hakkında ki eşinizle olan iletişiminizin yanlış olduğunu düşünüyorum.. :)
Karşı taraf suçunu kabul etmeyip onunla inatlaşma içerisindesiniz. Bence bu yanlış yöntem..

Eşiniz doktora gitmek istemiyorsa, siz destek almayı deneyin.
Destek almak demek sorunun sizden kaynaklandığı anlamına kesinlikle gelmez :)
En azından bundan sonra nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair bir takım fikirler alırsınız..

Bence bu kıskançlık değil hastalık kıskanç adam eşine başkasıylamı birlikte oldun gibi kelimeleri asla yakıştıramaz Allah korusun sen sinirle evet başka biriyle birlikte oldum desen bu seni öldürür ipi sapı belli olmaz bencede dil yarası beden yarasından çok daha ağırdır umarım düzelir eşiniz size bol bol sabır diliyorum

Bu duruma gelmeden önce yapılması gereken bazı şeyler varken hele..
evet yapılabilir kesinlikle katılıyorum
başkasıyla yatmakla suçlayan eşi kapıya koyarım ben. namus çok önemli benim gözümde. babam bile buna laf edemez değil eşim. biz şerwfimiz ve namusumuz için yaşıyoruz bu dünyada
tabiki bende onun için yaşıyorum da bir anlık bir saçmalama yaptı dye ben namussuz olamam buna bir erkek hele hiç karar veremez
oky bilmiyorum su durum boşanmak için yeterli değil bence çünkü bastan beri bu sekilde görerek evlenip sonra boşanmak çok zor
basta hiç evlenmemeliydi bence eğer özgür bir kadın ise
birde kıskanmayan erkek bulmak zor sanırım çevremde bakıyorum yok öylesi
bu arkadaş sadece bazı iğrenc ithamlarda bulunmuş ama onlar sanki bayanın onla beraber olmak istememesini kendisini yetersiz bulduğundan olabilir büyük ihtimalle öyle
bence çözülebilir

X