Eşim çok isteksiz

Elfbysl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
312
69
23
Merhabalar evlendigimiz 5 ay oldu 6. ayımıza giriş yapacağız fakat evliligin başından beri canımı sıkan bir durum var kocam ve ben sevgili ve nisanliyken ve hiç ilişki yaşamadık birbirimizle tanışmadan önce de faakt evliliğin ilk gunleri daha fazla olması gerekirken ilişkimiz hep 2 veya 3 kez oluyordu haftada. Bu aya kadar sabrettim herneyse örneğin bu hafta izin aldık ikimizde işten evdeyiz boş oturuyoruz eşim ne yaklaşıyor ne sariliyor ne opuyor ne kokluyor cinsel olarak zaten hiç yanaşmıyor bir haftada sadece ızinli olduğumuz halde 1 kere ilişkiye girdik ben ne kadaryanassam nekadar cilve yapsam firikik versemde olmuyor bakımlarımi ve temizliğimi yapsamda olmuyor sorun ney anlamadım çözemiyorum evliliğin başından beri boyle ve ben artık sıkıldım az önce uyurken dokunmaya basladi istediğini anladım fakat bu sefer de ben kabul etmedim anlasın diye kaç kere yaptım bunu yine anlamadı konusunu açtığımda da ne alakası var hersy cinsellikmi beni sadece bunun icinmi seviyosun falan diyerek gecistirmyse calismasi ve kavga çıkarması da bı acayip sorun nedir napmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Burada sana verilen çözüm önerileri bekleme , zaman kaybetme bence.
İyi bir Aile terapistinden randavu al ve eşini de git , seanslara başla.
Faydasını mutlaka görürsün.

Sizi yatakta mutlu edemediğini düşünüyor olabilir.

Haftada 3kez normal bence illa hergun seks olucak diye birşey yokki yeni evlisiniz diye hergun sevişmeniz gerek diye birşeyde yok.Tabi eşinde çok duşkun olmaya bilirde pek anormal birsey goremedim.Bence ilişki gunlerinde 2 3gun ara olunca daha guzel oluyor mesela hergun hergun bana sıkıci geliyor belli bir sure geçince yapilan beraberlikde daha zevkli geçiyor tabi bu benim duşuncem.

Bende seninle aynı durumdayım canım.
İlk evlendigim günden ilk geceden hiss ettim benden kaçıyordu beni beğenmedin mi diyordum hayır beyenmesem neden evleniyim diyodu düzelir bana zaman ver falan filan diyodu işte yanlız yaşiyodum bı anda evlendim piskolofik durumdu vs. Neyse boşanmak istedim ama Kendi içimde söylemedim bile çünkü çok emin değildim sonra düşündüm ola bilir zaman veriyim. Böyle böyle 3 sene geçti bı tane 1 buçuk yaşında kızım var.
Zamanla anladım ki bu adam beni istemiyo beğenmiyor ten uyumumuz yok zaten defalarca aldattı beni mesajlarını yakaladım hayla yine aldatıldığımdan. Şüpheleniyorum hatta eminim ama isbatim yok şu an kaç kez telefona baktım temizliyo telefonu yanından ayırmayo. zorla güzellik olmaz bı insanı zorla kendini sevdiremezssin qururmu ayaklar altında ezdim ezdim onun gözünde hiç bı işe yaramadim malasef umursamadı .. neyse öyle bı hata yaptım ki evlenmekle keşke evlenmeseydim 3 senede beni yaşamaqdan soğuttu mutsuz kendini değersiz gören bı kadına dönüştüm hiç böyle hayal etmemiştim nahlet olsun böyle evliliğe hayatım kaydı şunu anladım ki affetmek sadece daha çok hata yapmasına yol açtı ben affetikce daha çok rahat oldu nasıl olsa affedecek dedi.
Öyle pişmanım ki boşanmak istiyorum ama gücüm yok çok yoruldum kaldırırımıyım bilmiyorum piskoljim zaten alt üst olmuş sıradan bı şeye hemen sinirleniyorum çıldırcak gibi oluyorum. Çok kötüyüm

Cocuk var dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…