Merhabalar evlendigimiz 5 ay oldu 6. ayımıza giriş yapacağız fakat evliligin başından beri canımı sıkan bir durum var kocam ve ben sevgili ve nisanliyken ve hiç ilişki yaşamadık birbirimizle tanışmadan önce de faakt evliliğin ilk gunleri daha fazla olması gerekirken ilişkimiz hep 2 veya 3 kez oluyordu haftada. Bu aya kadar sabrettim herneyse örneğin bu hafta izin aldık ikimizde işten evdeyiz boş oturuyoruz eşim ne yaklaşıyor ne sariliyor ne opuyor ne kokluyor cinsel olarak zaten hiç yanaşmıyor bir haftada sadece ızinli olduğumuz halde 1 kere ilişkiye girdik ben ne kadaryanassam nekadar cilve yapsam firikik versemde olmuyor bakımlarımi ve temizliğimi yapsamda olmuyor sorun ney anlamadım çözemiyorum evliliğin başından beri boyle ve ben artık sıkıldım az önce uyurken dokunmaya basladi istediğini anladım fakat bu sefer de ben kabul etmedim anlasın diye kaç kere yaptım bunu yine anlamadı konusunu açtığımda da ne alakası var hersy cinsellikmi beni sadece bunun icinmi seviyosun falan diyerek gecistirmyse calismasi ve kavga çıkarması da bı acayip sorun nedir napmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.