Esim Cok disari düskün

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
1 kizimiz var hic umrunda degil Ben söylemezsem Asla demez hanim cocugu hazirla disari cikalim diye umrunda degil hergun Desem git gez Yada kahveye git hergun gider Cogu zaman su isim var yapip gelcem der 10 Saat sonra gelir Ya kahvede Ya arkadaslariyla aldatma Yok ama böyle birisi ne yapcagimi bilmyirom artik 2 sene oldu. Sanki dulum hep yanlizim Bu Adam böyle mi gider ? Bosanmayi dusunuyorum..

bekarlikta alistigi hayat tarzi evlenince de devam etmis huy degismez derler ama siz iyi niyetle sakinlikle bir cocuga öğretir gibi bazi gereklilikleri ve sorumluluklarini gösterebilirsiniz. belki babasindan boyle gordu farkinda degil bilemeyiz. kadinlara biraz is dusuyor erkekler kendi kendilerine akil edemiyor cogu seyi.

Bence ona bu düzenin böyle gitmeyecegini eğer böyle giderse o yolun nereye gideceğini özetlerseniz sorun çözüme belki ulaşabilir ha korkuttugunuz halde devam ediyorsa değiştirmeniz imkansız.

İnanır mısın şimdi bende buna benzer konu acicakrtim. Benim esimde aynı bı kızımız var umrunda değil. Eve gelmez geç gelir hep yanlizim ailesiylede anlasamam boşanmayı düşünüyorum. İnsan evli olup olmadığını anlamıyor. Bizde isteriz esimizle vakit geçirmek konuşmak onunla gezmek ama boş bunlara.

İlgisiz sorumsuz adam çok zor.hele bide çocugun bütün yükü kadındaysa kızmakta haklısınız tabi Allah yardımcınız olsun

Çok zor gercekten ama konuşursanız tavır yaparsanız belki de değişir . Bu sebepten ayrılmak olmaz

Eve bağlanır diye çocuk yaptınız büyük ihtimalle.
Görüyoruz ki çocuk hiçbir şeyi değiştirmiyor.
Ailenizle konuşun, aile büyükleri araya girsin. Bu iş böyle olmaz.

Aynı benim eşim tek fark ben hamileyim. Geçen rahatsızlandım annemdeydim aradım dedim ki ‘ işin bittiğinde’ gelir misin hastayım. İlk önce tamam dedi. Sonra aradı sen git dedi. Sonra aradı gitmedin mi dedin. Hayır deyince gitsene diyip azarlamaya kalktı. Bende ters çıkınca yarım saat içinde geldi. Seni çok çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Cok zor seni anliyorum.Ben bir sene cekebildim.Evde duvarlarla konusuyordum hem bosandim hem atandim o gunleri sanki ben yasamadim.Sana bosan demiyirum tabi ki belki cabalasan felan degisir bilemiyorum.Benim soyle bi yanlisim vardi hic niye geziyosun niye hep disardasin demiyordum gurur yapiyordum valla simdi bakiyorum kadinlara soke soke aliyorlar haklarini belki zorlasam degisirdi biraz.Gecen arkadasima gittim esinin en yakin arkadasi gelmis iki gun ust uste disari cikti diye arkadasim ayar cekmis babana soylerim felan diye adam cikmamis sonra.Ben mi cok ozgurlukcuyum ya da salagim dedim

Keşke kk da konu sabitleme olsa da böyle konuları şu acil çocuk yapmam lazım yada kocamı eve kaç çocuk yapsam bağların diyen güzel kızlarımız okusa böyle adamlar malesef iflah olmuyor kolay kolay yorumları okudum kaç tane kadın var lac baba bekleyen çocuk peki haksızlık değil mi bu adam olamıyorsun madem evlenme

(

Leopar desenli tayt mi giysen napsan ?
Gorev daglimi yap.Herseyi seyi sen ustlenme.Gerekirse cingar cikart ama boyle devam etme.

sorumluluk bilinci yok ne yazık ki bu tarz adamlarda.o yüzden bırak evde bekleyen eşini çocuğu olsa ne gam..sizin aile büyüklerinizden biri uyarsa eşinizi,belki dışardan bir söz gözünü açmasını sağlar.yada hergün için evde görev paylaşımı yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…