- 5 Ocak 2023
- 47
- 8
- 1
- Konu Sahibi Ocaksubatmart
-
Memur maaşı giriyor kiramız da düşük.Borcunuz olmaması maddi sıkıntı olmadığı anlamına gelmez. Eve ne kadar para giriyor? Kira ödüyor musunuz?
Memur maaşları değişik değişik. Klasik memurdan bahsediyorsaniz tek maaş ve kira ile bebek masrafının altindan kalkmak zor.Memur maaşı giriyor kiramız da düşük.
Beni çok güzel anlayıp, çok güzel yorumlamışsınızEşler aynı anda hazır hissetmeyebiliyor. Ama mühim olan annenin hazır hissetmesi babalık zaten hazırlanarak olan bir şey değil doğurup kucağına verdiğinde süreç içinde öğreniyorlar babalığı( kendi gözlemim) psikolojik olarak hazır olmaktan ziyade maddi hazırlıktan bahsediyor sanırım eşiniz ya da onu bahane gösteriyor.
Şimdi bir çocuk sahibi olup sonra da eşiniz beklediğiniz ilgiyi size ve çocuğa göstermediği taktirde çok üzülürsünüz ve suclayamazsiniz da hani ben istemiyorum demiştim der.
Bilimsel açıdan iknaya çalışabilirsiniz yaşım geçiyor işte atıyorum yumurtalıklarim tembelleşmiş riskli olabilir falan gibi belki o şekilde çocuk fikrini tarih olarak öne çekebilir eşiniz aklıma başka bir şey gelmedi.
Çünkü eşiniz çocuk istemiyor değil sadece yakın zamanda istemiyor, siz de yakın zamanda istiyorsunuz ortada buluşmaniz lazım iki tarafın da gönlü olsun
Tek memur maaşı mi giriyor çift memur maaşı mi?Memur maaşı giriyor kiramız da düşük.
Memur maaşları değişik değişik. Klasik memurdan bahsediyorsaniz tek maaş ve kira ile bebek masrafının altindan kalkmak zor.insanlar asgari ücret, tek maaş
İşte bu yüzden ben de eşimi ikna etmeye çalışıyorum rabbim belki hemen nasip etmeyecek denemeden bilemeyizçocuk öyle istediğin zaman geldiğinde her zaman şak diye olmayabiliyor sadece bir hatırlatma
Şırınga yönteminden bahsediliyor. Kocanızın spermlerini mi çalıyorsunuz Rifat Sarıcaoğlu'nun başına gelen gibi?Bu yolla gebe kalanları çok okudum bu sayfada ben de denedim bu ay bana da dua edinevlatlarınız sağlıklıdır inşallah
2 ay once bebek istiyordu yani. Şimdi istemiyor.Bu yöntemi denemiştik Bi rahatsızlığı vardı eşimin
Şöyle yapabilirsiniz eğer yapmadiysaniz. Birlikte doktor kontrolüne gidin. Bir sorun var mı yok mu bilmek istiyorum ona göre ileri tarihe erteleyelim yoksa şansımı kaçırmak istemiyorum dersiniz. Çünkü dediğiniz gibi istediğiniz an olacak diye bir şey yok eşiniz bunları bilmiyor olabilir. Bu şekilde şart koşun mesela ve kontrollerinizde bir şey çıkmazsa hem siz de içiniz rahat beklersiniz telaş yapmadan. Anlaşma yapın ben şimdi istiyorum sen iki yıl sonra o zaman ortada buluscaz bir yıl sonra yapalım gibiBeni çok güzel anlayıp, çok güzel yorumlamışsınızyaşım geçiyor dedim, ama 30 dan sonra da annelik mümkün diyor. Görümcelerim o yaşlarda anne olmuş onları göz önüne alıyor ama ben genç anne olmak istiyorum zaten 9 ay hamilelik ve hemen olacak diye bir şey yok zaten. Yakın tarihte istemiyor evet
töbe ya aşılamamı yapacak:) netfilx de bununla ilğili bir film var. kadın tüp bebek doktoru yumuta rezerverleri bitmek üzere.eski sevgilisis sperm bağışlamış hastaneye onu çalmıştı:))Şırınga yönteminden bahsediliyor. Kocanızın spermlerini mi çalıyorsunuz Rifat Sarıcaoğlu'nun başına gelen gibi?
aranız nasıl?2 ay once bebek istiyordu yani. Şimdi istemiyor.
Konu benim konum değilaranız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?