- 27 Şubat 2024
- 1
- -8
- 29
- Konu Sahibi twettytwetty
Selam çareyi buraya yazmakta buldum. Eşimle birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz 2 sene önce evlendık. Çocuğumuza annesinin isminı koymak istedı eski isim kabul etmedim sonuna kadar direndim annesi de ismini koydurmak için eşimi hep doldurdu sürekli hamıleliğimde tartıştık en sonunda kabul etmek zorunda kaldım. İlk isim istediğim isim ikinciye annesinin ismini koyduk ama eşim asla kızıma ismiyle hıtap etmiyor . Beni de ilk ismiyle koyduğum ısımle seslendiğimde sert sekılde uyardı onun adı Fatma dedı annesının ismi yanı bende tartıştım o günden Beri kendi de hitap etmiyor bende edemiyorum onun yanında koyduğum ilk isimle oda hitap etmiyor .Bebeğim güzelim vs diye sevıyor. Ben annesinin ısmıyle Fatma diye seslenmesını veya ıkı ısımle seslenmesini istemıyorum koyduğum ılk ısımle seslenmesini istiyorum ama o ne benim ne kendinin koyduğumuz ilk isimle seslenmemizi istemiyor. Annesı üzülmesın diye kesın annesi kendini hep masum gösteriyor ama asla değil doğumdan eve geldim amalıyatlı halımle kavga çıkardı kayınvalidem hastahaneden çıktığımız gün evimde .Eşimde benim üstüme yürüdü seni öldürürüm dedi kafamdan atamıyorum o yaşanan günü eşimi seviyorum ama Çok bunaldım artık ne yapabılırım eşimin koyduğumuz diğer isimle seslenmesı için . Annesi tek ısımle seslenmememız için herkesi dolduruyor sülalesondekıler de seslenmiyor ismiyle bebeğime