esim cıldırtıyo insani

BAHAR ASKIN

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
51
9
39
slm kızlar daha önce bir konu acmıstım esim ve ailesiyle ilgili.hemen konuya gırmek ıstıyorum.suan sorunm esimle kendisi eskiden beri hız motoru hastası cok sevıyo evlenmeden önce vardı.ev almak için satmıs.ikimizde calisiyoruz 16 aylık bir kızımız var.suan yatırım amaclı bir ev almak istiyoruz hatta pesin paramızı verdik.geri kalanını krediye giricez.sıkıntım şu esim bana gelmiş diyoki motor alıcam dedim sence sırasımı suan zaten bir borca giricez ve cok gereksiz gercekten (suan kullandıgı bir scooter motoru var zaten)almak istedigi motor en az 25bin peki nasıl alcaksın dedim arkadasıyla ortak alıp kredıyı arkadası cekicek motor bunun üstüne olcakmıs.yazın felan satıp kar yapcakmıs ama yapcagı kar faize gitcek farkında degil.ve dıyoki benim zaten binmeye vaktim yok alıcam satıcam kendisi ödücek arkadası motorun keyfını sürcek haberi yok ya cok kızıyorum okadar cok tartıstıkki baska onular için artık bişey demek istemıyorum huzursuzluk benden cıksın istemıyorum.kendisi görsün anlasın dıyorum yok ama ben cıldırıyorum sonra patlıyorum suclu ben oluyorum ne yapmalıyım.tesekkurler.

Huzursuzluk senden çıksın istiyorsun ama siz artık yalnız degilsiniz ki,birlikte karar vermeniz gerekiyor bir de 16 aylık bir bebeginiz var...
Ahhh bu erkekler,ne zaman olgunlaşacaklar acaba ?

motor bir tutkudur .Kocanın bu tuktusunu nişanlı iken anlamadın mı ?

Bekarken maddi olarak yapamadıklarını evlendikten sonra yapmak istemeliri ile ısrarda erkekler 1,sırada sanırım evlilikteki olgunluğa hazır değiller , motor neymiş yahu ergen çocuklar gibi , kim olsa sinir olur bence annesine söyleyin annesi onu bu fikirden vazgeçirsin motürun tehlikeli bir hobil olduğuna kv işbirliğine girin

Huzursuzluk senden çıksın istiyorsun ama siz artık yalnız degilsiniz ki,birlikte karar vermeniz gerekiyor bir de 16 aylık bir bebeginiz var...
Ahhh bu erkekler,ne zaman olgunlaşacaklar acaba ?
gercekten cok zor anlamamakta ısrar edıyolar bende onun mutlu olmasını istıyorum içinde kalmasın dıyorum ama bakıyorum hep benden gıdıyo maddı manevi

Sonunda " ben sana demistim " diyecek olsaniz da , bu hevesini bu tutkusunu engelleyemezsiniz bence..

Yasayarak gorsun..
O plani coktan yapmis :)

Motor seven insana scooter zevk vermez. Bir eviniz varmış zaten, keşke ikinci ev olayına girmeden önce eşinizin zevkleriyle ilgili yatırımlar yapsaydınız. Benim görüşüm biraz farklı sanırım. Ev her yaşta alınır ama motorun keyfinin sürüleceği yaşlar bellidir. Zevk aldığım şeyleri yapmak yatırım yapmaktan daha önemli benim için. O yüzden eşiniz adına biraz üzüldüm açıkçası.
Araç alırken çekilen kredi kimin üstüneyse araç da onun üzerine oluyor diye biliyorum. Bankalar da artık yüksek meblağda ihtiyaç kredisi vermiyorlar sanırım, yani araç kredisi çekilecektir muhtemelen. Her neyse 3 ay sonra satacağı motor için kredi çekmek saçma, satacağından emin misiniz?

motor bir tutkudur .Kocanın bu tuktusunu nişanlı iken anlamadın mı ?
sorun onun motor kullanması degil zaten suan kullandıgı kucuk motoru var oda en az 7-8bin sorunum zaten ev borcuna giricez borcumuz olmasa neyse ben bıde calısıyorum yatırım yapcaz dıye cocugumdan ayrı kalıyorum istemeyerek onuda cok ıyı bılıyo bıde parayı carcur ederse ozaman kızarım önce evini gecındırsın ozaman sonra ne ısterse alsın ben karısmıyorumki

kv bu konularda hep arkamdadır ben karsı degılım kullansın ama suan yeri degil.tabıkı korkuyorum basına bısey gelcek dıye annesıde korkuyo.kv haberı yok zaten gebertır ögrense ama ben her sorun oldugunda bırılerıne anlatma taraftarı degılım cözucem ınsallah sagoln

25 bin TL ne ya bi motor için.. Allahtan eşimin böyle saçma zevkleri yok çok sinir olurdum. Zevkler ve renkler ama yok cıx bana uymaz Ayrıca bu çiftin bir çocuğu var onun geleceğini düşünmek zorundalar o yüzden ikinci ev fikri saçma gelmedi bana..

Bence tutkunun da uygun bir zamani olmali.
bende cok istıyorum ama hep ertelıyoruz ama örnek vereyım alt tarafı mutfaga raf istedim aylardır yapcak hee ben alırım yaparım ama dıyorumkı evde bır erkek varken gidipte marongozu benmi getreyım.daha bıre suru sey.herseyıin bır zamanı olmalı zamanında yapmıs zaten artık buyumelı ama bıde ona sor.

fikirlerinize saygı duyuyorum ama soyle bır sorunumz var bızım kv aynı aparmandyz ben gıtmek ıstıyorum bır suru olaylarımız oldu evımız var ama nefret edıyorum orda olmaktan tamamen onların yuzunden ev alınca gıdıcez.ve ben sadece ev alıcaz dıye calısıyorum 30 yasına geldım bır cocugum var ev alınca kredıye gırınce en az 5 sene calıscam ve ben ıkıncı cocugu ne zaman yapcam.ben onun heveslerıne saygı duyuyorum ama ılerde bırazda cocuklarını dusunmesı lazım bır cocuk kolay buyumuyo onlara zaman ayırmak yas gecıyo ılgı ıstıyolar ve sen yas olarak kendını yorgun hıssedıyosun herdsey yasında guzel ama sence motora bınmekmı önemli yoksa cocuklarınla daha güzel bir hayattmi.

İkisi çok farklı şeyler ama. Hobiler ve çocuklar. Çocuğum oldu diye hobilerimi bir kenara atmam ya da ertelemem ben. Çünkü ben ne kadar mutlu olursam çocuğumu da mutlu edebilirim. Şartlarınızı bilmeden konuşuyorum tabi ki, sedece kendi görüşüm.

bende size katılıyorum istedigi birseyi yapsın.ev alma fıkrı ondan cıktı ben ona dedımki ben cocugumdan ayrı kalmak ıstmıyorum.kv baksa bıle istemıyorum dedım.kemdım bakcam dedım oda kabul etmedı.bana dedıkı ozaman ıstekler dahılınde degıl gercekler dahılınde yasarız.yanı zor gecınırız ayakları yaptı.ve suan aldıgı maaslar cok rahat gecınırız.ben yatırım yapıcaz dıye calısıyorum cocugumdan ayrı kalıyorum.yanı bılınçsız davranması bıle cıldırtıyo.önce evıne cocuguna bana baksın sonra kendısıde ısteklerını yapsın.ben böyle gereksız harcamalar için cocugumu telef edıp calısamam annelık duygusuda cok basa bısey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…