Eşim beni sinir hastası yapıcak..

Mathilda_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
79
0
Mrb arkadaşlar size sorum,eşiniz siz ne istemiyorsanız onu yapıyorsa yani sürekli inadınıza istemediğiniz seyleri sürekli yapıyorsa ne yaparsanız vede bundan inanılmaz derecede zevk alıyorsa?
Delirmek üzereyim eşim neyden rahatsız oluyorsam söz yada davranıs özellikle yapıyor ve kıs kıs gülüyor artık bıktım defalarca uyarmama rağmen yapıyor...
Ne yapıcam beni sinir hastası yapmaya çalısıyor galiba...Dayanamıyorum tepki veriyorum,diyorum kendi kendime tepki vermesem yapmaz ama ben dayanamıyorum umursamaz olamıyorum..
Lütfen bir akıl verin :1no2:

zor bı ınsan esın anlasılan yaa gercekden sınır bozucu bı durum sen tepkı vermemek ıcın tut kendını cnm bence o zaman oda senın takmadıgını dusunur yapmaz bı sure ıyıce dıkkatını cekmek ıcın abartır ama yıne aldırıs etme bence o zaman pes eder

bir terapistten destek almanızı tavsiye ediyorum...hatta aile ve evlilik uzmanından...

bize yapılan davranışları bizler kendimiz belirleriz...

biz izin verdikçe hoşlanmadığımız hareketlerin sözlerin dozu artar...

aldırış etmemek çare değil...fakat açıkçası nasıl davranmanız gerektiğini ben söylemek istemiyorum...

mutlaka bir uzmana başvurun hem de çok geç olmadan.

Mrb arkadaşlar size sorum,eşiniz siz ne istemiyorsanız onu yapıyorsa yani sürekli inadınıza istemediğiniz seyleri sürekli yapıyorsa ne yaparsanız vede bundan inanılmaz derecede zevk alıyorsa?
Delirmek üzereyim eşim neyden rahatsız oluyorsam söz yada davranıs özellikle yapıyor ve kıs kıs gülüyor artık bıktım defalarca uyarmama rağmen yapıyor...
Ne yapıcam beni sinir hastası yapmaya çalısıyor galiba...Dayanamıyorum tepki veriyorum,diyorum kendi kendime tepki vermesem yapmaz ama ben dayanamıyorum umursamaz olamıyorum..

valla bana böyle yapana,bir ayna görevi yaparım ki,feleği şaşar.
aynını sizde ona yapın..
ve kıs kıs gülün...
ama bunu devamlı yapın. görsün anyayla konyayı.:jeyyar:

Aman sakin kendinizi hasta etmeyin
Esiniz biraz psikolojik sorunu var galiba ...
Bencede, sizde aynisini yapin bakalim ne oluyormus, mutlaka hoslanmadigi seyler vardir, illa ki sevmedigi seyler vardir...
Bazen boyle aptalca oyunlar oynamali anlamalari için

Canım sen üzme kendını e sert bı sekılde dıle getır tek-pkını.çok sinir bozucu bişeydir ınanıyorum sana.Benımkıde el şakalarını cok sever,olklerde gülerek tepkı verıyodum abartmaya başladı sımdı bagırıyorum yapma dıye.tatlı dilden anlamıyorsa kız,küs,bagır ama ıstemedıgını acıkca anlasın. :mymeka: Allahta yardımcın olsun

allah allah nekadar ilginç şeyler oluo yaa...şunu yap demek bence yanlış olur...tepki göstersen kıs kıs gülüo...tepkisiz kalsan alışkanlık yapar nebilim...bide sesizde kalmak zor olur çünkü elinden geleni yapıyo sinir etmek için..kesinlikle bencede bir terapistte başvur canım dahada sinir hastası olmadan...

insanın kocası bunu yaparsa inatlaşır gibi başkası neler yapar? alınmayın ama eşiniz bence sorunlu bir nedeni vardır elbet yaptıklarının gidebilirseniz dr tam çözüm olur size biz ne diyebiliriz ki bu duruma???

aynı benimki,yani ex benimki kaydirigubbakcemile3 neyi sevmiosam inadıma yapardı,hatta bana kızınca sevmediğim şeyleri bana silah olarak kullanırdı,mesela ben en çok başka kadına kıza bakmasına cinnet geçirirdim bilerek bakardı üstelik bide yüz ifademe bakıp kahkaha atardı,yapma etme çok gülüom derdi eğlenirdi:eek:klava: niyeyse pek seviolar eşlerinin sevgililerinin inadına gitmeyi ne anlıyolarsa,bu da bi çeşit psikolojik sorun heralde:kızgın:

onun da sinirini bozacak hareketlet vardır mutlaka, siz de aynısını ona yapın.
ben olsam karşımdakini pişman edinceye kadar onu sinir etmeye devam ederdim :jeyyar:
ama bu da zorlu bir süreç çelik gibi sinir lazım uğraşmak için. kafamçokkarıştı
en iyisi bir uzmandan yardım almak :kahve:

Altında yatan başka bişeyler olduğunu düşünüyorum.. Eşinin inadına davranan , ne söylerse tam zıttını yapan ve aynen kıs kıs gülen çok yakın bir akrabam var.. Cinsel hayatlarından kaynaklanıyor

onların bu durumu , malum erkekler için önemli bir konu...

Bilmiyorum sizde altından ne çıkarCADIARZU

haşarı kedinin dediği gibi misilleme yapmak çok zor ve sinirleri altüst eden bir süreçtir....

çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım...

kaldı ki bir insanın en huzurlu olması gereken evinde böyle bir savaşa girişmesi....?

başta da dediğim gibi uzmana başvurmanız şart.

Bence sen cok fazla abartiyorsun...olayi degil tepkilerini...esinde bunun farkinda ve hosuna gidiyor...var öyle insanlar bayilirlar giciklik vermeye...karsisindakide böyle cok fazla sinirlenince dahada bir hoslanirlar...:nazar:

Yapma böyle...hic tinlama bile..senin umursamamz tavirlarini gördükten sonra inan bir zaman sonra seni kizdirmaktan vazgececek... a.s

Baktin gördün cok fazla sinir oldun bir sekilde sinirini alman lazim..git onun etlerini cimdikle....ben öyle yapiyorum zayir:nazar:

Eşinizle arnızda sorunmu var bu sebebtenmi sizi rahatsız edecek derecede böyle davranışlarda bulunuyor... Yoksa size takılmak sizi kızdırmak içinmi yapıyor yani kendince şakalaşıyormu sizle... En iyisi sinirlenmeden sakin konuşup bu sorunu halledin.. Çünkü bu olay belliki eşinizde alışkanlık yapmış siz ne kadar sinirlenirseniz odahaçok uğraşmış sizinle...

arada umursamamak lazım heralde...

tv de dizi de öyle birşey geçerse ben örnek verirdim.. şöyle mesela:

-- dizideki adama bakkk ayyy ne salakk adammm ağzını şapırdatıyor..
ayy böyle adamlar gercekten gerizekalııı hani arada yapabilir ama sürekli olmazki...

--- sonra da dimii aşkımm cok şükür sen böyle sürekli yapmıyorsun saol aşkımmm diceksin okişşşş

ayyy benimkide beni sinir hastası edecek..
zor iş evlilik..
tepkisiz kalsan bi süre..sanki sinirlenmiyoöuşsun gibi davransan..
belki oda artık senin umursamazlığını görüp bu davranışından vazgeçebilir..

benim eşimde el şakası yapmayı çok sever aksine bende nefret ederim:eek:klava:
ben genelde bağırıyorum kızıyorum yapma diye
ha bu arada eğer ben ona sevmediği bişeyi yaparsam örneğin saçının çekilmesini hiç sevmez aşırı derecede sinirleniyo.bende yapmıyorum ama benim sinirlenmem onu ve uyarmam nedense bir işe yaramıyo:jeyyar:
seninde allah yardımcın olsun ben bir el şakasına dayanamıyorum öyle her konuda bana zıt gitse delirirdim herhalde.

hıc yasamadım geçinmek cok zordur herhalde allah kolaylık versin size :KK43: allahda herkesı korusun

hiç takma arkadaşım...
anlaşılan eşinin psikolojik sorunları var ondan öyle yapıyor...
yoksa niye insan durup dururken başkalarını sinir etsin ki..

X