Bizde aynı durumlardayız canım pek bi farkımız yok valla ailesiyle aynı memlekette olsak ne olurdu bilemiyorum eşimin ailesi çok iyi hatta kayınvalidem çok temiz bir kadın
Ama gel görki insan benimseyemeyince kendini o aileye ait hissetmiyor
Beni de arayıp sormaz naptın nasılsın falan demez anca bi ihtiyaç olacak da öyle bende zamanında dike getirdim aramıyorsun aramanı istiyorum diye oda bisürü laf saydı artık umursamıyorum
Maalesef bir süre sonra bunlara karşı şuursuzlaşıyosun etrafımı izleyip iç geçiriyorum insanları kıskanıyorum falan öyle saçma sapan bi hayat işte
peki bu şekilde nasıl gidiyor?
yani ne bileyim insan bi yerde patlar,iyi sabrediyorsunuz.
evlendikten sonra karı koca ayrı bir aile olmalı,
inan ötesi(anne baba da olsa) fazla geliyor.
böyle 2 aileli bir hayatı yaşamak çok ağır gelmiş size.
heleki:''evet sen 3. sıradasın'' sözünü duymak...
madem çocuğunuzda yok,acı çekiyorsunuz boşanmayı hiç düşünmüyor musunuz?
ya da eşinizle konuştunuz mu ayrılık mevzusunu.
zira şuan yaptığınız sadece aynı evi paylaşmak,
boşanmış olmakla arasında sadece bir mahkeme kalmış..
Zaten mutsuzsunuz bir de çocuk yapmak istemiyor diye üzülüyorsunuz...Çocuk olunca daha çok sinirleneceksiniz her şeye...Yazık yapmayın bu haldeyken çocuk falan...
sanırım bir konuda yanlış anlasıldım ben bu ortama cocuk yapmak istiyorum demedim benim bu hislere kapılmama en cok neden olan sey benden cocuk yapmak istememesiydi. benim mutsuzlugumu hepten arttırdı
sonucta bir sürü şikayetim var ona karsı da sogudum ama sonucta bir yasanmıslık var ve insan bir anda kestirip atamıyor evlilik bu, boşanmak en son çare olmalı bence. en son nokta olmalı. tek bilmediğim ben en son noktaya geldim mi onu tam kestiremiyorum işte..
... tek bilmediğim ben en son noktaya geldim mi onu tam kestiremiyorum işte..
yapılacak şey belli malesef
eşinde artık ailesiyle yaşasın dursunkurtar hayatını, her şey o kadar net ki...
böyle olmamıza cok üzülüyorum
Peki sen eşini seviyor musun arkadaşım.Anne olmak için değil fakat eşinden bir çocuk sahibi olmak istiyor musun? Bu kadar edilgen kalma.Dünya sadece eşinin hisleri ve sana hissettirdiklerinden ibaret değil.Sen de bir kaynaksın.Kendini dinle.Kararlarını ver.Mutsuzluğa bırakma kendini.Gerekirse güçlü ol, hayatını düzenle...