ayrı yataklar ev arkadaslıgı bu cocuk nası olduMerhaba arkadaskar eşim askerden yeni geldi kısa dönem, hiç özlememiş gibi tavırlar sergiliyor, zaten ne kıskanması var ne iltifatı, okadar bunaldim ki ilgi yok iltifat yok öylesine ayrı ayri odalarda yatan iki ev arkadaşı gibiyiz, cocuk dogdu doğalı salonda yatiyor, zaten yeni evliyken de uyandığımda yanımda yoktu hep salonda devam etmiş uykusuna gece oraya gidiyordu .. bu adam beni sevmiyor sanırım
Kocam olsa hergun ona sarilir uyurum neden seninle uyumuyor sebebi ne hiç sormadın mi ?Merhaba arkadaskar eşim askerden yeni geldi kısa dönem, hiç özlememiş gibi tavırlar sergiliyor, zaten ne kıskanması var ne iltifatı, okadar bunaldim ki ilgi yok iltifat yok öylesine ayrı ayri odalarda yatan iki ev arkadaşı gibiyiz, cocuk dogdu doğalı salonda yatiyor, zaten yeni evliyken de uyandığımda yanımda yoktu hep salonda devam etmiş uykusuna gece oraya gidiyordu .. bu adam beni sevmiyor sanırım
İşi bitince gidiyordur.ayrı yataklar ev arkadaslıgı bu cocuk nası oldu
Merhaba arkadaskar eşim askerden yeni geldi kısa dönem, hiç özlememiş gibi tavırlar sergiliyor, zaten ne kıskanması var ne iltifatı, okadar bunaldim ki ilgi yok iltifat yok öylesine ayrı ayri odalarda yatan iki ev arkadaşı gibiyiz, cocuk dogdu doğalı salonda yatiyor, zaten yeni evliyken de uyandığımda yanımda yoktu hep salonda devam etmiş uykusuna gece oraya gidiyordu .. bu adam beni sevmiyor sanırım
Konuştum öncesinde böyle değilmiş daha rahat yatayım diye yatak küçük olduğu için falan diyor oğlum benimle uyuyor genelde ama bu bir bahane değil benceKonuşuyor musunuz bu konuları?
mesela salonda yatmaya başlayınca veya sabah yanınızda bulmayinca konuştunuz mu?
Çocuk ne kadarlık?
Karıştırdım bisey bulamadim ama hep mesaj siler, telefinu ortada bırakıyor amaTelefonunu karıştırıyor musunuz. Aldatan erkek hareketleri
Konuşuyor musunuz bu konuları?
mesela salonda yatmaya başlayınca veya sabah yanınızda bulmayinca konuştunuz mu?
Çocuk ne
Uyuyo ya çok kontrol ettimÖnce derdini anlamak lazım, salona kaçıyorsa birileri ile gece yazışıyor olabilir. Şu an konuşmadan önce sessizce gece ne yapıyor ona bakın.
Böyle bir evliliğe niye çocuk yaptın?
Hiç iletişiminizde mi yok? Karşısına geçip sorgulamadın mı hiç bu durumu?
İşi bitince gidiyordu
Iyi de adam bastan beri boyleymis
Yine de cocukla taclandirmissiniz
Once bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?