ben 25 yasındayım eşim 27... Cok severek asık olarak evlendik... Ancak eşimle cinsel hayatımızın pek yolunda gitmediginin düşünüyorum...normalde hep benimledir nereye gitse ne yapsa birlikte yaparız cocugumuzu cok sever, bana iyi davranır sevdigini söyler vs. Bu konularda sıkıntı yok ancak iş cinsel hayata geldim mi uyumsuzluk yasıyoruz... Güzel giyinmek süslenmek v.s. Bunları cok yapmadım yapmak iiçimden gelmedi cünkü ilk evlendigimiz sıralarda acık sacık bi gecelik giymiştim ona güzel görünecegimi düşünerek! Ancak o bana baktı ve güldü bu ne ya v.s. Gibi sözler söyledi kalktım cıkardım ve normal penye önü ayıcıklı falan yani bi gecelik giydim heh böyle daha iyi dedi, senin fizigin ona müsat degil dedi ve daha sonra aslında beni degil geceligi begenmedigini söyledi cok kalitesizmiş modeli güzel degilmiş v.s. Boyum 1.68 kilo 69 70. Yani bu ölçülerde bir bayan onu giyince eşine komik mi gelir, koca ondan tahrik olmaz da bu gibi seyler mi düşünür...hayatımda o kadar utandıgımı hatırlamıyorum.. Evlenmedim önce aldıgım o tip gecelik iç çamaşırları oldugu gibi durur elimi bile sürmem süremem...
Onu öpsem biraz ileriye gitsem durdurur..eşimden sıklıkla duydugum cümleler "ne kadar azgınsın, doymuyorsun, her gün yapsak hayır demezsin" hamileliğim boyunca bir kere ilişkiye girmedik kırkımın cıktıgı gün ben ona teklif ettim reddetti annesi falan vardı evde onu bahane etti bu gibi konularda hep bi bahanesi vardır bana basım agrıyor bile demiştir...en iyi ihtimalle haftada 2 kere ilişkiye giriyoruz o da benim cabamla sanki ön sevişmesiz..gecen bir haftadır bir gün evdeydi bir gün çalıştı dün de işteyken gece ona mesaj attım bunun erkeklerin hosuna gidecegini okumuştum "bu arada yarın artık sevissek..." bana cevabı "bakarız" oldu... Yine kırılan kadınlık gururum ve ben basbabasa kaldık bugün eve geldi surat yaptım neden öyle yazdın dedim oda yorgundum uyukluyordum bi anlamı yok öylesine yazdım hayır desem ne olacaktı bundan mı böyle yapıyorsun surat asıyorsun dedi suclu ben oldum... Cekilmiyorsun bu halde dedii o zaman git dedim tamam dedi ve giitti...
Yaptıgı süprizleri, romantik anlarımız, özel günleri kutlama olaylarımız yoktur pek... Ya zamanı olmaz ya önemsemez... Ben artık üzülüyorum kırılan gururuma... Sorsan cok seviyor...
siz rolleri değiştirmişsiniz sanki biraz ama bence bi yardım alsan evlilik danışmanından hiç fena olmaz bazı insanlar çok içinde yaşar dokunsal değildir belki bilemezsin onun psikolojisini çünkü bir erkek kolay kolay hyr demez bu konularda vardır altında yatan bir nedeni kuruyemiş falan yedir keçiboynuzu vs. sonrada senin başın agrısın kaçan kovalanır hesabı
canım benim ya her erkek aynı olmuyor.benim eşimde senin eşin gibiydi.ilk evlendiğimizde senin giydiğin gibi gecelik giydim bana beğenmediğini öyle şeylerden hoşlanmadığını söyledi.sade giyin daha iyi dedi.bende o gün bugündür öyle şeyler giymiyorum.bak canım biz bayanlar erkelerden evlenince çok romantik şeyler bekliyoruz fakat ne yazık ki onlar evlenince öyle olmuyor.romantiklik falan kalmıyor:)) gerçek bu ne yazık ki canım.ben eşimle ayrılma aşamasındayım sebebide ilgisizlikten ötürü eşimden soğdum.tamamen yanlız bıraktı beni.şimdi seveyim diye uğraşıyorum.yani canım evlilik işi zor.hep kadınlar fedakar.bak canım işi baştan sıkı tut.asla göz yumma.baştan nasıl giderse sonunda öyle gidiyor.isteklerini bildir.gerekirse tavrını koy ve mücadele et sonra benim gibi eşinden soğma noktasına gelme canım.
vay be boylesıde varmıymıs valla bızdede olay tam tersı yakında kocamı elımden kacırcam ama erkekte boyle bısey hıc duymamıstım acaba ılıskı sırasında bı agrısı sızısı rahatsızlıgı olupta sana soylemıyo olabılırmı ? kasık agrısıdır organ agrısıdır vs. yanı sana ıstemıyomus gıbı davranıyodur amaılıskıden sonra yada o sırada agrısı falan oluyo olabılırmı ? cınsel ısteksızlıkle ılgılı kürler var keçi boynuzu tatlı yedırebılırsın mesela kürlerden yapıp yedırebılırsın?
eşinizle konuştunuz mu bunları?
İsteksizlik seni istememe durumu yok diyor... YA yorgun oluyorum ya başka bir işim oluyor ya uykum oluyor ondan diyor... MEsela gecen bir hafta boyunca hiçbir şey olmadı cünkü dedigim gibi hep gece mesaisine kaldı ama ertesi gün gün boyu evdeydi aöfe girdi bu hafta sonu sınavlarım var ders calıscam dedi... Ya da bebegimiz var o uyumuyor bazen 12 1 gibi uyuyor gec oldu diyo yarın erken kalkmam lazım şimdi dus falan alırsam cok gec olacak... Ama hep bir bahane var yani anlatabildim umarım...Bunların hiçbiri olmasa baska bir şey yine oluyor... Bu saydıklarım da bence engel degil...İsteyen adam bunları engel kabul eder mi sizce? ya da ben mi abartıyorum? Ben arıza cıkarmasaydım be gece ilişkiye girerdik cünkü dedigim gibi 1 haftayı gecti... yarım saati gecmezdii ama ... sürekli bu şekilde insan bi saatten sonra cinsel tatminsizlik yasıyor ön sevişme boş işler sonuc önemli diyor kendisi...
Nasil yani nisanliyken cinsellik istegi?Siz O Çocuğu İyi Yapabilmişsiniz
Bunların Hepsi Bahane Yorgunluk Falan Klasik Bahaneler Hemde Anlamadım Severek Aşık Olarak Evlenmişsiniz de Nereye Gitti Bu Aşk Evlenince :44:Nişanlıyken Cinsellik İsteği Ne Durumdaydı?
bende eskiden erkeklerin cinsellige cok dusku oldugunu sanirdim sonradan anladimki herzamn degilmis senin isteklerin normal . ama bazen gercekten cok yorgun oluyorlar . emin ol sen de calissan onun skliginda istersin. tabiki evlilik senin evliligin daha sIk yapmak istemende dogal . ancak esinin seni sevmedigini dusunmuyorum yanlizca onun icin cinsellik okadar onemli degil gibi duruyor.Ben 25 yasındayım eşim 27... Cok severek asık olarak evlendik... Ancak eşimle cinsel hayatımızın pek yolunda gitmediginin düşünüyorum...Normalde hep benimledir nereye gitse ne yapsa birlikte yaparız cocugumuzu cok sever, bana iyi davranır sevdigini söyler vs. Bu konularda sıkıntı yok ancak iş cinsel hayata geldim mi uyumsuzluk yasıyoruz... Güzel giyinmek süslenmek v.s. bunları cok yapmadım yapmak iiçimden gelmedi cünkü ilk evlendigimiz sıralarda acık sacık bi gecelik giymiştim ona güzel görünecegimi düşünerek! ancak o bana baktı ve güldü bu ne ya v.s. gibi sözler söyledi kalktım cıkardım ve normal penye önü ayıcıklı falan yani bi gecelik giydim heh böyle daha iyi dedi, senin fizigin ona müsat degil dedi ve daha sonra aslında beni degil geceligi begenmedigini söyledi cok kalitesizmiş modeli güzel degilmiş v.s. Boyum 1.68 kilo 69 70. Yani bu ölçülerde bir bayan onu giyince eşine komik mi gelir, koca ondan tahrik olmaz da bu gibi seyler mi düşünür...Hayatımda o kadar utandıgımı hatırlamıyorum.. Evlenmedim önce aldıgım o tip gecelik iç çamaşırları oldugu gibi durur elimi bile sürmem süremem...
Onu öpsem biraz ileriye gitsem durdurur..Eşimden sıklıkla duydugum cümleler "ne kadar azgınsın, doymuyorsun, her gün yapsak hayır demezsin" hamileliğim boyunca bir kere ilişkiye girmedik kırkımın cıktıgı gün ben ona teklif ettim reddetti annesi falan vardı evde onu bahane etti bu gibi konularda hep bi bahanesi vardır bana basım agrıyor bile demiştir...En iyi ihtimalle haftada 2 kere ilişkiye giriyoruz o da benim cabamla sanki ön sevişmesiz..Gecen bir haftadır bir gün evdeydi bir gün çalıştı dün de işteyken gece ona mesaj attım bunun erkeklerin hosuna gidecegini okumuştum "bu arada yarın artık sevissek..." bana cevabı "bakarız" oldu... yine kırılan kadınlık gururum ve ben basbabasa kaldık bugün eve geldi surat yaptım neden öyle yazdın dedim oda yorgundum uyukluyordum bi anlamı yok öylesine yazdım hayır desem ne olacaktı bundan mı böyle yapıyorsun surat asıyorsun dedi suclu ben oldum... cekilmiyorsun bu halde dedii o zaman git dedim tamam dedi ve giitti...
Yaptıgı süprizleri, romantik anlarımız, özel günleri kutlama olaylarımız yoktur pek... Ya zamanı olmaz ya önemsemez... Ben artık üzülüyorum kırılan gururuma... Sorsan cok seviyor...
adama bol bol polenli bal yedir ozman napacak bakalimİsteksizlik seni istememe durumu yok diyor... YA yorgun oluyorum ya başka bir işim oluyor ya uykum oluyor ondan diyor... MEsela gecen bir hafta boyunca hiçbir şey olmadı cünkü dedigim gibi hep gece mesaisine kaldı ama ertesi gün gün boyu evdeydi aöfe girdi bu hafta sonu sınavlarım var ders calıscam dedi... Ya da bebegimiz var o uyumuyor bazen 12 1 gibi uyuyor gec oldu diyo yarın erken kalkmam lazım şimdi dus falan alırsam cok gec olacak... Ama hep bir bahane var yani anlatabildim umarım...Bunların hiçbiri olmasa baska bir şey yine oluyor... Bu saydıklarım da bence engel degil...İsteyen adam bunları engel kabul eder mi sizce? ya da ben mi abartıyorum? Ben arıza cıkarmasaydım be gece ilişkiye girerdik cünkü dedigim gibi 1 haftayı gecti... yarım saati gecmezdii ama ... sürekli bu şekilde insan bi saatten sonra cinsel tatminsizlik yasıyor ön sevişme boş işler sonuc önemli diyor kendisi...
Yanlis anlamayin, ama konu sahibi anladigim kadariyla haftada en az 2 kere iliskiye giriyoruz demis ya da ben mi yanlis anladim?adama bol bol polenli bal yedir ozman napacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?