Esim beni hayal kirikligina ugratti...

Ben bir hafta once dogum yaptim.Esim bu sirada bana hic yardimci olmadi.oyleki yanima gelip bi elimi tutup nasil oldun diye bile sormadi.sezeryanla dogum yaptim ve ikinci benden utu yapmami istedi.banyodaki havluyu degistirmedim diye kizdi.. Ve ben hamilelikte fazla kilo aldim cirkinlestim sebebini buna bagliyorum ama gercelten ona cok kirginim nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum.ben oyle onun yuzune bagirip cagiran konusan bi insan degilim..sadece agliyorum tabi ki o da anlamiyor.ne cocuk gibi agliyorsun diyor.ne yapmaliyim psikolojim bozuldu?

canım ben de evliliğimizin ilk aylarında car car konuşuyordum ama hiç sonuç alamadım... şimdi ilk anda susup sonra söylüyorum ya da yazıyorum 3-4 sayfa yazmışlığım bile vardır. konuşamıyorsan yazmayı dene

bazı erkekler maalesef ki kadınlardan çok lohusa depresyonuna giriyor öyle bir şeydir belki eşinin durumu...
ama fazla abartmış; sezeryan bir de bildiğin ameliyat zaten... yanında kimse yok mu?

evlendiğimiz zamanla şimdiki ben arasında 30-35 kg arası bir fark var; doğumlar bitsin hep birlikte zayıflayacağız takma kiloları fazla kafana :KK66: şimdiden siparişi verdim eşime 40ımın çıkmasına eliptik bisikleti evde göreceğim diye...
kilolarına takılması ciddi mi şaka yollu mu? sanki keyfinden aldın kiloları :KK20:

canım ben de evliliğimizin ilk aylarında car car konuşuyordum ama hiç sonuç alamadım... şimdi ilk anda susup sonra söylüyorum ya da yazıyorum 3-4 sayfa yazmışlığım bile vardır. konuşamıyorsan yazmayı dene

bazı erkekler maalesef ki kadınlardan çok lohusa depresyonuna giriyor öyle bir şeydir belki eşinin durumu...
ama fazla abartmış; sezeryan bir de bildiğin ameliyat zaten... yanında kimse yok mu?

evlendiğimiz zamanla şimdiki ben arasında 30-35 kg arası bir fark var; doğumlar bitsin hep birlikte zayıflayacağız takma kiloları fazla kafana :KK66: şimdiden siparişi verdim eşime 40ımın çıkmasına eliptik bisikleti evde göreceğim diye...
kilolarına takılması ciddi mi şaka yollu mu? sanki keyfinden aldın kiloları :KK20:
Ya ondan ziyade ailesi kilolara cok takintili..o da sevmez kiloyu ve bu durumdan rahatdiz oldugunu ciddi belli ediyor

erkekler anlamıyor işte bu işlerden çocuğa anlatır gibi konuşur gibi anlatmak açıklamak gerekiyor bazen, yoksa tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
ama kilo konusu başka, normal besleniyorsan çok kilo almamış olman lazım
bir de insan kilo almasa bile genişliği kalıyor bi süre, ama 2 ay sonra falan toparlıyor vucut, ben doğum yaptığımda hiç kilo almamış olmama rağmen kotlarıma giremiyordum çok moralim bozulmuştu, ilk düğme bile iliklenmiyordu, hep öyle kalcam sandım, iki ay sonra tekrar deneyeyim dedim, eskisi gibi oldu, daraldı yani vucudum

Ya ondan ziyade ailesi kilolara cok takintili..o da sevmez kiloyu ve bu durumdan rahatdiz oldugunu ciddi belli ediyor

benim de kv çok takıntılı kiloya hatta isteme öncesi 20 kg vermiştim karışamasın diye... 2-3 kere çok genişledin mi dedi (sanki kendisi çok fit de); ben de en sonunda görümcem için o kilo verebildi mi bari dedim, yok daha da aldı dedi (benden 10 cm kısa ve benimle aynı bedende-şu anki halimle). o günden beri ağzını açmadı.
takmamaya çalış çok stres olursan kilo vermen de zorlaşır.
bir toparlan elbet kiloları da vereceğiz eski halimize döneceğiz ama kimse için değil kendimiz için :KK39:

Lohusalık hormonlar yüzünden depresif duyguların tavan yaptığı bir dönem canım, en mutlu kadın bile depresyona girebilir bu dönemde. Konuşma meselesine gelince merak etme zamanla geçer, yeni evlisiniz demekki ve eşin de biraz bilmiş yada ukala. Bende çok konuşamazdım eskiden kafamdakileri çünkü şak diye cevap hep hazırdı. Şimdi geçti alıştım konuşuyorum. Hatta bazen ben daha beter oluyorum. Onları takma kafana. Bebeğine odaklan. Onu bunu takıp sütünü azaltma. Önce bebeğim de bu dönemde evi de mecburen boşvericeksin tabi biraz. Kendi temizliğini bebeğinin bakımını ihmal etme. Gerisini salla.

allah kolaylık versin biz ne tavsiye versek boş bence. sen kendini teskin etmeye bak. görme duyma. yeni bebeğin de varmış. sen üzülsen ikiniz de etkilenirsiniz. böyle adamlardan nefret ediyorum. sadece karısına değil insana da değer vermez bunlar. hayatına eş değil hizmetçi almış!

Kendi ütüsünü kendi yapsin bir zahmet ..

Sen dikisli halinle ne utu yapacaksin .

Ayrica kilo aldiysan , keyfinden almadin ya .
Esinde cok anlayisizmis , Keske agzinin payini verebilsen..

görende çocugu o dogurmuşta lohusa kaprisi yapıyo sanar. Allahım yaa

diyeceksin ki gerizekalı
sana ailen hiç öğretmedi mi doğum yapan kadın kilo alır diyee
tövbe tövbeee
aman canım dikkat et takmamaya çalış sütün kaçar sonra Allah muhafaza
birde yanında başka yardımcı yok mu?

Mektup yaz canım..duygularını,aklındakileri,rahatsızlıklarını ve ne hissettiğini dök kağıda.kalemin konuşsun.sonra eşine ver.en iyi yol bu konuşamıyorsan

erkeklrin hepsi aynı galba kızlar arada bi istisna çıkıyo sadece . benm eşimde beni dinlemez anlamaz konuştrmaz bende ağlaynca kızar 3 sene bitcek 4 aylık bi oğlum var bende kilo aldım çok nezamn zayflıcan bu çatlaklar geçecekmi gim sorular sorar beni üzer ve ben kv ile oturuyorum hayatmdan memnun değilim bu evde hiç mutlu değilim herseye karışırlar gtmeme gelmeme giyinmeme aldığıma ettiğime off bıktım hayatımdan bende

Tesekkur ederim..Ama benim ona karsi boyle bir zaafim var.konusamiyorum.yani konuya giremiyorum bi turlu anlatacak olsam da agliyorum.msj ceksem diyorum kac gundur bilmiyorum bu sefer iyice ku umser ugrastigi seye bak der diye korkuyorum
ben ilk zamanlarda tartıştığımızda ağlardım dayanamazdım ve ona mektup yazdım..

Te Allahim ya vereceksin böylesine 10 dk suni sanciyi bakalim kaç güne belini dogrultabilecek ? Anlayis, empati üzgünüm ama birazda sevgi eksikligi bence. Seven insan kiyamaz bu gaddarlik hayra alamet değil tatlim. Sakin ola kalkip pasazadenin isteklerini yapayim deme kendi elini kullanmayi ogrensin azicik, ezdirme kendini. Allah anali babali büyütsün.

sen lohusa sendremonu girdigin için sürekli aglarsın
kendimden biliyorum
kızım aglasa bende aglardım
çay demleyeceksem yada eşim demlerse onada aglardım
ama eşine anlatman lazım
yeni dogum yaptıgını dikişlerin oldugunu
yada gelsin anası baksın ogluna

Cok tesekkur ederim yorumlar icin kizlar..Bir hafta oldu nerdeyse hic bi degisiklik olmadi ben de dediginiz gibi yazdim icimdekileri ama sadece okudu.....hic bise demedi hic bise yapmadi :KK43:( hic bir sey olmamis gibi konusuyor benimle.ben konusmuyorum diyorum ama gulup geciyor

Mesaj cekmek, ağlamak... Bunlara hiç gerek yok. ,Erkek bunları farklı algılıyor. Ayrıca artık evlenmıssınız iyi kötü, evde derdinizi anlamayan adama msjla ne anlatabilirsiniz ki...

mektup yazmanı öneriririm ben çok kırılınca söylemezsem yazarım insan yaptıklarını bilmeli bilmiyorsa sen ona yaz güzel bir dille....

X