- 8 Aralık 2014
- 143
- 126
-
- Konu Sahibi Neredesin sen
Tesekkur ederim..Ama benim ona karsi boyle bir zaafim var.konusamiyorum.yani konuya giremiyorum bi turlu anlatacak olsam da agliyorum.msj ceksem diyorum kac gundur bilmiyorum bu sefer iyice ku umser ugrastigi seye bak der diye korkuyorumİletişim cinsellikten bile önce gelir evlilikte. Ne düşündüğünü ne istediğini, hissettiğini, yaşadığını bilmiyor demekki. Her erkek düşünemez anlayamaz. Söyleyeceksin konuşacaksın ona kavgaya bağırıp çağırmaya gerek yok. Güzellikle anlat. Çok anlayışsızca davranışlar bunlar çok haklısın ama konuşmalısın. Bu arada geçmiş olsun tatlım. Bebeğine hayırlı ömür versin rabbim
Bende boyleyim biliomusun, konusamam oyle bi derdim olunca aglarim, nasil degistiricez biz bunu. Anlatmak lazim konusmak lazim her zamanTesekkur ederim..Ama benim ona karsi boyle bir zaafim var.konusamiyorum.yani konuya giremiyorum bi turlu anlatacak olsam da agliyorum.msj ceksem diyorum kac gundur bilmiyorum bu sefer iyice ku umser ugrastigi seye bak der diye korkuyorum
ewet bazen car car cevap veren biri olsam daha mi mutlu olurdum diye dusunuyorum..Ahh keske oyle biriyle evlenseydi de gorseydi gununuAh iste car car cevabini verebilsen boyle birsey yapamazdı. Sende sakince konusabilmeyi dene. Yapamiyorsan mesaj yaz
yani insan demez mi yq karicim senin neyin var niye agliyosun diye.Demek eşin senle guzelligin icin evlenmis
insanlik nerdee peki?
Neden lohusa kadin aglatilir?
bütün erkekler böyle deyip isin icinden cikalim biz en iyisi..
Ben bir hafta once dogum yaptim.Esim bu sirada bana hic yardimci olmadi.oyleki yanima gelip bi elimi tutup nasil oldun diye bile sormadi.sezeryanla dogum yaptim ve ikinci benden utu yapmami istedi.banyodaki havluyu degistirmedim diye kizdi.. Ve ben hamilelikte fazla kilo aldim cirkinlestim sebebini buna bagliyorum ama gercelten ona cok kirginim nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum.ben oyle onun yuzune bagirip cagiran konusan bi insan degilim..sadece agliyorum tabi ki o da anlamiyor.ne cocuk gibi agliyorsun diyor.ne yapmaliyim psikolojim bozuldu?
Anlatanlar ne yapti kiiii.hem anlatip hem agladi...merak etmeyin ayni konumdayiz....erkekeler degismedikce .daha gecenlerde bir sikintim vardi o kadar guzel bir mesaj attim ki esimee,cunku konussak aralara baska seyler sokacak,konu dagilacak,tartistigimiz konu ,konunun disinda kalacak diye,attim mesaji.on gun gecti dun yine aynisi oldu.ne degistiiii,hic bir sey.aaa on gun oncesinin oncesi 25 gun once konusmustum da,olmadi mesaj attim,olmadi,konusmuyorummm....Bende boyleyim biliomusun, konusamam oyle bi derdim olunca aglarim, nasil degistiricez biz bunu. Anlatmak lazim konusmak lazim her zaman