eşim beni çok yoruyor

çalışmıyorum bu kadar da heba etmiyorum kendimi..kadın hem çalışsın hem yardım görmesin hiç adil değil..bayanlar çözüm yolu öneriyor..kavga çıkart demiyor genel itibari ile:)

canım evet bende ilk 2 ay heryeri kıl düzen ediyodum. sonra pes ettim çalışmaya başlayınca. evi afedersin şey götürür halde bıraktım. mutfakta temiz çatal kaşık kalmadı. küflendi. ama elimi bile sürmedim. çamaşırın temizi kirlisi karıştı. sonunda eşim gelip hafta sonu şurayı bi temizleyelim falan demeye başladı bi kere temiz iç çamaşırım kalmamış yıkasana şunları dedi dediğine pişman oldu makine orda deterjan orda. çamaşır makinesini çalıştırmak için profesor olmaya gerek yok at yıka yada temizlikçi tut bana. bende senin kadar çalışıyorum yoruluyorum zaten hiçbişeye yardım etmiyosun falan dedim. obsesif değilsen dayanabildiğin noktaya kadar dayan. mecbur ondan bi öneri gelir. alışveriş de yapma. akşamları da yemek yok yaaa dışarda mı yesek falan de. 3-5 çıktıktan sonra zaten maddi anlamda da yıpratıcı bi yöntem olduğundan eşim bu akşam ben evde yapayım falan dedi. tabi bunları yaparken asık suratlı falan olma. yorgunum yaa hiç yapasım yok de bişeyler de.
ama eşinin tepkisini ölçerek yap bunları madem o da yapma demiş yapmayınca evin ne hale geldiğini bi görsün

nasil alismissa oyle gider tabi
sende calisiyorsan hersey ortaktir
buna insanin bunyesi dayanmaz
sizden isten gelince tv izleyin spor yapin
ben ev hanimi oldugum halde esim evde her isi yapiyor
zaten disari alisveris vs hepsini o yapiyor

Son durum nedir? Konuyu dünden beri takipteyim merak ettim
Bu arada önerileri okurken çok güldüm hanımlar özellikle @ChocolateMilk senin yazdıklarına Çok sabırlıymışsınız takdir ettim

Medem araba onda markete git işin bitince çağır gelsin alsın seni paketlerinde ona taşıt
Mutfakta yemek hazırlarken seslen masaya taşısın herseyi sen götürme
Bileğini burk numaradan ağır kaldırama sar bandajı eh buna da Kayıtsız kalırsa kafasına tavayla vur

Evvet arkadaşlar son durumu paylaşıyorum. Öncelikle önerilerinizin işe yaradığını belirtmek isterim :)

Demekki çok beklememek biraz konuşmak gerekiyormuş.

Haftasonu evi süsüpürme işini yine eşim yaptı. Onun dışında markete gidip haftalik alisverisimizi yaptık. Muhakkak eksikler çıkıyor ama büyük çoğunluğunu hallettik. Hatta ben biraz hastaydim bana poşetleri taşıtmadi bu yüzden. dolapların içi karismisti biraz. Bi baktım oraları düzenliyor. Yardım ediyim dedim. Ona sorarak danışarak şunu nereye koyuyum bunu ne yapayım diye yardım ettim. Amacım işin hakimiyetini ona bırakmaktı. Yani o iş onun gorevi de ben yardım etmiş oldum böylece. Hatta hiç enerjim yok filan dedim. Bana meyve hazırlamış. Çamaşır yikamistim gidip çıkartmış makinadan birlikte astık kurutmaliga. Fırsattan istifade dedim ki sen bana yardım ettiğinde işlerim çok çabuk bitiyor iki saat ugrasacaksam bir saatte bitiriyorum :)

Simdilik böyle inşallah değişmez de. Yani kötüye gitmesin de :))

Hepinize çok çok teşekkür ederim.

Evet canim maalesef öyle. Annesinin kiymetlisi. yalniz eşimin kizkardesi var bir de. O da evlenene kadar yatagini bile toplamazdi. Yani kendisi benim gorumcem olur. Kız evlendi ve aaa yemek yapıyor aaa is yapıyor diye sasiriyorlardi.
ŞAŞIRMADIM BENİM KYV KIZINADA ÖYLE DAVRANMIŞ KADIN RESMEN KENDİNİ EŞİME VE GÖRÜMCEME ADAMIŞ, SENİN GÖRÜMCE YAPIŞORMUŞ BENİM GÖRÜMCE PİSLİK İÇİNDE OTURUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…