Eşim Beni Çok Yordu....

Son cümlenizi ben de eşime defalarca söyledim. Ona göreyse 1-2 sene zorluk çekip rahat bir şekilde yaşamak daha çnemli ama korkuyorum ki o kadar zaman sonra her şey ya eskisi gibi olmazsa diye. Çünkü bu süreç çok yıprattı...

Lütfen yanlış anlamayın ama aklıma bir soru takıldı; eşinin seni gerçekten sevdiğinden emin misin? açıkcası çok duyarsız ve ilgisiz biri gibi geldi bana yazdıklarınızı okuduktan sonra.
hayatta herşey para değil ki seni seven ve değer veren bir insanı sevmen ,değer vermen gerekiyor ama eşin hep para düşüncesinde olmuş.sizi arayıp sorması lazımdı illaki ben hastayım diyecek haliniz yok düşünüyorsa araması şarttı bana göre.eleştirmekte istemiyorum ama yaptığı hata yani.

Eşine çok yüz vermişsin şimdi tepene çıkıyor. Sonuna kadar haklısın.
Herkes kendi ana babasına sahip çıksın göz kulak olsun. O senin ailene sahip çıkıyor mu ya da çıkar mı???
Eşin laflarıyla seni sindirmiş.
Sonuna kadar haklısın. Aramazsa aramasın sen haklı olduğunun farkına var tavrını belli et.
Gerisi ona kalmış.

Manipüle ediliyorsun. Kendini suçlamaya başladığın an eşinin sana dayattığı hayatı yaşamaya başlarsın. Silkelen ve kendine gel lütfen. Eşinle hayat kurmak için imza attın, ailesine göz kulak olmak için değil.

Başlarda çok sevdiğini hissederdim. Hissettirirdi. Ama ne zaman bir sorun yaşasak düşmanım gibi davranırdı. Ben de benimle ilgilenip sevdiğinden emin plduğum için umursamazdım. Ama son zamanlardan o ilgi ve sevgiyi göremediğim için sorunlara da tahammülüm azaldı sanırım

Haklısın sanırım çok yüz verdim. Evlendiğimizde 20lerin başındaydım. Her kavgada gönlünü almaya uğraşırdın. En büyük hatam bu oldu. Ama son zamanlarda belki karakterim değişti velki de o değişti ama yapamıyorum artık. Ondan da adım atmasını bekliyorum. Bugün de aramadı. Ben de aramadım bu sefer. Allah sonumuzu hayır etsin.

Amin ve güçlü olun.

Size baskı yapmaya hakkı yok.

Tavrinizi koruyun.

Benim annem küserdi bana günlerce konuşmazdı aynı evde,anneme çok öfkeliyim bu yüzden ve ne kadar tüketici bişe olduğunu biliyorum sizin ilk konularınıza baktım bu adam hep sizi böyle küsmeleriyle uzak durmasıyla terbiye etmeye çalışmış,şuanda o yüzden aramıyor sizi,cezalandırıyor birnevi. Bu durumdan bitap düşüp o eve geri dönesiniz diye yapıyor. Şu aynı evde oturup iktisat yapma olayı kadar saçma bişey görmedim ruh sağlığı giderek gelen üç beş kuruşun içine etsinler bence,siz baştan çook taviz vermişsiniz şuan o yüzden bu kadar sıkıntı içindesiniz adam amiyane tabirle yola gelmenizi bekliyor.

Pardon da senşn onun annesine babasına göz kulak olacağın onların olması gerekiyor. Sonuçta gelinleri olarak oğulları ortada yok onların seni güvende sevgi çerçevesinde bulundurması lazım. Ve anlayış bu olmadığı için başta ki sorun buradan kaynaklanıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…