- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
-
- Konu Sahibi VuslataDair
bılmez mıyım tatlım her sene 1 ay en az ordayım zaten. evler ınanılmaz guzel kocaman ve ucuz ama ınsan ıstedıgı gıbı yasayamadıktan sonra ne fayda...gecen sene mesela kızlarımı gezmeye cıkardım orda buyuk kızım farkettı '' anne hıc kadın yok dısarda'' dedı gercekten dıkkat ettım hıc bayan yok kadınlar ancak ev gezmelerınde eslerı goturup getırıyor yanı yuruyus yapayım magazalara bakayım bır yemek yıyeyım mantıgıyla cıkan kadın yok bılıyor musun ve normal de degıl zaten boyle dusunmek cok farklı oralar ya anlatılmaz yasanır kı tayın gıtmekle oranın yerlısı bır aılenın gelını olarak gıtmek arasında daglar kadar fark var....hepsı ıyı hos harıka ınsanlar esımın aılesı allah var hıc ıncınmedım ıncıtmedım ama dedım ya belkıde uzakta oldugumdan...
hayirli olsun insallah
seni de konularını da uzun zamandan beri takip eden biri olarak senin adına çooooook sevindim... 3. bebek eve bereket getiriri derlermiş ya eskiler..sanırım 3. bebeğin uğuruyla geliyor :)
Evinde güle güle otur diyeceğim ama kiraya verecekmişsin ...Allah iyi kiracılarla karşılaştırsın inşaallah...
bu arada kendi birikimini mümkün mertebe kullanma... dünyanın bin bir türlü hali var, kuzularının eğitimi var, yeni doğacak bebeğin de illa ki masrafı olu...var da var yani :) onlar bir kenarda dursun ...
allah razı olsun bende çok mutlu bir o kadar da şaşkınım Rabbim herkese nasip etsin âmineviniz hayırlı olsun.adınıza çok sevindim
Kızlarrr ev işi oldu çok mutluyum yarın bitiyor kîracısıda hazır emlakçı bulmuş Rabbim herkese hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah destekleriniz için çok teşekkürler
Kızlarrr ev işi oldu çok mutluyum yarın bitiyor kîracısıda hazır emlakçı bulmuş Rabbim herkese hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah destekleriniz için çok teşekkürler
aldım canım sagol rabbım razı olsun bebegım kız 3. kızım gelıyor ablalarımızın bırı 10 dıgerı 7 yasındaçok sevındım senam ama bence al o evi cunku ılerde3 ne olacagını allah bılır kuzum en azından bır evın olur bence o parayıda soyleme nede olsa 3 cocuk var ortada onların masrafı var ha burada bebegın cınsıyetı neydı canım hayırlı olsun bebişindeotekı kızlrda kac yasındaydı
Aa çok sevindim :13:
Gözün aydın canım.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Buarada ev kaç oda ve ne kadara oturacak kiracı?
Kiracın da hazır oh çok iyi :13: