Eşim beni beğenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ugurbocuuu

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
8.331
18.324
448
Kayseri
arkadaslar benı üzen ve mutsuz eden bişi var ben kapalı bi bayanım 2 yıllık evlıyım.

2 yıllık evlılıgım boyunca basörtüm hep sorun oldu eşim va onun ailesı tarfından.

evlenırken bunu eşime söylemiştim ben böyleyım dıye benı sevıyodu hiç problem etmemıs gorunuyodu bende mutluydum.zamanla hissetmeye basladım ki eşim benı böyle hiç begenmıyo.zaten evde yakın akraba yanında kapalı degılım o istiyo dıye acıgım. ama arkadas cevremızde hiç kapalı bırılerı yok artık eşim beni böyle begenmıyor dıye bütün özgüvenımı yitirmeye basladım. ben üniversıte mezunu bı ınsanım hiç bi ortamda okul olsun iş olsun özgüven problemı yasamamıstım artık kendıme guvenmıyorum. dün bi yere gıttık eşimin eski bi arkadasının kardesı güzel açik süslü abi diye hitab ederek geldı esıme sarıldı esım döndü benı tanıstırdı orda bıle hıssettım benı gururla tanıstırmadı o kızla sonra dedım kı kendıme bana oyle geldı ama bıazdan yemege gectık esımle ben senınle nasıl olsa acılır ben ıstersem dıye evlen dım demesınmı şaşırdım gercekten ıstermısın acılmamı dedım gözlerının içi güldü.düşünmüyorum ben böle bi şey.

bu arada çok güzel bi bayanım
23 yasındayım esım 34

ben kapalı değilim ama kapanmayı çok istiyorum..Allahın emri bi başkası istedi diyemi açılcak bence hiç bi şekilde taviz vermemelisin örtünden

arkadaslar benı üzen ve mutsuz eden bişi var ben kapalı bi bayanım 2 yıllık evlıyım.

2 yıllık evlılıgım boyunca basörtüm hep sorun oldu eşim va onun ailesı tarfından.

evlenırken bunu eşime söylemiştim ben böyleyım dıye benı sevıyodu hiç problem etmemıs gorunuyodu bende mutluydum.zamanla hissetmeye basladım ki eşim benı böyle hiç begenmıyo.zaten evde yakın akraba yanında kapalı degılım o istiyo dıye acıgım. ama arkadas cevremızde hiç kapalı bırılerı yok artık eşim beni böyle begenmıyor dıye bütün özgüvenımı yitirmeye basladım. ben üniversıte mezunu bı ınsanım hiç bi ortamda okul olsun iş olsun özgüven problemı yasamamıstım artık kendıme guvenmıyorum. dün bi yere gıttık eşimin eski bi arkadasının kardesı güzel açik süslü abi diye hitab ederek geldı esıme sarıldı esım döndü benı tanıstırdı orda bıle hıssettım benı gururla tanıstırmadı o kızla sonra dedım kı kendıme bana oyle geldı ama bıazdan yemege gectık esımle ben senınle nasıl olsa acılır ben ıstersem dıye evlen dım demesınmı şaşırdım gercekten ıstermısın acılmamı dedım gözlerının içi güldü.düşünmüyorum ben böle bi şey.

bu arada çok güzel bi bayanım
23 yasındayım esım 34

ben kapalı biri değilim ve hiç kapanmayı düşünmedim ama birgün kapanırsam sırf eşim istiyor diye onun bunun yanında da açılmam.ne kadar yakın akraba olursa olsun ben böyleysem böyle kabul edecekler.siz hatayı o kısımda yapmışsınız bence.taviz tavizi doğurur demişler ve öyle oluyor gerçekten.kapalı-açık ne fark eder ki? lütfen güveninizi yitirmeyin.eğer eşiniz bu durumunuzu anladıysa daha da üstünüze gelecektir.eğer kapalı bir bayansanız bunun gereklerini de hak ettiği gibi yerine getirin.bakın o zaman kimse birşey diyebiliyor mu?

Son düzenleme:
eşinin sana saygı duyması lazım...

seni kandırmış başta bişey dememiş...madem kapalısın kapalı kal ...

açık olup kapancam desen birşey değilde kapanıp açanlar samimiyetsiz görünüyorlar bi aç bi kapa çocuk oyunu mu allah için yapıyorsan yap yoksa başkaları için oyuncak etme lütfen

birde bu arada çok güzel bir bayanım diye neden belirttiğini de anlamadım kompleks mi yaptın başörtünü?

Son düzenleme:
ben de açık bir insanım kapanmayıda hiç düşünmedim. eşim de pek taraftar değildir ama kapanmak istesem bana asla karışmaz ki onların ailesinde hiç kapalı bayan olmadığı halde. bazen konuşmalar olur oradan bilirim. sen hiç ama hiç kendini üzme canım o zaman en başından bunu sana söyleseydi. sen içinden gelmiş kapanmışsın ne mutlu. eşin de seni böyle beğenmiş e daha ne. şimdi neden böyle bişey istiyor ki. sen kendin istiyorsan açıl ama istemiyorsan açılma. benimde kuzenim eşinin ailesinin şart koşması yüzünden kapandı ama hiç içinden gelmeyerek 'örtü beni boğuyor sanki diyor' biz zamanında ona da demiştik kendin istiyorsan kapan istemiyorsan sakın demiştik. bence önemli olan insanların kendi istedikleri. senin kendini nasıl görmek istediğin. eşine de durumunu böyle açıklayabilirsin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back