- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
geçici bir durum,
inşallah valla cok pişmanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçici bir durum,
kız nıye tam adalet bu,bedeb cillop gibi adamlar çemkirik kadın sevıyor,güzel kaıdnda kendını ezen adam,böle bak tatlım,alan memnun satan memnun,haa bende gıcık oluyorum bu duruma,ama gerçek bu
Şöyle uzun içinde romantik öğelerin de olduğu biraz da özeleştiri yaptığın bir mektup yaz.ilişkinizi kurtarmayı çok istediğini onunla birlikte profesyonel destek almak istediğini söyle.kolay gelsin ne diyeyim.
Haklısın.profesyonel yardima kesinlikle karşı bir insan degilim ama güçsüz imajı vermek istemiyorum sanki bu imaji veririm gibi geliyor
Haklısın.
Zaten kilit nokta bu.
Dedim ya kolay birsey değil Dr gidelim demek.bir nevi boynunu bükmek.gucsüzüm imajı vermek kolay mı.
Ama esin bu direnç noktasını kirdigini hissederse değişim olabilecegine inanır.
Yani gururunu bir nebze torpulemek ilişkiyi düzeltmek için.
Esin senin güçlü imajinin kendisi için biraz da olsa kırilabildigini hissetmeli bence.
pişman olduğun an kaybedersıninşallah valla cok pişmanım
ağzına sağıl maalesef ölebiz buna deveye diken diyoruz
bana hep dik başlı ve asi olduğumu söyler ki dik dik cevaplardan hic hoslanmaz. oyle atarli konuştuğum anlarda bakışları değişiyor bi nefret geliyor görebiliyorum
tesekkurlerO direnç noktasını kır.
En büyük değişim bu olacak.
esin degisimi hissedecek hemen.yap bunu ne kaybedersin.esini kaybetmekten daha mı fena.
Mektuptan yana değilim ben.erkekler anlamıyor. Daha da güçsüz gösteriyor yani.güzel fikrin için teşekkür ederim
evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum simdiden sagolun kizlar.
bana hep dik başlı ve asi olduğumu söyler ki dik dik cevaplardan hic hoslanmaz. oyle atarli konuştuğum anlarda bakışları değişiyor bi nefret geliyor görebiliyorum
Sakin vazgecme anlattiklarina bakilirsa esin seni hala seviyo ama biraz iliskiniz yipranmis.Olsun zamanla duzelir..Oncelikle kendini olumlu yonde degistirmeye bak.Asi tavirlarin oldugunu soylemişin.Psikiyatriste gidebilirsin sakinlesmek adina..Mektuplar yazabilirsin ask dolu.Tum saf duygularinla.Ozurler dileyebilirsin.Gerekirse bi muddet tek basina mucadele etmelisin..Sevgini tam anlamiyla ona hissettirebilirsin.Surprizler yapabilirsin.Sabirli ol ve elinden geleni yap.Hersey duzelir insallah canim.Basarilar