- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
Alınma ama evlat olsan sevilmezmişsin(eşe, aileye hakaret vs nedir ya) ya da alın ki tavırlarını düzelt.
Teşekkürler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alınma ama evlat olsan sevilmezmişsin(eşe, aileye hakaret vs nedir ya) ya da alın ki tavırlarını düzelt.
Ofkeni kontrol etmelisin o halde. Tek basina ustesinden gelemiyorsan doktor yardimi alabilirsin. Babamda vardi ilac kullandi siniri icin. Hataliyim diyorsan ayni hatalari tekrar etmemeye bak. Demekki benim esim degisebiliyormus desin. Kendine bak, kilo ver ozguvenin yerine gelir.tabikide kışkırtildigim anlar oldu olmadi değil ama kiyas ettigim zaman sinir ve cirkeflik bende malesef. ama mesela o da cok kusen bir insan bende buna gelemeyip sinirleniyorum
Seni kaybetmek istemiyorum beni Dr götür içimi bosaltayim kendimi törpuleyeyim...ofke kontrolu tedavisi olayim filan desen?her ne kadar ayarsiz bir elestiri olsada oncelikle tesekkur ederim. evet onu cok yiprattim üzüm ama sevgi ve alakasini dipsiz sandigim icin değil ofke kontrol bozukluğum var. kiskanclik meselesine gelince biz esimle denk ayarda kiskanciz yani benim onu kiskandigim kadar o da beni kiskanir ve gittigimiz ortam olsun giydigimiz kiyafet olsun hesabini birbirimize verir ve bundan gocunmayiz aksine hosumuza gider. tabiki beni bu raddeye getirten körukleyici hareketleri illaki oldu ama kabahatin çoğu bende.
Ofkeni kontrol etmelisin o halde. Tek basina ustesinden gelemiyorsan doktor yardimi alabilirsin. Babamda vardi ilac kullandi siniri icin. Hataliyim diyorsan ayni hatalari tekrar etmemeye bak. Demekki benim esim degisebiliyormus desin. Kendine bak, kilo ver ozguvenin yerine gelir.
Rica ederim umarım toparlarsınız ikişkinizi.ilişkiyi kurtarmak için çabalayın ne kaybedersiniz.uzun zaman alacak ama siz de bu adamı iki günde kaybetmediniz .sabır ve çaba bol bol da yalakalık:))Teşekkürler:)
Seni kaybetmek istemiyorum beni Dr götür içimi bosaltayim kendimi törpuleyeyim...ofke kontrolu tedavisi olayim filan desen?
Rica ederim umarım toparlarsınız ikişkinizi.ilişkiyi kurtarmak için çabalayın ne kaybedersiniz.uzun zaman alacak ama siz de bu adamı iki günde kaybetmediniz .sabır ve çaba bol bol da yalakalık:))
Bunu sen dersen değişmeye basladigini düşünecek. ..sendeki gelişmeyi görecek. Çünkü beni Dr götür demek kolay birsey değildir. Sevgin için bu adımı attığını düşünecek bence.kesinlikle yardimci olur yanımda durur alir doktora götürür ama-kizmayin lutfen- bunu ben demek istemiyorum kendim halledeyim pismanligimi gorsun gelismeyo görsün istiyorum
esiniz sizi seviyor hem de cok seviyor . asil siz bir dusunun boylesine seven bir adami nasil bu hale getirdim nasil bu sozleri soylemesine neden oldum . Gercekten agir gelmis yasadiklari bence . bu durum 1-2 gunde cozulmez uzun vadede degistiginizi gostermeniz lazim . ama gozune soka soka degil bak senin icin degisiyorum nasil hosuna gidiyo mu demiceksin yani. esiniz sizin suanki davranislarinizdan nefret ediyor , sevgisizligi size degil , ona karsi olan tutumunuza bu sozleri. Belki size bir irkilme gelir de duzelmek icin bir adim atarsiniz diye
bence seni hala seviyo ama posta koymuş sana birde gerçekten kilo bakımsızlık vs çok etken ilşkide kendine çeki düzen ver üzerinden kalk adamın birazda ilişkinize renk kat ılımlı sakin olmayı dene asil dur gerisini dua et.rabbim yardımcın olsun
Bunu sen dersen değişmeye basladigini düşünecek. ..sendeki gelişmeyi görecek. Çünkü beni Dr götür demek kolay birsey değildir. Sevgin için bu adımı attığını düşünecek bence.
bence adam sneın gıbı kaıdnları sevıyor,eğer sne huyuna git,iyi ol,ınan bana sneı bırakıp gıtcek,ha kılon konusu genel bır konu,
geçici bir durum,Hahahaha valla bencede öyle
ama iste havlu atti bak.
guzelım cıllop gıbı adamlarda trıpcan kadınalrın elınde heder oluyor
guzelım kadınlarda huysuz morukların elınde.
adeletın batsın dunya dıyoruz
Şöyle uzun içinde romantik öğelerin de olduğu biraz da özeleştiri yaptığın bir mektup yaz.ilişkinizi kurtarmayı çok istediğini onunla birlikte profesyonel destek almak istediğini söyle.kolay gelsin ne diyeyim.valla canım benim herif sinirli ve kizginken cok ciddidir asla sululuktan hoşlanmaz yalakalik yapsam daha beter olur. off cok zor bir adam bu be
kız nıye tam adalet bu,bedeb cillop gibi adamlar çemkirik kadın sevıyor,güzel kaıdnda kendını ezen adam,böle bak tatlım,alan memnun satan memnun,haa bende gıcık oluyorum bu duruma,ama gerçek buguzelım cıllop gıbı adamlarda trıpcan kadınalrın elınde heder oluyor
guzelım kadınlarda huysuz morukların elınde.
adeletın batsın dunya dıyoruz