Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Açıldığından beri takip ediyorum
İnanın öyle bir şeref yoksunuyla evli kalmayacağınız ve boşanma gücünüz olduğu için çok şanalısınız
Okurken aklıma geldi. Telefonunuz onda. Şifresini kilidini bir telefoncuda kırdırıp içindeki resimleri silmesin sakın ?
İnternete de kaydoldu demişsiniz. Eğer telefonunuz tarayıcısında o sitelerin şifreleri kayıtlıysa oraya da kolayca girip silebilir
Lütfen bir flash diske falan atın. Sağlam olsun...

Birde nolur bana kadına da dava açacağınızı söyleyin. Türkiye de misiniz bilmem ama artık açılabiliyor

İstediği kadar silsin. DAva açtığı zaman eşinin zor kullandığını ve resimlerin silindiğini ve bu resimlerin tekrar gün yüzüne çıkarılmasını talep edebilir. Polisin içersinde bilişim konularında uzmanlar var. Bu şekilde hırsızlık cinayet vakalarını çözüyorlar. İstenildiği anda hakim de kabul ederse resimleri ortaya çıkarırlar hiç kuşkunuz olmasın.

ben şeye takıldım...elini bile tutmadım diyor, sadece sanal, ve aldatmadım diyor, siz ne düşünüyorsunuz demişsiniz...Sanki siz de burada bir teselli arar gibisiniz. Anlıyorum bu duyguyu, insan en azından gercek seks olmamasıyla o hissettiği acıyı hafifletmeye çalışabilir ama inanın ki hiçbir farkı yok, çıplak fotolar falan gelmişse zaten kafada seks yapılmış ötesi yok ve resmen aldatmadır....Ayrıca sanal seks olmasa da aldatmadır tabiki...

Bunun dışında kadının 50 yaşında olmasının hiçbir önemi yok, kadının da önemi yok, o sırada karşısına çıkan o kadındı onunla oldu, 30 yasında biri cıksa bu sefer o olacaktı yani demek ki meyil var, iş erkekte bitiyor...Ama eminim o kadın eşinizi baya bi pohpohlamış, egolarını tavan yapmıştır, dünyanın en yakışıklısı, en aslanı gibi felan hissetmesini sağlamıştır kesin...Konuşmalarını okuduysanız bunları görmüşsünüzdür belki...

Kendinizde eksik arama gibi bir hataya asla düşmeyin...Bugün bunu sineye çekip devam ederseniz , devamı da gelecektir emin olabilirsiniz. Neden çünkü siz farkedene kadar devam ediyordu, peki siz farkedince mi hata oldu? Hata demiş ya hani...Şans ver diyor...Neye şans verilecek? Bugüne kadar bırakmak ve bu hatadan vazgecmek için tam 7 ayı oldu ama vacgecmedi, şimdi siz farkedince mi bitecek ilişki....Karım öğrendi felan diyecek ona, affederseniz oyle bir kıymete binecek ki kendi, 2 kadın arasında kalmış kazanova modu....Siz sanıyormusunuz ki şimdi bu ortaya çıktı diye kopmle bitirecek o ilişkiyi....Daha çok tedbirle devam eder kanımca...

Bana göre olgun ve evli bayanlar, erkekleri daha cok cozmus oluyorlar, vucudu guzelliği ve yaşı önemli değil, erkeğe ego yaşatan biri sanal da olsa sonuçta, en sevdikleri şey pohpohlanmak..

Boşanırsanız, bunun o kadının eşi de bilmeli bence, eşini bulun aynen aktarın derim artı eşinizin ailesi sülelasi de bilmeli...Siz boşanmaya kalkarsanız kapınızda yatacaktır ben oyle düşünüyorum yani eminim ki bunun pişmanlığını çok yaşayacaktır ama sizi bu yumuşatmasın bence, 7 ay boyunca o size acımadı çünkü...Çok sert gibi yazdım ama malesef böyle gercekler

Eşin ortak kullandığınız bilgisayardan mı iletişim kurmuş kadınla? Eğer, evdeki ortak bilgisayara geldiyse o fotolar, her türlü delil olarak kullnabilirsiniz. Özel hayatı ihlale girmez.

Türkiye'de olsanız direkt avukatınız muhatap olsun, ayrıca kadına da manevi tazminat davası açabilirsiniz derdim ama bulunduğunuz ülkenin hukuğunu bilmiyorum.

50 yasındaki kadın nası foto gondermiş taş mıymış diyenleri kınadım acıkcası, taş mı olmak lazım artı kadın bi erkek icin sadece vucuttan ibaret degildir bunu cozememek te ilginç...

Ne demek BUNLAR ICINDE MARIFETLILERI VAR? 50 yastaki kadin da en az senin kadar kadin. Vucudunun deformesi baska bi sey. Bu forumda her yastan kadin var yazarken dikkat edin yasa hakaret edip insanlari rencide etmeyin

dediğim şeyi saptırmışsın bence. kendinden 20 yaş küçük evli adamı ayarlamaktan(hele ki kendi de evliyken) ,çıplak foto yollamaktan bahsediyorum. sen öyle anladıysan seni de alkışlıyorum. öyle bir lafı üzerine alınan kişiler rencide olsun zaten. bana ters o kadının yaptıkları

Tamam marjinaliz, anlayışlıyız falan ama yok kadının yaşı önemli değil falan demek de az biraz fazla. Bunu diyen genç hanımlar kocanız, sevgiliniz sizi 50 yaşında bir kadınla aldatmış olsa önemli değil diyebilecek misiniz cidden? Doğruya doğru ben diyemem, daha ayrı bir kanıma dokunur. Kadın evli, benim kadar çocuğu var neredeyse, annemle yaşıt ve ben buna tercih ediliyorum? Hadi ama hepimizin kanına dokunur bu. Vücudu, güzelliğini falan işin içine katmadan sadece önceki yazdığım kriterler yeter bir kadının böylesine bir kadına tercih edilmesi sonucunda özgüveninin sarsılmasına. Diyeceksiniz kadın genç olsa için mi rahatlardı, hayır tabi ki ama maalesef kadınsal iç güdülerimiz var, bazen mantıklı olmayabiliyor. Hem ayrıca kadın kilosundan tutup da birçok fiziki özelliklerini anlatıp, vücudunun her zerresinin itinalı bir şekilde fotoğraflarını paylaşmak suretiyle zaten yaşı hakkında yapılacak bu tür yorumları haketmiş bulunmaktadır. Şimdi bu kadın bütün bunları paylaşırken, yaparken, ederken ayıp olmadı da bazılarımız bunu dile getirince mi ayıp oldu canlar? Yoo bence hiç de ayıp olmadı, herkes aklından geçeni yazmış dürüstçe.
Bizim tiksinç bulduğumuz 50 yaşında bir bayanın, bekar olmak suretiyle bekar bir erkekle ilişkisi değildir. Bizim tiksinç bulduğumuz olay, 50 yaşında evli bir bayanın, evli bir erkekle kurduğu cinsel içerikli ilişkidir. 50 yaşında bir bayan sadece anne değildir demiş birisi, canım gülüm bu bayan evli, konu sahibinin eşi yaşında oğlu var, bir zahmet kırsın kıçını evinde oturup, yuvasına baksın madem. Annelik dışındaki vasıflarını da kocasıyla beraber kullansın, yok öyle elin kocasına yanaşmak! E madem evlilik zor geliyor, koca istenmiyor, boşanılsın, öyle net üzerinden yuva yıkmakla olmaz bu işler!
He bu arada kadının suçu yok denmiş, bal gibi de var. Kocasını aldatmakla bir ayıp yaptıysa, evli biriyle aldatarak çifte ayıp yapmış demektir. Yok kadının suçu yok, yok yaşının önemi yok, karaktersiz olan sadece eşin diyerek konu sahibini üzmeyin lütfen. Bir kısmı doğru da olsa, bazen her doğru her yerde söylenmez, az soğumasını beklemek lazım.
İyi günler.

Bence affetme böyleleri çok gözümle gördüğüm oluyor kesin parasi içindir yoksa ne bulacak o yaşta kadında ve anneniz elinde sonunda öğrenecek bizden önce anneniz bunu bilmeli allah yardımcınız olsun

Allah bu yolda yardımcınız olsun
Gerçekten zor bi sınavdan geçiyorsunuz.
Sonucu ben de merak ediyorum. neden bi adam 50 yaşında biri ile böyle iğrenç muhabbete girer?

Of çok zor bir durum Allah sabır versin kendimi yerinize koydum öyle okudum dayanılir gibi değil. Içinizde tutmayın herseyi yazın hemen . Ben de yarın memlekete gideceğim 4 5 günlüğüne ve korkmaya başladım

ne yalan soylıyım
eskı kocamın benı aldattıgını ogrendıgımde cok uzuldum
ama benım tırnagım olamayacak bır kadınla yapmıs olması benı dahada cok uzdu
dedım len sen kımsın bu s.dıklıler kım
canları cehenneme
sanırım kadınlık hormonlarım hep tavan ıdı benım
vel hasıl kelam benden 6 yas buyuk eskı kocamıda , eskı kocamdan 2 yaş buyuk metresımıde unutalı cok oldu
ben ıse ıste 28 yaslarda salınıyorum sımdı :)

aldatma insanın ne hissettiği ile ilgilidir. Aldatılımış hissediyorsunuz öyle değilmi .O artık eşiniz değil başka biri onu böyle sevebilecekseniz sevin yoksa defedin gitsin. O bunun yanlış olduğunu ve evliliğini riske attığını biliyordu tercihini yaptı. Bundan sonrasıda sizin tercihiniz.Bende eşimi sanal s.de yakaladım ağlamalar zırlamalar inkar etmeler boşadım gitti şerefsizi .O zaman bende yapayım kötü bi şey değilse veya sizde yapın öyle değilmi .Yok seviyorum boşluktandı , özel değildi , benim için anlamı yoktu hep aynı sözler .Önce sanal sonra reele dökecekti yakalamasan gerrçek bu .

ben esıme yüzde 99 güvenirim yüzde 1 yanilma payi bırakırım. Bu yüzde 1 lik durumdan ötürü ara ara herseylerini genelde gizli olmak üzere karistiririm. bazen ya hiç gerek yok birakayim asla yapmaz diyordum, şu an buna devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Doğru mu kızlar?

Sabah ciktik annemle yola, benim eve gittik esyalarimin eksik olanlarini almaya. Ise gitmistir diye ümit etmistim ama gitmemis tabi. Eger dogruysa sabah istifasini vermis. Neden yaptin bunu diyorum, bütün gece uyumadim kafam cok bozuktu falan diye sacmaladi. Gercekten yataga dokunmamis,belli ki uyumamis.
Öncesinde anneme detaylara girmeden durumu izah ettim. Aciklamak zorunda kaldim cünkü annem gercegi bilmeden senin arkanda duramam, bana söylemelisin dedi. Bende beni internetten evli bi kadinla aldatmis 7 aydir dedim. Tabi sok oldu.
Esim anneminde geldigini görünce yüzünde ki yüz ifadesi anca dehset kelimesiyle aciklanabilir. Her tartismada susan,ailesine hic birsey yansitmayan esi annesine anlatmis vay canina. Kadin ciddi diye düsündü olsa gerek beni odaya kitleyerek tekrardan konusmak istedi. Ikinci sans istiyor, hala ben seni aldatmadim ama hatamin farkindayim cok pismanim diyor. Bakti benden yüz yok sinir krizi benzeri birsey gecirmeye basladi. Kafasini aynaya gecirdi, yere yigildi kendi kendine sürekli " ben seni aldatmadim ki, ben seni aldatmadim ki" diye tekrarladi. ben kendimi hic bozmadim
yüz kere söyle belki kendini inandirirsin ama beni inandiramazsin dedim.
Ben bugün esimi ilk defa aglarken gördüm, hemde hickira hickira. 5 senedir ilk defa bu kadar caresiz ve kendini kaybetmis biri vardi karsimda. Üzüldüm mü`? Asla... Kötülük olacak belki icim öyle bi rahatladi ki.
ben burda kahrolurken o üzülmeseydi haksizlik olurdu.
bir daha elimi bilgisayara telefona sürmem gerekirse, ne olur beni birakma ben sensiz yasayamam falan dedi.
keske öncesinde düsünseydi bunlari.

O yerde aglarken birakip geldim. Herseyimide topladim.

Kadinla okeyde tanismis, bastan muabbet öyle baslamamis ama öyle gelismis. ve gercekten 7 aydir devam ediyormus.

Cep telefonumu alabildim, resimler duruyor cok sükür. Dönüstü 1 ay sonra yapacagi türkiye tatilinin biletlerini iptal ettim, kendi ellerimle sevgilisiyle ask tatilinin biletlerini aldirdi bana.

Son durum böyle arkadaslar.

Cevap yazan herkese tek tek tesekkür ederim, gün boyunca bunlarla ugrastigim icin cevap yazamadim kusuruma bakmayin.

Pisliğintekisin peki kadından haber var mı !
Oğluyla konuşmuştun ya hani?
Annenin arkanda durmasının kıymetini bil.
Pislikler...
Timsah gözyaşları bunlar...

Kadına da dava açmayı düşünüyor musun?
Yani senin yuvanın yıkılmasında kocan kadar onun da payı var. Mutlu mutlu evliliğine devam etmesin.
Açık konuşayım yerinde olsam kocasına oğluna tüm resimleri atar gerisine karışmazdım.
Kadın yada kocam namus cinayetine kurban gitse zerre kadar vicdan azabı çekmez aksine umrumda bile olmazdı
Ama tabi bu senin hikayen senin kararın

Kesin boşanacak mısın?

Bi laf vardir cuk oturan bir kere kazik atan ikinciyi daha saglam atar bazi kadinlar aman seytana uymus aman yuvam yikilmasin aman pisman der affeder ama erkek beyni bunu nasilsa gidemiyor devam..diye algilar
lutfen kendinizi kullandirtmayin bunun bir keresi de tovbeside olmaz devami bi sekilde gelir sizi ayakta uyutmasina izin vermeyin odesin bedelini

affetseniz bile eskısı gıbı olmazsınız kı artık...eskısı gıbı sevemezsınız opememessiniz çogu seyı koparıp atmıs esınız eger gerıye bakmam unuturum diyorsanız yuvanızı yıkmayın ama karar sizin ölç tart karar ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…