Tamam marjinaliz, anlayışlıyız falan ama yok kadının yaşı önemli değil falan demek de az biraz fazla. Bunu diyen genç hanımlar kocanız, sevgiliniz sizi 50 yaşında bir kadınla aldatmış olsa önemli değil diyebilecek misiniz cidden? Doğruya doğru ben diyemem, daha ayrı bir kanıma dokunur. Kadın evli, benim kadar çocuğu var neredeyse, annemle yaşıt ve ben buna tercih ediliyorum? Hadi ama hepimizin kanına dokunur bu. Vücudu, güzelliğini falan işin içine katmadan sadece önceki yazdığım kriterler yeter bir kadının böylesine bir kadına tercih edilmesi sonucunda özgüveninin sarsılmasına. Diyeceksiniz kadın genç olsa için mi rahatlardı, hayır tabi ki ama maalesef kadınsal iç güdülerimiz var, bazen mantıklı olmayabiliyor. Hem ayrıca kadın kilosundan tutup da birçok fiziki özelliklerini anlatıp, vücudunun her zerresinin itinalı bir şekilde fotoğraflarını paylaşmak suretiyle zaten yaşı hakkında yapılacak bu tür yorumları haketmiş bulunmaktadır. Şimdi bu kadın bütün bunları paylaşırken, yaparken, ederken ayıp olmadı da bazılarımız bunu dile getirince mi ayıp oldu canlar? Yoo bence hiç de ayıp olmadı, herkes aklından geçeni yazmış dürüstçe.
Bizim tiksinç bulduğumuz 50 yaşında bir bayanın, bekar olmak suretiyle bekar bir erkekle ilişkisi değildir. Bizim tiksinç bulduğumuz olay, 50 yaşında evli bir bayanın, evli bir erkekle kurduğu cinsel içerikli ilişkidir. 50 yaşında bir bayan sadece anne değildir demiş birisi, canım gülüm bu bayan evli, konu sahibinin eşi yaşında oğlu var, bir zahmet kırsın kıçını evinde oturup, yuvasına baksın madem. Annelik dışındaki vasıflarını da kocasıyla beraber kullansın, yok öyle elin kocasına yanaşmak! E madem evlilik zor geliyor, koca istenmiyor, boşanılsın, öyle net üzerinden yuva yıkmakla olmaz bu işler!
He bu arada kadının suçu yok denmiş, bal gibi de var. Kocasını aldatmakla bir ayıp yaptıysa, evli biriyle aldatarak çifte ayıp yapmış demektir. Yok kadının suçu yok, yok yaşının önemi yok, karaktersiz olan sadece eşin diyerek konu sahibini üzmeyin lütfen. Bir kısmı doğru da olsa, bazen her doğru her yerde söylenmez, az soğumasını beklemek lazım.
İyi günler.