- 28 Haziran 2015
- 121
- 262
- 38
-
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
Mesajları kopyala...ona da ikna olmuş gibi peki de sil bakalım...tepkisi ne olacak?
İstediğini elde ettikten sonra tavırları nasıl olacak...sanki asıl yüzü o zaman çıkacak gibi geldi bana
Okudukca sinirlendim pislikler
bence tek cevap bu
Bence sizin basinizi belaya sokmaktan korktugunu soylemesi tamamen hikaye. Kadinin kocasi ogrenirse kendi basi belaya girecek ondan korkuyor. Bir arkadasin da dediği gibi delilleri silmis gibi yapın bakalim ne olacak. Metanetli olun Allah yardimciniz olsun. Erkenden kurtulduğunuz icin dua.edin bence. Sizin kaydettiğiniz bir sey yok. İnsallah en az zararla atlatırsınız. Ki anladigim kadariyla cok güçlü bir kadinsiniz. Bunu da atlatacaksiniz.bence su an tek düsündügü bana o resimleri nasil sildirecegi.
1 saat aldatmasini konustuysak 3 saat beni sildirmeye ikna etti.
her istedigini vericem sana mahkemede, ne olur sil, seni dsünüyorum, kardeslerini düsünüyorum
bela olurlar basina, kadinin oglu polis bla bla bla.
diyorum gercegi söyle neden kadinin kocasina yollamami istemiyorsan acik acik konus.
umrunda degilse o kadin, kocasinin onu bosayip bosamayacagi umrunda olmamali demi ama?
yanlis mi düsünüyorum? aldatan onlar benim basim niye belaya girecek onu anlamiyorum, cok mu iyi niyetli düsünüyorum?
Arkadasim, yemin ederim mesajlarini okurken benim yuregim daraliyor, icim aciyor. Zamaninda benzer seyleri yasamis bir insan olarak seni cok iyi anliyorum. Hersey ama hersey unutuluyor, daha once ona karsi hissettigin ask, sevgi, nefret, kizginlik... Ne varsa unutuluyor. Tek unutulmayan, bu olayi ogrendigin ilk 1 ay icinde yasadigin aci. Durup durup "nasil bir aci yasadim boyle, ne kadar agirdi" diyorsun ama yemin ederim o kisiye dair ne bir gram sevgi ne bir gram nefret kaliyor. Benim su an tek hatirladigim cektigim aci, geceleri hic uyuyamam, yemek yiyemem, tansiyonum cikmasi, kalp atisimin hizlanmasi, her pskiloga gidisimde kendime acimam... Seni okudukca o gunleri hatirladim. Ama guzel olan taraf su ki, aldatilma sonucu yasanan ayriliklarda hic bir zaman pismanligin da olmuyor, sevgin, nefretin, ozlemin de kalmiyor. Ve bu yasadigin travma seni cok daha fazla guclendiriyor. Bir gun bakiyorsun yuzun gulmeye basliyor, bir bakiyorsun kalbin baskasi icin carpiyor.
Cok isterdim sana yakin olabilmeyi, bu zor gunlerinde sana destek olabilmeyi, seninle konusabilmeyi, dertlerini dinleyebilmeyi... Lutfen gececegine inan... Bak karsinda bir ornegi duruyor.
Aynen konu sahibesine sarılmayi hatta omuzumda ağla demeyi çok isterdim
okurken o kadar sinirlendim ki biran önce okuyayım da bitsin dedim.burda ne kadar iğrenç diyen arkadaşlar 50 yaşındaki bir kadını kötülemiyor 31 yaşındaki bir erkeğin nerdeyse annesi yaşındaki bir kadına bakabilmesine iğrençlik diyor diye düşünüyorum.
eşinize gelince bence bu bir sapkınlık türü birşey.fotoğrafları kadının eşine yollayınca başınıza dert olabileceğini düşünmesi tamamen saçmalık çünkü yolladığınızda korkması gereken eşinizin kendisi olmalı.aldatan o siz değil.hatta kadının eşi size teşekkür bile eder aldatılıp mağdur olanlar o kadının eşiyle sizsiniz!! ya kadına gerçekten aşık oldu ona eşi zarar verecek diye korkuyor yada kadınla bir macera yaşıyordu hersey sarpa sarınca kendısı de kadında zorda kalacak hersey ortaya cıkıp rezıl olacak diye korkuyor.en dogrusu yukarıdakı arkadaşın dediği gibi yalandan fotografları silmiş gibi yapıp boşanıyoruz tamam deyin.bakalım peşinizden mi koşacak yoksa sesini kesip yoluna mı bakacak.
Üzülme canım Rabbim şu mübarek ayda sana doğru hayırlı yolu göstersin. Esin heyecan aramış belliki sevmediğini söylüyo sadece değişiklik olsun hayatımda demiş eminim 3-5ay sonra onu bırakıp başkasıyla sandalda devam edecekti. Sevgin Saygın kalmadıysa bence doğru olanı yapmışsın sonuçta Evliliği ya sevgi Uğruna kurtarırsın ya SAYGI yada çocuk e bunlarda yoksa gerek yok ömrünü ziyan etmeye
Bence sizin basinizi belaya sokmaktan korktugunu soylemesi tamamen hikaye. Kadinin kocasi ogrenirse kendi basi belaya girecek ondan korkuyor. Bir arkadasin da dediği gibi delilleri silmis gibi yapın bakalim ne olacak. Metanetli olun Allah yardimciniz olsun. Erkenden kurtulduğunuz icin dua.edin bence. Sizin kaydettiğiniz bir sey yok. İnsallah en az zararla atlatırsınız. Ki anladigim kadariyla cok güçlü bir kadinsiniz. Bunu da atlatacaksiniz.
Dün fake facebook acip tüm cocuklarini ekledim demistim. Bu sabah bana oglu yazmis: Tasiyor muyuz? Bende ... akrabasimisiniz dedim. Oda ogluyum dedi, bende nazlidan cok selam söyle annene dedim, o anlatir sana kim oldugumu. Is arkadasi misin diye sormus, cevap yazmadim bir daha.
herkese merhaba.ben 29 yasinda evli bi bayanim, evliligim 5 senelik ve cocuk yok. (cok sükür)
kasim ayindan beri esimin bazi hareketlerinden süphelenmistim.sürekli elinde cep telefonu,bilgisayara bakarken gülümsemeler. hissetmistim ama ispat edememistim.
tam paranoyaklik yaptim herhalde yok öyle birsey derken bu sabah cep telefonunda ki mesajlarini gördüm
facebook üzerinden 50 yaslarinda,2 cocuklu evli bi bayanla konusuyormus 7 aydir
baya askimli,canimli,seni seviyorumlu ve en igrenci bel alti muabbetli.
kadin ciplak resimlerini yollamis,benim gerizekali kocam yollamamis ama bende bile olmayan normal resimlerini yollamis. sabahtan aksama kadar konusmuslar her allahin günü, gözünü acar acmaz kadina yazmis iyi gecelerle kapatmis. facebookunuda acik unutmasi sadece uyuya kalmasindan. bide ben anlamayayim diye facebook uygulamasindan degil internet tarayicsindan girmis facebooka.
ben iceride yemek yaparken,uyurken, gece nöbetindeyken , disaridayken hep bu kadinla konusulmus
ben bu cep niye sürekli elindeyken bana paranoyak muammelesi yaparken bana 7 aydir yalan söylemis.
konusmadan anladigim kadariyla ve kocamin söylemesiyle hic yüz yüze görüsülmemis ve sanaldan öteye gidilmemis.
sevmiyorum,yalan söyledim ona diye yeminler ediyor annesi üzerine ama benim icin bu dahada kötü
sevse bi nebze yaptigi serefsizligi anlayabilirim,sevmedigi bi kadin icin evliligini hice saymasi dahada aci.
bi sürü özürler diledi, ikinci bi sans istedi. hic inkar etmedi hepsini anlatti.
neden dedim söyleyemedi.
ben herseyin kaydini aldim telefonuma yükledim, kimseye yollama ailesi belali basina bela olur diye sildirmeye calisti 3 saat. silmedim tabi ki. en son anneme gelirken telefonumu aldi elimden,vermedi geri
ama ne fayda eder.hepsi sanal hafizaya kaydedildi zaten telden silsede hic birsey degismez
haliyle cok üzgünüm, napicagimi bilmiyorum. birileriyle konusmaya ihtiyacim var ama anneme bile anlatamiyorum üzülmesin diye. bi sürü ayrilik oldu ailede bu senede,bide beni duyarsa kahroilacak
ben affedemeyecegimi,ona artik saygi duyamayacagimi söyledim ve anneme geldim
ama bundan sonra ne yapacagima dair hic bi fikrim yok
bana dert ortagi olur musunuz?bugünler baska nasil gecer bilmiyorum
Bence iyi yapmissin, bu korku ona yeter. Ama esine soylerse diye de korkuyorum. Esin nasil biri, siddet egilimi var mi? Sana zarar vermesin, lutfen dikkat et kendine.
Dün fake facebook acip tüm cocuklarini ekledim demistim. Bu sabah bana oglu yazmis: Tasiyor muyuz? Bende ... akrabasimisiniz dedim. Oda ogluyum dedi, bende nazlidan cok selam söyle annene dedim, o anlatir sana kim oldugumu. Is arkadasi misin diye sormus, cevap yazmadim bir daha.
sanal s..eks yapiyorlarmiskadin o sirada ciplak resimlerini yollamis
öyle yapicam. sinirle kocasina cocuklarina yollicam dedim ama yapmam tabi ki. o seviyeye düsmem. hatali benim kocam, o degil.