Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Mesajları kopyala...ona da ikna olmuş gibi peki de sil bakalım...tepkisi ne olacak?
İstediğini elde ettikten sonra tavırları nasıl olacak...sanki asıl yüzü o zaman çıkacak gibi geldi bana

iyi bi fikir, bunu yapacagim. telefonumu elinden nasil alacagimi bilmiyorum

Okudukca sinirlendim pislikler

benimde düsündükce etrafimdaki herseyi parcalayasim geliyor

bence tek cevap bu

haklisin,tam isabet

Arkadasim, yemin ederim mesajlarini okurken benim yuregim daraliyor, icim aciyor. Zamaninda benzer seyleri yasamis bir insan olarak seni cok iyi anliyorum. Hersey ama hersey unutuluyor, daha once ona karsi hissettigin ask, sevgi, nefret, kizginlik... Ne varsa unutuluyor. Tek unutulmayan, bu olayi ogrendigin ilk 1 ay icinde yasadigin aci. Durup durup "nasil bir aci yasadim boyle, ne kadar agirdi" diyorsun ama yemin ederim o kisiye dair ne bir gram sevgi ne bir gram nefret kaliyor. Benim su an tek hatirladigim cektigim aci, geceleri hic uyuyamam, yemek yiyemem, tansiyonum cikmasi, kalp atisimin hizlanmasi, her pskiloga gidisimde kendime acimam... Seni okudukca o gunleri hatirladim. Ama guzel olan taraf su ki, aldatilma sonucu yasanan ayriliklarda hic bir zaman pismanligin da olmuyor, sevgin, nefretin, ozlemin de kalmiyor. Ve bu yasadigin travma seni cok daha fazla guclendiriyor. Bir gun bakiyorsun yuzun gulmeye basliyor, bir bakiyorsun kalbin baskasi icin carpiyor.

Ya çok iğrenç annesi yaşında kadın hiç mi utanma yok bunlarda ne mide var ya

okurken o kadar sinirlendim ki biran önce okuyayım da bitsin dedim.burda ne kadar iğrenç diyen arkadaşlar 50 yaşındaki bir kadını kötülemiyor 31 yaşındaki bir erkeğin nerdeyse annesi yaşındaki bir kadına bakabilmesine iğrençlik diyor diye düşünüyorum.
eşinize gelince bence bu bir sapkınlık türü birşey.fotoğrafları kadının eşine yollayınca başınıza dert olabileceğini düşünmesi tamamen saçmalık çünkü yolladığınızda korkması gereken eşinizin kendisi olmalı.aldatan o siz değil.hatta kadının eşi size teşekkür bile eder aldatılıp mağdur olanlar o kadının eşiyle sizsiniz!! ya kadına gerçekten aşık oldu ona eşi zarar verecek diye korkuyor yada kadınla bir macera yaşıyordu hersey sarpa sarınca kendısı de kadında zorda kalacak hersey ortaya cıkıp rezıl olacak diye korkuyor.en dogrusu yukarıdakı arkadaşın dediği gibi yalandan fotografları silmiş gibi yapıp boşanıyoruz tamam deyin.bakalım peşinizden mi koşacak yoksa sesini kesip yoluna mı bakacak.

Üzülme canım Rabbim şu mübarek ayda sana doğru hayırlı yolu göstersin. Esin heyecan aramış belliki sevmediğini söylüyo sadece değişiklik olsun hayatımda demiş eminim 3-5ay sonra onu bırakıp başkasıyla sandalda devam edecekti. Sevgin Saygın kalmadıysa bence doğru olanı yapmışsın sonuçta Evliliği ya sevgi Uğruna kurtarırsın ya SAYGI yada çocuk e bunlarda yoksa gerek yok ömrünü ziyan etmeye

Bence sizin basinizi belaya sokmaktan korktugunu soylemesi tamamen hikaye. Kadinin kocasi ogrenirse kendi basi belaya girecek ondan korkuyor. Bir arkadasin da dediği gibi delilleri silmis gibi yapın bakalim ne olacak. Metanetli olun Allah yardimciniz olsun. Erkenden kurtulduğunuz icin dua.edin bence. Sizin kaydettiğiniz bir sey yok. İnsallah en az zararla atlatırsınız. Ki anladigim kadariyla cok güçlü bir kadinsiniz. Bunu da atlatacaksiniz.

Biliyorum en kötüsü bu 1 ay olacak,ondan sonra hersey dahada kolaylasicak. ama ben 1 ayi kendimi yemeden nasil atlatacagim bilmiyorum. 29 yasindayim ve ömrümün sonuna kadar bu pisligin izlerini tasiyacagim. belki bi daha birini sevemeyecegim,güvenemeyecegim. Belki hayatima kimse girmeyecek ve cocugum bile olmayacak
Insa ettgim hayatim yerle bir oldu,sil bastan baslamak zorundayim herseye.

Cok isterdim sana yakin olabilmeyi, bu zor gunlerinde sana destek olabilmeyi, seninle konusabilmeyi, dertlerini dinleyebilmeyi... Lutfen gececegine inan... Bak karsinda bir ornegi duruyor.

Aynen konu sahibesine sarılmayi hatta omuzumda ağla demeyi çok isterdim

Keske düsünmeniz bile teselli oldu, ALLAH razi olsun

belkide kadinin elinde esime karsi kullanacagi seyler vardir onlarin ortaya dökülmesinden korkuyordur. belki ben kadinla muattap olursam tüm anlattiklarinin koca bi yalan oldugunu ögrenecegim.
ben o beni koruma mevzusuna asla inanmadim, verdigi tepki o tarz degildi. resmen korkudan eli ayagi titriyordu silmicem dedigimde.

belkide evliligimiz boyunca hep vardi birileri ben artik bunu düsünüyorum. simdi yapan daha öncede yapmistir.
ben bi kere bile onun teline alip ne yapiyor ne ediyor diye bakmis insan degilim, oda bundan cesaret bulmus

tsk ederim, insallah atlatirim

Bence iyi yapmissin, bu korku ona yeter. Ama esine soylerse diye de korkuyorum. Esin nasil biri, siddet egilimi var mi? Sana zarar vermesin, lutfen dikkat et kendine.

cnm allah sana sabır versin öncelikle. çok zor bir durum.ihanet kabul edilemez bir durum özellikle de aptal yerine konularak yapılması. çocuk yoksa çekebileceğin hiç bir şey yok. ama sana tavsiyem dimdik ayakta olman. asla kendini hırpalama ve üzme. iyi niyetli birisin anladığım kadarıyla. senin için hayat o adamsız daha güzel olacak.

Bence iyi yapmissin, bu korku ona yeter. Ama esine soylerse diye de korkuyorum. Esin nasil biri, siddet egilimi var mi? Sana zarar vermesin, lutfen dikkat et kendine.

Bana dokunsun istiyorsa, ona dedim benim canimi sIkma yapmayacagim seyleri yaptirma diye.
eve gidip baksam mi telefonumu is yerine getirmemistir herhalde
ise gittiyse tabi

Telefonu alabilirsiniz eşinizden, o kadına facebooktan yazarım, oğluna ulaştım bile, telefonumu vermezsen her şeyi anlatırım diye blöf yapsanız mesela? Blöfü görür mü ki?

Mide bulandırıcı bi durum , aşık olmasaydı aylarca sadece telefonda görüşmezdi, başka kadınlar bulup onlarla bi şey yaşardı belki bi tür sapıklıktır bu da, aldatması zaten iğrenç ama annesi yaşında biri olması iğrenç ötesi

Keşke şuan böyle bişey yapmasaydınız mahkeme sonuçlandıktan sonra yapsaydınız daha iyi olurdu bence

sanal s..eks yapiyorlarmis kadin o sirada ciplak resimlerini yollamis

öyle yapicam. sinirle kocasina cocuklarina yollicam dedim ama yapmam tabi ki. o seviyeye düsmem. hatali benim kocam, o degil.

Allah kolaylık ve sabır versin. Çok yazık olmuş, sevgi, emek, yıllar, nice umutlar..ve karşınızdakinin buna değmeyecek biri olduğunu bir anda ve böyle iğrenç bir şekilde öğrenmek.

Şu ana kadar gerçekten güçlü durmuşsunuz. Ama ben sizin kadar medeni olmazdım sanırım. Onların canını acıtır ve bu süreçten sizin kadar olmasa da en fazla yara alacak şekilde çıkmalarını sağlardım. Tabi ki ilk suçlu eşiniz ama o kadın da ona ortak oldu, siz onu tanımadan o sizi tanıyordu, bu durumun sizi yıkacağını biliyordu ama umrunda bile olmadı.

Sizin yuvanız dağılacak ve o rezil kadının yuvası mutlu Mesut devam edecek, eşiyle çocuklarıyla? Ben bunu yanına bırakmazdım. Eşimin ailesine de, o kadının ailesine de bütün o fotoğrafları, konuşmaları yollardım. Eşinin ailesine bu yüzden boşanıyoruz, çocuğunuz böyle bir eş derdim, kadının da eşi ve çocuklarıyla yüzleşmesini sağlardım. Sonra da içim rahat yolumu çizerim artık.

Genelde kadınlar aşka kadınları suçlar ve kk da eşinin de suçu var denir ama sende tersi olmuş. Bilmiyorum, eşin ve kadının ailesi senin için tehlikeli olabilir mi, ve elindekileri tehdit olarak tutmak daha mı güçlü kılar seni. Ama ben yuvamı dağıtıyorken saçma sapan bir ilişki için, buna sebep olanları da ardıma katardım elimden geldiğince. İçinin soğumasını sağlamaz belki ama onları kendileriyle yüzleştirir.

Hani evliyken aşık olunabileceğine filan inanırım, kader dersin, başkasını seviyorum dersin, bitirirsin, ya da bunu yaşamadan önce ayrılırsın. Dürüst olduğunda en acı şeylere bile dayanırsın. Ama böyle bir şekilde, yapıyor, yaptığının arkasında duramıyor, hala tutuşmuş, resimleri, kendini kurtarma peşinde. Şeytana filan uymamışlar, siz öğrenmeseniz onlar sıkılana kadar devam edermiş, bir yerlerde de buluşurlarmış. Çok kızdım eşine. Ama senin güçlü olduğunu görmek de bir o kadar sevindirdi. İnşallah senin için en iyi şekilde atlatırsın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…