Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

Aldatmanın bu kadar iğrenci. .

Onu affetmez , hayatına insan gibi devam edersin umarım. .

Pislik herif .. değmez. .

Siz olsaniz kadinla muattap olur muydunuz?
Facebook profili karsimda, yazmamak icin zor tutuyorum kendimi

Sakın hiç bir şey yazmayın. Ne yazabilirsiniz ki? Söyleyeceğiniz şeyler umrunda olsaydı böyle bir şeyi zaten yapmazdı. Kendi çocuklarını, yuvasını bile düşünmemiş. Daha çok sinirleriniz yıpranır sadece.

O kadar iyi geldiniz ki,burdan ve özel mesajla derdime ortak olan tüm güzel yürekli kadinlara cok tesekkür ederim.
Bu geceyi nasil atlatacagim bilmiyorum. Su an oyalaniyorum sacma sapan seylerle ama o yastigi basimi koydugumda o igrenc kareler ve sözler gelecek aklima.

20 yasinda universite ogrencisi olup 35-40 yaslarinda sevgilisi olan erkekleri duydum.
Sizin esinizde bu ornekler icerisinde yer aliyor o yuzden sasirmadim.
Bence esiniz karsisinda kim olursa olsun sizi aldatmaya meyilliymis o yuzden anasi yasindaki kadina bile o gozle bakabilmis.
Siz hic uzulmeyin boyle bir adam icin kendinizi yipratmayin.

Ben muhattap olurdum ciddi ciddi korkuturdum tehdit ederdim ki baska cocugu yasindaki evli adamlarin yuvasini yikmasin utanmaz kadin.
Adam ve kendisi pisliklerinde bogulsun ama aldatilan kadinin ne sucu var yaptigi yanina kalmasin.

Birincisi o sakladigin delilleri asla yok etme. Ilerde isine yarayacaktir. Ikincisi o kayitlarla kadina tazminat davasi acabilirsin.
Ucuncusu ben kadinla asla muhatap olmazdim cunku yaptiginin ne kadar hatali oldugunu kabul etse zaten yapmazdi. Boylelerine ne dersen de gozleri kor kilaklari sagir oluyor. Birde zeytinyagi gibi uste cikiyorlar. Acaip te cirkef oluyorlar. Asaletinizi bozmayin, degmez.
Dorduncusu hatanin en buyugu esinizde. Esiniz adam olsaydi basiniza bunlar gelmezdi. Eminim esiniz yakalanmasaydi hala da devam edecekti. Simdi daha da temkinli olacaktir.

Benim anladığım istisnasız hiç bir erkeğe güven olmaz !!!

Birde şu aldatan erkeklerin eşlerinden daha güzel ve iyisiyle olduğuna hiç şahit olmadım, demek ki mide değil sadece uçkur meselesi !!!! Bi 100 gram olsunda nasıl olursa olsun o mantık !!! Yok arkadaş niye evleniyonuz o ki bi tarafım var diyenin peşine düşüceksiniz !!!!! offff yine sinirimden ne dediğimi bilmiyorum ben !!!! susıyım en iyisi!!!!

Konu sahibi Allah ın sevgili kuluymuşsun ne diyim önüne getirmiş Rabbim, sen nöbetlerde çalışırken böyle yapan adamın Mevlam ne olduğunu göstermiş, ya hiç mi vicdan yapmaz adam!!! Çok geçmiş olsun arkadaşım, annem üzülür o üzülür bu üzülür diye de bi de o şekil kendini üzme hayat senin hayatın.... Allah yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun....

Ben muhattap olurdum ciddi ciddi korkuturdum tehdit ederdim ki baska cocugu yasindaki evli adamlarin yuvasini yikmasin utanmaz kadin.
Adam ve kendisi pisliklerinde bogulsun ama aldatilan kadinin ne sucu var yaptigi yanina kalmasin.

Birincisi o sakladigin delilleri asla yok etme. Ilerde isine yarayacaktir. Ikincisi o kayitlarla kadina tazminat davasi acabilirsin.
Ucuncusu ben kadinla asla muhatap olmazdim cunku yaptiginin ne kadar hatali oldugunu kabul etse zaten yapmazdi. Boylelerine ne dersen de gozleri kor kilaklari sagir oluyor. Birde zeytinyagi gibi uste cikiyorlar. Acaip te cirkef oluyorlar. Asaletinizi bozmayin, degmez.
Dorduncusu hatanin en buyugu esinizde. Esiniz adam olsaydi basiniza bunlar gelmezdi. Eminim esiniz yakalanmasaydi hala da devam edecekti. Simdi daha da temkinli olacaktir.

Iki farkli fikir :)
bi yanim muattap olma o seviyeye düsme diyor. bi yanimda sen hata yapmadin, gecesi gündüzü zindan olan sensin onlar rahat rahat uyiyacaklar reva mi bu diyor.

Canim afedersin de niye acı ceken sen olacaksin ki?Niye sen uzuluyorsun. Senin suçun ne ki? O dusunsun yiktigi yuvasini. Ben de bunu anlamiyorum aldatanlarda. Sevmiyorsa madem ayrilalim desin arkadas! Insan sevmedigi hayat arkadasiyla ayni yataga her gun nasil girer? Madem araya sogukluk girdi bosansaymis. 18 lik le mi takilir 70 lik le mi bizi baglamaz,napiosa yapsin ozmn.
Ben de 28 yasindayim. Benim esim boyle bisey yapsa_ki allah korusun diyeyim_
Ailesine giderim ben yokum. bravo cok iyi yetistirmissiniz,sizinle bir kez daha gurur duydum niye mi der girerim konuya.
Sonra derim iyi de adam beni sevmemis ki aldatmis..!! Mecburi bir evlilikmis demekki bizimkisi.. eski gunler aklima gelir kahrolurum. Verdigim emeklerime de acırım,onlar icin gozyasi dokerim. Sonra derim ki iyi de benim sevgimi,iyi niyetimi hak etmeyen adam icin niye goz yasi dokeyim artik? Adamin yaptigi ortada zaten. Az bir karakteri olsa ben onu sevdim derdi ve giderdi erkekce. Niye hala yalan soyluyor ki. Madem bi hata etmis arkasinda dursun. Bazilari demis, adamin derdi baska olsa o kadini yataga atardi diye. Maceraydi galiba bu iliski. Kadin herseyi biliyor. Kadin da onu sevse esinden ayrilirdi,evlenelim derdi. Ee iki taraf da esinden ayrilmak istemiyor. Bunlarin derdi neymis ki peki?ben ask da goremedim sex de. Sen bilmeseydin bu sekilde devam edecekti demek ki. Esin zaten bunun aldatma oldugunu dusunmuyor sorun da burda basliyor aslinda. Kadin zaten kurt,esin onun yaninda daha cok toy..
Bence bu durumda unutman daha kolay olur yaptigi rezillik ortada, bir sure annende kal. Istersen psikolojik destek al. Isi bilenle dertlesmek sana iyi gelir,sana yol gosterir. Annene olayi tabiki soyleme. Konu daha cok sicak. Belki barisirsiniz,belki ayrilirsiniz. Bosanma davasi vereceksen de o zmn anlatirsin.
Ama sen kendini uzme,aglama hic. Emek verdin dogrudur ama o bunu haketmemis,sahip cikamamis sevginize. Senin icin rahat olsun. Herkesin hayat imtihani farklidir. Kinamak istemem. Biz de 50 yasina gelecegiz elbet. Allah kimseyi seytana uydurmasin. Ama sen basini dik tut arkadasim,sen utanilacak bisey yapmadin. Herkese detay vermek zorunda degilsin. Anlasamadik dersin BITTI. kafani dagitacak seyler yap.suan konuyu ailenle paylasma bence,daha da cok uzulursun.
Son soz olarak Imkanin varsa bir uzmana danis derim..
Cok cok gecmis olsun...

Buarada sogukkanliligina, esine verdigin cevaplara, net durusuna hayran kaldim. Bu nahoş durumun da ustesinden gelirsin sen. Allah im birdaha ayni acilari yasatmasin,sabir versin sana..

Bence kadinla muhatap olma. Karsindaki 50 yasinda bir cin. Seni alt eder. Cirkeftir de , iyi karakterde olsa boyle yapmazdi. Bence onun seviyesine inip konusmaya degmez onla. Hem o kim ki de oyle birinin varligini kabul edip konusuyorsun. Kocan denen adami bogasim geldii haaa :KK66:

Son düzenleme:
Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

Tabi ki aldatmış daha ne yapacaktı çıplak fotoyla sanal s..ks ve 7 ay boyunca sohbet muhabbet ohh daha ne olsun aynısını sen yapsan namus meselesi deyip seni öldürür mamusumu temizledim derdi.
Sakın ama beni aldatmamış hiç yüzyüze görüşmemişler diye düşünme :KK43:
Adam manyak mıdır nedir

Öncelikle Allah sabır versin.
Tüm yorumları okudum gerçekten ne söylenebilir bilmiyorum çok zor bir durum.
Eşiniz size herşeyin sanalda olduğunu gerçekte birşey yaşanmadığını ve bunun aldatma saymadığını söylemiş .
Bencede bu bir aldatmadır.
Ama birde şöyle düşünürsel karşıdaki kişi 50 yaşında eyer gerçekten birşey yaşamak istese daha genç birini bulamaz mı?
Belkide eşiniz bunun aldatma olduğunu idrak edemedi.
Bunları eşinizi aklamak,yapılan çirkinligi güzel göstermek için değil farklı bir bakış açısı getirmek için söylüyorum.
Eşiniz gerçekten pişman olarak ve size yaptığı yanlışı anlayarak kendine çeki düzen verebiliyorsa belki bir şans verilebilir diye düşünüyorum

Yağtığının çirkinliğin pişmanlığını gerçekten görürseniz bence eskisinde bile daha iyi olabilir ama sizin kararınız

''evli oldugunu biliyor, arada beni soruyor. esin mi geldi, ne yemek yapmis sana, esinle mi yattin, ismimi nazli diye söylemis nazli gececi olsa keske falan diyor :KK43:
Isim var, iyide bi kazancim var. annemde dag gibi arkamda durur yalniz kalmam... ''

rahat batmış eşinize. insan kendi topuğuna nasıl kurşun sıkar görmüş olduk. Allah ıslah etsin öyle kadınları, adamları..

ayrıca kadının ''eşinle mi yattın'' diye sorması beni benden aldı. ne demek eşinle mi yattın?tövbe yarabbim nasıl bi kadın nası bi adam. okudukça sinirleniyorum sinirlendikçe okuyorum

X