Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

ayni seyleri söyledim. kadinin 5 kilo fazlasi varmis,zayiflayinca bulusmak istemis. o 5 kiloyu verseydi gece gündüz otel odasinda sevisirdin kadinla bende evde saf gibi seni beklerdim dedim.
o kadin istemedigi icin bulusmadin,isteseydi bulusurdun ve bekar olsaydi beni bu kadin icin birakirdin dedim.
düsüncem bu, degismez ne kadar hayir desede.
bana dökmedigi dilleri ona döküyorsa, benden cok ona yaziyorsa benden cok sevmis bu kadar basit bi hesap.
hesap basit ama bunu kaldirmasi cok güc
Yok guc bi sey yok ilk is avukata gidip ikisine de dunyayi dar edeceksin, yok oyle esleri aldatip keyfine bakmak, ikisi de yaptiklari ahlaksizligin bedelini odeyecek. Keyfine bak sana bi sey olmaz ekonomik ozgurlugun var ailen arkanda cocuk yok bu kosullarda olmayan kadinlar bile gururunu incitmiyo sen mi onurunu cigneyeceksin

bende anlayamiyorum gercekten. o

oglu gibi seviyor, sok olacaklar hepsi. aldatildigimi söyler miyim bilmem, belki sadece hata yaptigini ve ayrilmak istedigimi söylerim. detaylarla onu daha fazla üzmek istemiyorum

alamadim telefonu, karsimda bi erkek gücü varken kollarimi sIKarken beni dövecek korkusuyla evden kactim diyelim.
bana bu sekilde ya lu yu lu konusmazsaniz sevinirim. Ihtiyacim yok buna.
Nasihate, yargilamaya degil benim üzüntümü paylasmanizi tercih ederdim.
ben saygili bi sekilde yaziyorsam ayni saygiyida sizden bekliyorum.
yeterince üzgünüm, daha fazla üzülmek istemiyorum.
Haha eyvallah yazmam emegimize tesekkur edecegine tribe girenle isim olmaz

akşam akşam sinirlerim hopladı yine. ben anlattıklarınızı okurken bile midem bulandı sizin şuanki halinizi düşünemiyorum. lütfen asla affetmeyin bu adamı. hala seviyor olabilirsiniz ama böyle bir adamın anlayışlı bi eşe ihtiyacı yok sizin gibi onun kendi gibi o..... ihtiyacı var şuanda. bırakın sizsizlikle cezasını çeksin. kadının kocasıda bu iğrençliği bilmeli. daha fazla o da kandırılmamalı diye düşünüyorum. Kocası belalı olsa bile bunu öğrenmeli. kadında allah korkusuda koca korkusuda yok belli ki. onu geçtim iki çocuk annesi evlatlarına da sevgisi saygısı olmayan yüzüne tükürülesi bir kadın. çok küfür ediyorum şuan burayada yazmamak için zor tutuyorum. lütfen kendinizi o adamdan kurtarın ve kadının eşinede durumu belirtin ve hayatınıza bakın. kimseyede acımayın

Yok guc bi sey yok ilk is avukata gidip ikisine de dunyayi dar edeceksin, yok oyle esleri aldatip keyfine bakmak, ikisi de yaptiklari ahlaksizligin bedelini odeyecek. Keyfine bak sana bi sey olmaz ekonomik ozgurlugun var ailen arkanda cocuk yok bu kosullarda olmayan kadinlar bile gururunu incitmiyo sen mi onurunu cigneyeceksin

en iyisi yarin avukatla bi görüsüp neler yapabilecegimi ögrenmek.
türkiyede diger sahsa tazminat davasi aciliyor biliyorum ama yasadigim ülkede var midir bilmiyorum.

Kendinizi çok uzmemeye calisin..üzücü bir olay.ama kurtulmusunuz bence aklınızdan kalbinizden hayatinizdan esinizi ve ona ait herşeyi çıkarmak en uygunu olur diye dusunuyorum...ramazan ayindayiz Rabbim YARDIMCINIZ olsun..dualara sarilmanizi öneririm:KK39:

bende anlayamiyorum gercekten. o

oglu gibi seviyor, sok olacaklar hepsi. aldatildigimi söyler miyim bilmem, belki sadece hata yaptigini ve ayrilmak istedigimi söylerim. detaylarla onu daha fazla üzmek istemiyorum

alamadim telefonu, karsimda bi erkek gücü varken kollarimi sIKarken beni dövecek korkusuyla evden kactim diyelim.
bana bu sekilde ya lu yu lu konusmazsaniz sevinirim. Ihtiyacim yok buna.
Nasihate, yargilamaya degil benim üzüntümü paylasmanizi tercih ederdim.
ben saygili bi sekilde yaziyorsam ayni saygiyida sizden bekliyorum.
yeterince üzgünüm, daha fazla üzülmek istemiyorum.
rabbim yardımcın olsun

akşam akşam sinirlerim hopladı yine. ben anlattıklarınızı okurken bile midem bulandı sizin şuanki halinizi düşünemiyorum. lütfen asla affetmeyin bu adamı. hala seviyor olabilirsiniz ama böyle bir adamın anlayışlı bi eşe ihtiyacı yok sizin gibi onun kendi gibi o..... ihtiyacı var şuanda. bırakın sizsizlikle cezasını çeksin. kadının kocasıda bu iğrençliği bilmeli. daha fazla o da kandırılmamalı diye düşünüyorum. Kocası belalı olsa bile bunu öğrenmeli. kadında allah korkusuda koca korkusuda yok belli ki. onu geçtim iki çocuk annesi evlatlarına da sevgisi saygısı olmayan yüzüne tükürülesi bir kadın. çok küfür ediyorum şuan burayada yazmamak için zor tutuyorum. lütfen kendinizi o adamdan kurtarın ve kadının eşinede durumu belirtin ve hayatınıza bakın. kimseyede acımayın

sevgi degil sadece tirnaklarimla kaziya kaziya bin bir emekle kurdugum yuvamin böyle pislik bi sekilde bitmesini kaldiramiyorum.
suc kadinda degil,kim bilir ne diller döktüde kadini ikna etti. oda evliliginde mutsuzda iki güzel lafa kanmistir.
ikiside utanmamis. eslerinin yaninda baska biriyle bel alti muabbet etmek kisilikli insanlarin harci degil

İyiki çocuğunuz yok
Tabiki kurtulucaksiniz bu adamdan
İnşallah o kadının da kocası duyar görür.
İğrençlik ötesi.
Bazı arkadaşlar yaş bu kadar önemli mi demiş ama hiç de önemsiz değil bence
Bu karakterde bi adam onunla sex yaparken annesini bile dusunuyo olabilir

sevgi degil sadece tirnaklarimla kaziya kaziya bin bir emekle kurdugum yuvamin böyle pislik bi sekilde bitmesini kaldiramiyorum.
suc kadinda degil,kim bilir ne diller döktüde kadini ikna etti. oda evliliginde mutsuzda iki güzel lafa kanmistir.
ikiside utanmamis. eslerinin yaninda baska biriyle bel alti muabbet etmek kisilikli insanlarin harci degil

şuç nasıl kadında değil ya. ikisininde suçu eşit. evliliğinden mutsuz olan her kadın gidip bunları yapmıyor. her kadın bir iki güzel söze çıplak foto gönderip sanaldan kendini tatmin etmiyor. eşide kesinlikle bilmeli. şuanda sizde herşeyden habersiz olabilirdiniz. eşi hala habersiz. size yapılan onada yapıldı. bilmeye hakkı var.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Altını çizdiğim Kısım anlaşıldı mı? Bazı sözleri adlı adınca yazmayın yasak...

İyiki çocuğunuz yok
Tabiki kurtulucaksiniz bu adamdan
İnşallah o kadının da kocası duyar görür.
İğrençlik ötesi.
Bazı arkadaşlar yaş bu kadar önemli mi demiş ama hiç de önemsiz değil bence
Bu karakterde bi adam onunla sex yaparken annesini bile dusunuyo olabilir

ne düsündüyse düsündü bilemicem. Facebookunu kapatmis beyfendi,yada beni engelledi bilemem.
soyismini ve resimleri silmem gücüne gitti herhalde.

şuç nasıl kadında değil ya. ikisininde suçu eşit. evliliğinden mutsuz olan her kadın gidip bunları yapmıyor. her kadın bir iki güzel söze çıplak foto gönderip sanaldan kendini tatmin etmiyor. eşide kesinlikle bilmeli. şuanda sizde herşeyden habersiz olabilirdiniz. eşi hala habersiz. size yapılan onada yapıldı. bilmeye hakkı var.

ben hesabim kadinla degil kendi koynumda beslegim yalanciyla. o yüzden diyorum sucu yok diye.

Öncelikle tabi ki kadının 50 yaşında olmasına takılacağız yaş önemsiz diyenlere şaştım kaldım. Annesi yaşında evli bir kadınla birlikte bu şahsiyetsiz. Ne kadar normal olabilir ki?

Ayrıca evet 20'li yaşlarda biriyle aldatsa yine değişmeyecekti ama böylesi çok daha iğrenç.

Konu sahibi daha 29 yaşında gencecik bir kadın. Böylesi onun için çok daha ağır.

Sanal hafızaya kaydettim derken? O kısmı anlamadım. Buluta mı kaydettiniz? O kayıtlar önemli çünkü, sağlam bir yerde olması lazım.

Öncelikle tabi ki kadının 50 yaşında olmasına takılacağız yaş önemsiz diyenlere şaştım kaldım. Annesi yaşında evli bir kadınla birlikte bu şahsiyetsiz. Ne kadar normal olabilir ki?

Ayrıca evet 20'li yaşlarda biriyle aldatsa yine değişmeyecekti ama böylesi çok daha iğrenç.

Konu sahibi daha 29 yaşında gencecik bir kadın. Böylesi onun için çok daha ağır.

ayni düsüncedeyim. onu bana tercih etmesi özgüvenimi sarsti

Sanal hafızaya kaydettim derken? O kısmı anlamadım. Buluta mı kaydettiniz? O kayıtlar önemli çünkü, sağlam bir yerde olması lazım.

dropbox ve cloud.

Allah kolaylk versin sana canim. Uzuldum malesef boyle erkekler var "fantazi"peşinde dolaşıyor.
Sen ne durumdasn şu an ?
iyimisin biraz daha ?
Kafani dinle düşün ne yapacaginla ilgili.

Allah kolaylk versin sana canim. Uzuldum malesef boyle erkekler var "fantazi"peşinde dolaşıyor.
Sen ne durumdasn şu an ?
iyimisin biraz daha ?
Kafani dinle düşün ne yapacaginla ilgili.

tsk ederim.
iyi degilim. uyuyup 1 sene sonra uyanmak istiyorum. tüm bunlari yasamak,bunlarla yüzlesmek istemiyorum
yalniz kalinca aglayacagim diye korkuyorum

tsk ederim.
iyi degilim. uyuyup 1 sene sonra uyanmak istiyorum. tüm bunlari yasamak,bunlarla yüzlesmek istemiyorum
yalniz kalinca aglayacagim diye korkuyorum
Açıkçası sana ne yazacaģımı bilemiyorum;(
durum fena. Ayrıl falan gibi laflar söyleyemem. Eşini en iyi sen tanırsın. Böyle biriyle ömür gecermi falan filan.
Bagzi erkekler var okukuştum bir yerde kendilerinden ddaha olgun kadnlardan hoslaniyorlarmis .
Vea yasak aşk ilgisini çekti.
Sen ne yapmaya dusunuyorsun

Allah yardimcin olsun bence uzman destegi al hic sucu olmayan sen butun hayatin boyunca bu pisligin izlerini tasima ins zaman iyilestirir yaralarini...

Nasil bi pislik bu ya afedersin ama igrenc otesi. Arkana bile bakma cnm cocukta yokmus boyle SAPIK bi adamla yasayabilecegini dusunmuyorum. Allah yardimcin olsun Insallah.

X