Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

ya niye konuda herkes kadının yaşına takmış anlamadım. 25 yaşında olsa daha mı kabul edilir olacaktı. benim takıldığım konu sadecebu taraf değil yazık o kadının kocasına ve çocuklarına... neyse konu sahibi arkadaşım burada en doğru kararı sen vereceksin... sonuçta eşini de kendini de tanıyan sensin... benim sana bu noktada söyleyeceğim tek şey sen mükemmel bir kadınsın... çok akıllı ve donanımlı olduğun konuyu anlatış tarzın şok anında yaptığın o kayıtlar vs den belli, o nedenle sakın kendini eksik bir kadın hissetme...

Gerçekten çok üzücü ve acı bir durum başınıza gelen.. Eşinizin annesi yaşında, o kadının da oğlu yaşında biriyle bu diyologları yaşaması üzülerek söylüyorm ki sapıklıktan, sapkınlıktan başka bir şey değil... Gerçekten çok acı bir manzara ama konunuzdan anladığım kadarıyla siz gayet güçlü duran ve mantıklı birisiniz. Zaten tüm bu olanlara yarabbi şükür deyip devam etmemenizden belli.. Şu durumda verilebilecek en mantıklı ve doğru karar bu adamdan boşanmak olacaktır. Zaten elinizde delilleriniz de var her türlü siz haklı çıkarsınız. Bu saatten sonra bu adama ne sevgiyle ne de saygıyla bakmanız ve evliliğiniz sağlıklı şekilde yürümesi mümkün değil.. Zaten böyle bir ihtimali hak etmiyor.. Yaptığı şey tam anlamıyla aldatmak. Çok acı bir tablo. Umarım en doğru kararı verirsiniz.. Yeniden mutlu olacağınız günler diliyorum size..

erkekler ikinci kadında güzellik vs. aramaz ki bu bilinen bir şey çoğu aldatılan kadında kendinden çirkiniyle aldatılır yani yaşı da önemli değil , yeterki cinsellik versin gerisi boş , sonuç olarak aldatmanın affedilir yanı yok benim için isterse 40 çocugum olsun boşarım yani, midem almaz artık o adamın yüzüne bakamam , bakan nasıl sindirip bakıyor şaşırıyorum , boşan derim .

şerefsiz ne diyebilirsin ki
hayatından def et onu
sen ona layık değilsin
hiç bir kadın aldatılmaya layık değildir

benden özür dilerken bana bi sans daha ver benim icin falan dedi. bende neden senin icin mutsuzluga katlanayim ben degerli bi insanim ve kiymetimi bilen bi insani hak ediyorum dedim zaten. mutlu olmayi hak eden biriyim, bi hatam günahim olmadi. onun icin yaptigim onca fedakarliktan sonra hak etmedim bana bunu yasatmasini.

Aldatma olması için ille penetrasyon mu olması gerekiyormuş? Kadınla görüşse ama sevişmeseydi de "Ama yatağa girmedik" diyecekti. Tabii ki aldatmış. FRP mi sanıyor hayatı?

frp ne bilmiyorum ama, burda onun düsündügü degil benim ne hissettigim önemli.ben kendimi aldatilmis hissediyorsam aldatmistir.

agzimi burnumu kanatirdi herhalde, ben bagirmadim bile.

Allahim diyecek birsey bulamiyorum. Ne kadar igrenclesiyor insanlar. Utanma da yok birde aldatmadim diyor. Allah size yardimci olsun ve sabir versin..

saol arkadasim

evli oldugunu biliyor, arada beni soruyor. esin mi geldi, ne yemek yapmis sana, esinle mi yattin, ismimi nazli diye söylemis nazli gececi olsa keske falan diyor
Isim var, iyide bi kazancim var. annemde dag gibi arkamda durur yalniz kalmam...

haklisin. ama 29 yasinda bi kadin olarak, 50 yasinda iki cocuklu bi kadini bana tercih etmesi gurur kirici...
ben kadina birsey demiyorum zaten. söyledigim gibi hata esimin, kadinin degil.
5 senedir ayni yastiga bas koydugum adam beni düsünmüyorsa kadin neden düsünsn?

Pes 50 yasindami, anasi yasinda be ner
Deyse, onda buldugu yaptigi seyleri sende yapsa olmuyomuymus sasirmis o canm hic ugrsma degmez sanali yok bu isin baya aldatma

bencede baya aldatma

Tek diyeceginiz şey bende yapayım o sanal sexten nasıl olsa aldatma sayılmıyormuş diyin kendini bukadar akıllı sanmasın

kendi vicdanini öyle rahatlatiyor iste

Aldatmanın bittiği yer.mantık yok işde nerde 29 yasında kadın nerde 50 yasında kadın tövbeeeee

hic bi aldatma mantiga sigmaz ki, sIKIldiysan ayril git ne hakla benim canimi yakiyorsun?

akil yok iste.

dropbox ve itunesa kaydoldu. her cektigim resim direk yükleniyor iki siteyede. telefonumuda uzaktan kitlettim zaten calindi diye, hic birsey silemez. sifreli zaten.

ben öyle birsey söylemedim yalniz.

7 ay önce elimde delil yokken bosanmanin esigine gelmstik telefon sevdasi yüzünden. beni üzmek istemeyen insan en gec o zaman birakirdi demi bu pisligi?

ben sadece esimi beni 7 ay boyunca kandirmasini ve böyle pislik bu sohbetin icinde olmasini kaldiramiyorum

Sadece sanal sex kayptigi icin degil, butun vaktini enerjisini sana yalan soyleyerek o kadina harcadigi icin aldattigini dusunuyorum. Lutfen adama kanip onu aklamaya calisma. Affedip affetmemek sana kalmis, ama seni aldaattigini hem kendin kabullen, hem de esine bunu her firsatta belirt. Bosanmaya karar verme ihtimaline karsin, delillerini iyi muhafaza et, sakin silme.

kocandada ne mide varmış yaa .. kocan kaç yaşında ?çıplak fotosunu gönermek nedir ?al o fotoları kadının kocasına postala

OTE="Pisligintekisin, post: 41563864, member: 688596"]benden özür dilerken bana bi sans daha ver benim icin falan dedi. bende neden senin icin mutsuzluga katlanayim ben degerli bi insanim ve kiymetimi bilen bi insani hak ediyorum dedim zaten. mutlu olmayi hak eden biriyim, bi hatam günahim olmadi. onun icin yaptigim onca fedakarliktan sonra hak etmedim bana bunu yasatmasini.

frp ne bilmiyorum ama, burda onun düsündügü degil benim ne hissettigim önemli.ben kendimi aldatilmis hissediyorsam aldatmistir.

agzimi burnumu kanatirdi herhalde, ben bagirmadim bile.

saol arkadasim

evli oldugunu biliyor, arada beni soruyor. esin mi geldi, ne yemek yapmis sana, esinle mi yattin, ismimi nazli diye söylemis nazli gececi olsa keske falan diyor
Isim var, iyide bi kazancim var. annemde dag gibi arkamda durur yalniz kalmam...

haklisin. ama 29 yasinda bi kadin olarak, 50 yasinda iki cocuklu bi kadini bana tercih etmesi gurur kirici...
ben kadina birsey demiyorum zaten. söyledigim gibi hata esimin, kadinin degil.
5 senedir ayni yastiga bas koydugum adam beni düsünmüyorsa kadin neden düsünsn?

bencede baya aldatma

kendi vicdanini öyle rahatlatiyor iste

hic bi aldatma mantiga sigmaz ki, sIKIldiysan ayril git ne hakla benim canimi yakiyorsun?

akil yok iste.

dropbox ve itunesa kaydoldu. her cektigim resim direk yükleniyor iki siteyede. telefonumuda uzaktan kitlettim zaten calindi diye, hic birsey silemez. sifreli zaten.

ben öyle birsey söylemedim yalniz.

7 ay önce elimde delil yokken bosanmanin esigine gelmstik telefon sevdasi yüzünden. beni üzmek istemeyen insan en gec o zaman birakirdi demi bu pisligi?

ben sadece esimi beni 7 ay boyunca kandirmasini ve böyle pislik bu sohbetin icinde olmasini kaldiramiyorum [/QUOTE]
Ben size demedim zaten burda o şekil yorum yapan bi dolu üyeye dedim.

Allah yardımcınız olsun ama böyle bir durumda affetmek ne kadar doğru onu düşünün? bunun devamı gelmez mi sizce? çocuğunuzda yokmuş olsaydı daha da zor olurdu. sizce şu anda o kadınla konuşmuyor mu? bunları düşünün saniye de hayatından çıkartabilecek mi? çok güçlü olmalısınız ve en doğru kararı siz vereceksiniz.
örneğim acınızı arttırmak için değil yanlış anlaşılmayım sadece daha gerçekçi bakmanız için.

5 yil boyunca çocuk yapmayi siz mi istemedinjz?
Esiniz monotonluktan sıkılmiş olabilir mi?

4 sene ben istememistim,borclarimiz vardi bitirmek istedim. ama 1 senedir deniyoruz ve olmadi.

hemsire degilim,baska bi meslegim var. oda calisiyor ama vardiyasi hep sabit sabahtan öglene kadar.
ben yatak odasinda uzanirken o kadinla sanaldan birlikte olmus, ne kadar salak misim ayakta uyutulmusum.

israrla sevmiyorum diyor,bence kendi bile bilmiyor sevdigini. ara sira tartismislar nasil dil döküyor kadina barismak icin. deger vermedigin insan icin neden dil dökesin. madem amacin sadece sanal s..ks git baskasini bul bu yüz vermiyorsa ne cekeceksin ki kahrini?
bana karsi burnundan kil aldirmaz,5 sene boyunca bi tartismada benden özür diledigi 2 keredir.
o kadina öyle yalvarmasi beni mahfetti

tiksiniyorum zaten yüzüne bile bakamiyorum. evli bi bayana bunlari yazan bi adami ben es diye yanimda nasil tasiyayim?

Boyle aciz bir insana daha fazla zaman ayırma zor bir süreç Allah yardımcin olsun .

tsk ederim

Cnm derdi dertsizlik ...aksiyon arıyor işte kendince ,çok üzüldüm allah kolaylık versin

bencede. fazla deger verdigin zaman degerin bilinmiyor

Eşin Jigolo o zaman.

bilemem... seref yoksunu oldugu kesin

tsk ederim. ne düsüncegimi,bu batakliktan nasil bi basima cikacagimi bilmiyorum

Igrenc bisey :/ Kadin zengin falanmi ona jigolalikmi yapti acaba :/ Cocukta yokmus arkana bile bakma...
böyle adamlar manyak oluyo kendi yapıp bi çok seyi gördüğü için karısından da şüphe duyuyolar ve kadının hayatını mahvediyolar ayrıl diyemem sana ama madem artık yapamam diyosun ne yapılması gerekiyosa onu yap ailene uygun bir dille anlat hatta once onun ailesine anlat ki rezil olsun bir gram değeri kalmasın kimsenin gözünde rabbim yardımcın olsun

ugrasmak ister miyim bilmiyorum. bu pislik olaydan gelecek paraya dokunamam zaten davayi kazanmis olsamda.

inanmiyorum. bana dogrulari tam söylemiyor. o resimleri neden israrla sildirmek istiyor? madem deger vermiyor kadina onun yuvasinin yikilmasini neden bu kadar engellemek istiyor?
diyourm hala onu koruyorsun ödün kopuyor esine yollarim diye dedim yemin billah ediyor sadece seni ve aileni düsünyorum basina bela olurlar diye.
bende anlamiyorum niye bana bela oluyor? ben ne yaptim ki? senin ismini adresini verir sana yönlendiriim o zaman bana bulasmazlar dedim bende

acisi ne biliyor musn,bugun gitmemi engellemek isterken kollarimdan tuttu bende istemeden parmagini kanattim tirnagimla. istem disi birsey oldu mu diye yine kosan bendim neden bu kadar salagim... ona zarar gelsin istiyorum, acisi ciksin ama salak gibi ona birsey olsa en cok üzülende yine ben oluru

Adam kelimesini sadece kelime olarak yazdım, belirteyim.

aynen

Sucta hep zavallı şeytanin :)

Hep şeytana uyuyorlar zaten iradeleriyle yapmıyorlar

Şeytan olsam iftira der ahirette yakalarina yapısırım bunlarin

bahane bahane bahane

öyle yapiyorum zaten. tek kelimeyle kadini asagilamadim ben.

çocuk yokken bu konuda bu kadar kararsız kalmanızı anlamıyorum

kararsiz degilim, sadece bu durumu en zararsiz sekilde nasil atlatabilirim onu bilmiyorum.
icim cok dolu ve kimseyle konusamiyorum
icim kan aglarken anneme gülücükler attim bugun. dürüstce icimden gecenleri paylasabilecegim tek platform burasi

Tabii ki senin karsina gecip ona asigim diyecek hali yok gormussun yazismalardaki aski kadin yuz vermeyincr diledigi ozurleri yalvarmasini, gozune mi inanacaksin yedi aydir seni aldatan adama mi? Derdi seks olsa yataga atmaya calisir bunlar gece gunduz askla yazismis. Gozlerini ac arkadasim kadin evli olmasa bosardi bile seni bu askla. Allahin sevgili kuluymussun cocugun olmamis 1 senedir, daha ne istiyosun

cok tesekkür ederim. ellerim titreye titreye okudum her satirini,cektim o resimleri. ALLAH ikisinide bildigi gibi yapsin

Insallah mutlu olurum, cocugum olur yuvam olur yine. Oglu var boyumca, onlardan bahsetmis hep esime. atilla geldi, kizim geldi. tüm sülalesini anlatmis

benimde almiyor yüzüne bakamiyorum. bana dokununca midem bulaniyor, öpmeye doyamadigim yüzü nefret ettiriryor.

ben kabullendim, diyorum zaten beni aldatti. o kabul etmiyor ama o onun sorunu benim degil.
kendini böyle rahatlatacaksa rahatlatsin. ama o kayitlar bende oldugu sürece ömrü boyunca bir daha o yastiga basini rahat koyamayacak, onu mahfedecek hersey benim elimde.
sen benim erkeklere olan güvencimi yiktin benim icimi huzursuz ettiysen,sende huzursuz olacaksin bu kdr basit

konusuyordur herhalde. cikarken rahat rahat konusursun artik yaz nazli ise gitti diye dedim

Ya bunun tek bi acklamasi var: kadin yatakta tecrubeli adami bulutlara tasiyodur

büyük ihtimal. yazismalari görseniz, igrenc ötesi :/

bugün ve yarin gecsin, bi kafami toparlayayim sali günü konusmayi düsünüyorum annemle.
canim annem kendimden cok ona üzülürüm, canimin ici herseyim kahrolacak

evet üzülecek ama sen her gün üzüleceğine iğrendiğin bir admla hergün aynı evde kalacağına bir hafta ya da bir ay üzülür annen sonra hersey yoluna girer anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın sakın kendini yalnız hissetme

Telefonda deliller varken evde birakmissin tamam dava acsan sanal ortamdan alinir deliller ok de ailene gosterirdin simdiden. Parmagi kanamis kostum baktim diyosun. Ona bi sey olsa cok uzulurum diyosun. Yani bi kadin gururunu bu kadar inciten adama nasil sevda besler ben de onu anlamiyorum. Insanin midesi bulanir o yazismalari o resimleri gozuyle gorunce bu ne ya

ayni seyleri söyledim. kadinin 5 kilo fazlasi varmis,zayiflayinca bulusmak istemis. o 5 kiloyu verseydi gece gündüz otel odasinda sevisirdin kadinla bende evde saf gibi seni beklerdim dedim.
o kadin istemedigi icin bulusmadin,isteseydi bulusurdun ve bekar olsaydi beni bu kadin icin birakirdin dedim.
düsüncem bu, degismez ne kadar hayir desede.
bana dökmedigi dilleri ona döküyorsa, benden cok ona yaziyorsa benden cok sevmis bu kadar basit bi hesap.
hesap basit ama bunu kaldirmasi cok güc

Pislik adam iki dakikalik zevk icin yuvalarini atese atanlara sasiyorum!!

bende anlayamiyorum gercekten. o

oglu gibi seviyor, sok olacaklar hepsi. aldatildigimi söyler miyim bilmem, belki sadece hata yaptigini ve ayrilmak istedigimi söylerim. detaylarla onu daha fazla üzmek istemiyorum

alamadim telefonu, karsimda bi erkek gücü varken kollarimi sIKarken beni dövecek korkusuyla evden kactim diyelim.
bana bu sekilde ya lu yu lu konusmazsaniz sevinirim. Ihtiyacim yok buna.
Nasihate, yargilamaya degil benim üzüntümü paylasmanizi tercih ederdim.
ben saygili bi sekilde yaziyorsam ayni saygiyida sizden bekliyorum.
yeterince üzgünüm, daha fazla üzülmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…