- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
-
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
Gerçekten çok üzücü ve acı bir durum başınıza gelen.. Eşinizin annesi yaşında, o kadının da oğlu yaşında biriyle bu diyologları yaşaması üzülerek söylüyorm ki sapıklıktan, sapkınlıktan başka bir şey değil... Gerçekten çok acı bir manzara ama konunuzdan anladığım kadarıyla siz gayet güçlü duran ve mantıklı birisiniz. Zaten tüm bu olanlara yarabbi şükür deyip devam etmemenizden belli.. Şu durumda verilebilecek en mantıklı ve doğru karar bu adamdan boşanmak olacaktır. Zaten elinizde delilleriniz de var her türlü siz haklı çıkarsınız. Bu saatten sonra bu adama ne sevgiyle ne de saygıyla bakmanız ve evliliğiniz sağlıklı şekilde yürümesi mümkün değil.. Zaten böyle bir ihtimali hak etmiyor.. Yaptığı şey tam anlamıyla aldatmak. Çok acı bir tablo. Umarım en doğru kararı verirsiniz.. Yeniden mutlu olacağınız günler diliyorum size..herkese merhaba.ben 29 yasinda evli bi bayanim, evliligim 5 senelik ve cocuk yok. (cok sükür)
kasim ayindan beri esimin bazi hareketlerinden süphelenmistim.sürekli elinde cep telefonu,bilgisayara bakarken gülümsemeler. hissetmistim ama ispat edememistim.
tam paranoyaklik yaptim herhalde yok öyle birsey derken bu sabah cep telefonunda ki mesajlarini gördüm
facebook üzerinden 50 yaslarinda,2 cocuklu evli bi bayanla konusuyormus 7 aydir
baya askimli,canimli,seni seviyorumlu ve en igrenci bel alti muabbetli.
kadin ciplak resimlerini yollamis,benim gerizekali kocam yollamamis ama bende bile olmayan normal resimlerini yollamis. sabahtan aksama kadar konusmuslar her allahin günü, gözünü acar acmaz kadina yazmis iyi gecelerle kapatmis. facebookunuda acik unutmasi sadece uyuya kalmasindan. bide ben anlamayayim diye facebook uygulamasindan degil internet tarayicsindan girmis facebooka.
ben iceride yemek yaparken,uyurken, gece nöbetindeyken , disaridayken hep bu kadinla konusulmus
ben bu cep niye sürekli elindeyken bana paranoyak muammelesi yaparken bana 7 aydir yalan söylemis.
konusmadan anladigim kadariyla ve kocamin söylemesiyle hic yüz yüze görüsülmemis ve sanaldan öteye gidilmemis.
sevmiyorum,yalan söyledim ona diye yeminler ediyor annesi üzerine ama benim icin bu dahada kötü
sevse bi nebze yaptigi serefsizligi anlayabilirim,sevmedigi bi kadin icin evliligini hice saymasi dahada aci.
bi sürü özürler diledi, ikinci bi sans istedi. hic inkar etmedi hepsini anlatti.
neden dedim söyleyemedi.
ben herseyin kaydini aldim telefonuma yükledim, kimseye yollama ailesi belali basina bela olur diye sildirmeye calisti 3 saat. silmedim tabi ki. en son anneme gelirken telefonumu aldi elimden,vermedi geri
ama ne fayda eder.hepsi sanal hafizaya kaydedildi zaten telden silsede hic birsey degismez
haliyle cok üzgünüm, napicagimi bilmiyorum. birileriyle konusmaya ihtiyacim var ama anneme bile anlatamiyorum üzülmesin diye. bi sürü ayrilik oldu ailede bu senede,bide beni duyarsa kahroilacak
ben affedemeyecegimi,ona artik saygi duyamayacagimi söyledim ve anneme geldim
ama bundan sonra ne yapacagima dair hic bi fikrim yok
bana dert ortagi olur musunuz?bugünler baska nasil gecer bilmiyorum
şerefsiz ne diyebilirsin ki
hayatından def et onu
sen ona layık değilsin
hiç bir kadın aldatılmaya layık değildir
Aldatma olması için ille penetrasyon mu olması gerekiyormuş? Kadınla görüşse ama sevişmeseydi de "Ama yatağa girmedik" diyecekti. Tabii ki aldatmış. FRP mi sanıyor hayatı?
Bu şekilde sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Aynısını siz yapsanız, böyle yaklaşacak mıydı? Ona sorun, siz internette bir adamla sanal seks yapsaydınız, ona fotoğraf gönderseydiniz, bunu normal mi karşılayacakmış? O kadının iki çocugu var bir de, yok artık ya..
Allahim diyecek birsey bulamiyorum. Ne kadar igrenclesiyor insanlar. Utanma da yok birde aldatmadim diyor. Allah size yardimci olsun ve sabir versin..
İnsanlar yuva kurmak için uğraşırken rahat mı batıyor bu bazı erkeklere de yuvalarını başka kadınlar için dağıtıyorlar. o kadın da nasıl bir düşüncedeyse artık evli olduğunuzu bilmiyormuymuş eşinizin, hadi bilmiyor diyelim kendi kocasından çocuklarından da mı utanmamış neredeyse oğlu yaşındaki bir erkeğe çıplak resimlerini atarken?
Kınamak istemiyorum yazmak istemiyorum böyle ama Allahım ama bu nedir gerçekten. senin karın senin için yemek yaparken elin kadınlarıyla sanaldan bilmem ne yapmak nedir. Bu zihniyetteki tüm erkekler için söylüyorum. kendi çevremde de varsa onlar için söylüyorum. monotonluktan mı kendi akıllarınca böyle yollara başvurup hayattan zevk almaya çalışıyorlar desem midem iyice kalkıyor bu sefer hangi akla mantığa uyuyor şu bana biri açıklasın lütfen.
Anladığım kadarıyla işiniz var hiçbir yönden bu insana bağlı değilsiniz. kendinizi toparlayın ve en azından bugünlerin geçeceğini düşünün. Allah yardımcınız olsun
hayir burdaki hanimlarin cogu esinizin sizi "50" yasindaki kadinla nasil aldattigini midesiz oldugunu söyleyip durmuslar... simdi ne yani burdaki midesizlik tek kadinin yasi mi ya?? herkes sanki oraya takilmis. aldatmak her halukarda cirkindir karsidakinin yasinin cok da önemi yok bu noktada.. Allah sabir versin konu sahibi.
Pes 50 yasindami, anasi yasinda be ner
Deyse, onda buldugu yaptigi seyleri sende yapsa olmuyomuymus sasirmis o canm hic ugrsma degmez sanali yok bu isin baya aldatma
Tek diyeceginiz şey bende yapayım o sanal sexten nasıl olsa aldatma sayılmıyormuş diyin kendini bukadar akıllı sanmasın
Aldatmanın bittiği yer.mantık yok işde nerde 29 yasında kadın nerde 50 yasında kadın tövbeeeee
midem kaldırmadı 50 yaşındaki anne yaşındaki bir bayanla yahuu şu erkekler ne kadar iğrençler yaa uçkurlarına düşkünlüklerini anlamıyorumm bi şeylerii varr başkada birşeyleri yokk.. acayip sinir oldumm... asla ona inanmayınn.. tekrardan dönmeyinn... hak ettiğini bulsunn..güzelim yuvasını bozupta sanal alemlere gidiyorr ve aldatmadan görmüyorr..
Yahu her naneyi yiyen kendini rahatlatir isin bir ucundan tutup sonra naneyi yer ama bu gercegi degistirmez,
Dirdir ettin
Bakimsizdin
Soguktun
Monotondun
Bunalima soktun
Benden uzak durdun
Ama gebeydin
Ama lohusayfin
Ama cocuk kucuktu onunla cok ilgilenip kendini dagittin
Sadece konustum
Hic bulusmadim
Bulustum ama baska bisey olmafi
Vee en son seytan seyyapti seytan duZsun sizi insallah diyip kenara cekilicen en guzeli arkadasim, tamamrn vicdan rahatlatmak adina bu bahaneler denir, ve dikkat edin hep sen dili vardir hep sen yapmissindir da olmustir onun sucu yoktur suc ceza indirimi icin size iyi hal gosterimleri bunlar kalbini tas et gerekirsr bu ogrenclige goz yumma bide bisey sorucam, telnden silmis ya hani, o sanala kaydoldu demissin nereye bellege kayfoldu hem onlari direk mailine gondersetdin ya kendinin
Kendinden 19 yaş büyükmüş. Adam büyük olunca aldatsa da aldatmasa da görmüyorum böyle midem bulandı iğrenç vs mesajları. Niye oraya taktınız ille. Çok çifte standart uyguluyosunuz ama hep kendi cinsinden olana
Peki sen elin adamina yari ciplak fotolar yollasaydin, seks muhabeti yapip, askim canim deseydin, esinin tepkisini idrak edebiliyormusun? Adam sana oruspu yaftasini yapistirip, aninda bosardi!
O adamin gözünün yasina bakma. Seni aldatti, ve 7 AY boyunca!! Derhal bosan ve bu adamdan kurtul!!
bişi diyip kaçıcam.
anladım, kadınla adam arasında çok bi yaş farkı var da 50 yaşındaki "herhangi bir kadın" için bu kadar ağır "midem bulandı" ifadeleri fazla sert değil mi?
konu çok nazik, genç bir kadın kendinden çok büyük bir kadınla aldatılmış??
ama yine de 50 yaşındaki kadınlar da sevişir, 50 yaşındaki bir kadının tek işlevi anneanne ya da anne , teyze , hala olmak değil.
örnekteki? kadına gelince elbette evli bir erkekle münasebet kurması doğru değil ve eleştirilmesi gereken kısım da bu.
Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?
5 yil boyunca çocuk yapmayi siz mi istemedinjz?
Esiniz monotonluktan sıkılmiş olabilir mi?
Canim uzulmeye bile degmez boyle insanlar ama zor allah yardimcin olsn. Gece nobetleri olan sen misin hemsire misin? Esin olacak okuz ne is yapio da o kadar firsat bulmus o kadinla gorusmeye. O vakitleri senle geçirseymis ya! Sen icindeki sesi dinle o insanin akli kaydi mi hep kayar. Bunu bile bile onunla devam edebilir misin? Bu konu basima gelse affedemem ben, bunu biz yapsak eslerimiz bizi affetmezdi emin ol.
50 yasinda olunca noluyo ki belki adam milf seviyo yani niye yasa takiliyosunuz? Sorun kadinin yasi degil evli olmasi. Bu cok ciddi bi aldatma cunku kocan o kadina asik olmus. Yani gune onunla basliyor gunu onunla bitiyor. Basit bi fiziksel aldatma degil. Yedi aydir kadinla ask yasiyor. Cocugun da yokmus. Bu rezaleti kaldirmana tek sebep yok. Kocana aldatma delilleriyle bosanma tazminat kadina da tazminat davasi ac. Kadin hem senin yuvani dagitiyo hem kendi kocasini aldatiyo yaptigi kar kalmasin yanina. Ayrica eger su an kocani affedersen bi daha bu delilleri kullanamazsin. Baskasina asik yedi aydir gozunun icine baka baka seni aldatan yalancidan fayda gelmez. Yasin gencken yoluna bak
Yuh ya ,sübyancısı ayrı dert ,anne seveni ayrı ..ya ciden x50yaşında kadında nbulmuş diyormu size ??yani kadın çokmu güzel ne bileyim gordunmu fotosunu nasıl yaBöyle bir adamla evli kalmak yada kalmamak sana kalmış ..ama nasıl birbirinizin yüüzüne bakacaksınız ,sen tiksineceksin ondan
Boyle aciz bir insana daha fazla zaman ayırma zor bir süreç Allah yardımcin olsun .
Cnm derdi dertsizlik ...aksiyon arıyor işte kendince ,çok üzüldüm allah kolaylık versin
Eşin Jigolo o zaman.
Bak her aldatilana degil ama nedense bu olayda cok uzuldum sana,anladigim kadari i cidden duzgun bir insansi , cok gecmis olsun, hanimlarda yasa takmis, her gun alkisladiginiz seda sayan acep kac yasinda ve sevvilisi kac yasinda, canim sen sakin olayi icsellestirme, neden arama, nedeni yok tatlim, insanogulu bole, i naiyorum bundan sonra cok mutlu olursun
böyle adamlar manyak oluyo kendi yapıp bi çok seyi gördüğü için karısından da şüphe duyuyolar ve kadının hayatını mahvediyolar ayrıl diyemem sana ama madem artık yapamam diyosun ne yapılması gerekiyosa onu yap ailene uygun bir dille anlat hatta once onun ailesine anlat ki rezil olsun bir gram değeri kalmasın kimsenin gözünde rabbim yardımcın olsunIgrenc bisey :/ Kadin zengin falanmi ona jigolalikmi yapti acaba :/ Cocukta yokmus arkana bile bakma...
zina cezası gerı gelmelı
o kadına yuvamı huzurumu bozdu dıye dava acsanız kazanırsınız
tazmınatda alırsınız ooh
kocanızı bosayıp onu odullendırmeyın adamın ahı gıtmıs vahı kalmıs yazık annesı yasındakıyle
acır gozlerle baksan yeter ona
Bu nasıl aşağılık bir adam ve aşağılık bir kadın! Parasını yiyordur kesin ve sanaldan öteye gitmemiş diye bir şey olamaz bence! Ihanet eden adamın doğruyu konuşmasına ve yeminine tabiki inanmayın! Boşanma davasını açın, kurtulun şu sapıktan. Ahlaksızlar!
Tabii eşinden bosanmalısın buda bir aldatma sonuçta ama o kadını da bulup ailesine anlatman delillemen gerekiyor bu durumu. Sonuçta bu ikisinin ayıbı madem senin Yuvam bozuldu sen sucsuzken onunda yuvası bozulsun da görsün bakalım. Bu arada inşallah eşinin dediği gibi ailesi belalıdır sana bisey yapcak halleri yok nasılsa bırak korksun biraz esin bi tutuşsun da aklı başına gelsin.
Adam kelimesini sadece kelime olarak yazdım, belirteyim.
Sucta hep zavallı şeytanin :)
Hep şeytana uyuyorlar zaten iradeleriyle yapmıyorlar
Şeytan olsam iftira der ahirette yakalarina yapısırım bunlarin
Konu sahibi acınızı anlıyorum ama burada önemli olan sizi aldattığı kişinin 50 yaşında olması değil. Koskoca adamlar kızı yaşındaki kadınlarla birlikte oluyor genelde normal karşılanıyor. Benim açımdan her ikisi de normal değil ama sizin odaklanmanız gereken eşinizin sizi aldatmış olması bence.
Tarifsiz bir acı, zor bir durum olsa gerek tabi yaşadıklarınız. Allah yardımcınız olsun.
çocuk yokken bu konuda bu kadar kararsız kalmanızı anlamıyorum
Tabii ki senin karsina gecip ona asigim diyecek hali yok gormussun yazismalardaki aski kadin yuz vermeyincr diledigi ozurleri yalvarmasini, gozune mi inanacaksin yedi aydir seni aldatan adama mi? Derdi seks olsa yataga atmaya calisir bunlar gece gunduz askla yazismis. Gozlerini ac arkadasim kadin evli olmasa bosardi bile seni bu askla. Allahin sevgili kuluymussun cocugun olmamis 1 senedir, daha ne istiyosun4 sene ben istememistim,borclarimiz vardi bitirmek istedim. ama 1 senedir deniyoruz ve olmadi.
hemsire degilim,baska bi meslegim var. oda calisiyor ama vardiyasi hep sabit sabahtan öglene kadar.
ben yatak odasinda uzanirken o kadinla sanaldan birlikte olmus, ne kadar salak misim ayakta uyutulmusum.
israrla sevmiyorum diyor,bence kendi bile bilmiyor sevdigini. ara sira tartismislar nasil dil döküyor kadina barismak icin. deger vermedigin insan icin neden dil dökesin. madem amacin sadece sanal s..ks git baskasini bul bu yüz vermiyorsa ne cekeceksin ki kahrini?
bana karsi burnundan kil aldirmaz,5 sene boyunca bi tartismada benden özür diledigi 2 keredir.
o kadina öyle yalvarmasi beni mahfetti
tiksiniyorum zaten yüzüne bile bakamiyorum. evli bi bayana bunlari yazan bi adami ben es diye yanimda nasil tasiyayim?
tsk ederim
bencede. fazla deger verdigin zaman degerin bilinmiyor
bilemem... seref yoksunu oldugu kesin
tsk ederim. ne düsüncegimi,bu batakliktan nasil bi basima cikacagimi bilmiyorum
cok tesekkür ederim. ellerim titreye titreye okudum her satirini,cektim o resimleri. ALLAH ikisinide bildigi gibi yapsinya niye konuda herkes kadının yaşına takmış anlamadım. 25 yaşında olsa daha mı kabul edilir olacaktı. benim takıldığım konu sadecebu taraf değil yazık o kadının kocasına ve çocuklarına... neyse konu sahibi arkadaşım burada en doğru kararı sen vereceksin... sonuçta eşini de kendini de tanıyan sensin... benim sana bu noktada söyleyeceğim tek şey sen mükemmel bir kadınsın... çok akıllı ve donanımlı olduğun konuyu anlatış tarzın şok anında yaptığın o kayıtlar vs den belli, o nedenle sakın kendini eksik bir kadın hissetme...
Gerçekten çok üzücü ve acı bir durum başınıza gelen.. Eşinizin annesi yaşında, o kadının da oğlu yaşında biriyle bu diyologları yaşaması üzülerek söylüyorm ki sapıklıktan, sapkınlıktan başka bir şey değil... Gerçekten çok acı bir manzara ama konunuzdan anladığım kadarıyla siz gayet güçlü duran ve mantıklı birisiniz. Zaten tüm bu olanlara yarabbi şükür deyip devam etmemenizden belli.. Şu durumda verilebilecek en mantıklı ve doğru karar bu adamdan boşanmak olacaktır. Zaten elinizde delilleriniz de var her türlü siz haklı çıkarsınız. Bu saatten sonra bu adama ne sevgiyle ne de saygıyla bakmanız ve evliliğiniz sağlıklı şekilde yürümesi mümkün değil.. Zaten böyle bir ihtimali hak etmiyor.. Yaptığı şey tam anlamıyla aldatmak. Çok acı bir tablo. Umarım en doğru kararı verirsiniz.. Yeniden mutlu olacağınız günler diliyorum size..
erkekler ikinci kadında güzellik vs. aramaz ki bu bilinen bir şey çoğu aldatılan kadında kendinden çirkiniyle aldatılır yani yaşı da önemli değil , yeterki cinsellik versin gerisi boş , sonuç olarak aldatmanın affedilir yanı yok benim için isterse 40 çocugum olsun boşarım yani, midem almaz artık o adamın yüzüne bakamam , bakan nasıl sindirip bakıyor şaşırıyorum , boşan derim .
Sadece sanal sex kayptigi icin degil, butun vaktini enerjisini sana yalan soyleyerek o kadina harcadigi icin aldattigini dusunuyorum. Lutfen adama kanip onu aklamaya calisma. Affedip affetmemek sana kalmis, ama seni aldaattigini hem kendin kabullen, hem de esine bunu her firsatta belirt. Bosanmaya karar verme ihtimaline karsin, delillerini iyi muhafaza et, sakin silme.
Allah yardımcınız olsun ama böyle bir durumda affetmek ne kadar doğru onu düşünün? bunun devamı gelmez mi sizce? çocuğunuzda yokmuş olsaydı daha da zor olurdu. sizce şu anda o kadınla konuşmuyor mu? bunları düşünün saniye de hayatından çıkartabilecek mi? çok güçlü olmalısınız ve en doğru kararı siz vereceksiniz.
örneğim acınızı arttırmak için değil yanlış anlaşılmayım sadece daha gerçekçi bakmanız için.
Ya bunun tek bi acklamasi var: kadin yatakta tecrubeli adami bulutlara tasiyodur
böyle adamlar manyak oluyo kendi yapıp bi çok seyi gördüğü için karısından da şüphe duyuyolar ve kadının hayatını mahvediyolar ayrıl diyemem sana ama madem artık yapamam diyosun ne yapılması gerekiyosa onu yap ailene uygun bir dille anlat hatta once onun ailesine anlat ki rezil olsun bir gram değeri kalmasın kimsenin gözünde rabbim yardımcın olsun
evet üzülecek ama sen her gün üzüleceğine iğrendiğin bir admla hergün aynı evde kalacağına bir hafta ya da bir ay üzülür annen sonra hersey yoluna girer anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın sakın kendini yalnız hissetmecok tesekkür ederim. ellerim titreye titreye okudum her satirini,cektim o resimleri. ALLAH ikisinide bildigi gibi yapsin
Insallah mutlu olurum, cocugum olur yuvam olur yine. Oglu var boyumca, onlardan bahsetmis hep esime. atilla geldi, kizim geldi. tüm sülalesini anlatmis
benimde almiyor yüzüne bakamiyorum. bana dokununca midem bulaniyor, öpmeye doyamadigim yüzü nefret ettiriryor.
ben kabullendim, diyorum zaten beni aldatti. o kabul etmiyor ama o onun sorunu benim degil.
kendini böyle rahatlatacaksa rahatlatsin. ama o kayitlar bende oldugu sürece ömrü boyunca bir daha o yastiga basini rahat koyamayacak, onu mahfedecek hersey benim elimde.
sen benim erkeklere olan güvencimi yiktin benim icimi huzursuz ettiysen,sende huzursuz olacaksin bu kdr basit
konusuyordur herhalde. cikarken rahat rahat konusursun artik yaz nazli ise gitti diye dedim
büyük ihtimal. yazismalari görseniz, igrenc ötesi :/
bugün ve yarin gecsin, bi kafami toparlayayim sali günü konusmayi düsünüyorum annemle.
canim annem kendimden cok ona üzülürüm, canimin ici herseyim kahrolacak
Telefonda deliller varken evde birakmissin tamam dava acsan sanal ortamdan alinir deliller ok de ailene gosterirdin simdiden. Parmagi kanamis kostum baktim diyosun. Ona bi sey olsa cok uzulurum diyosun. Yani bi kadin gururunu bu kadar inciten adama nasil sevda besler ben de onu anlamiyorum. Insanin midesi bulanir o yazismalari o resimleri gozuyle gorunce bu ne yaugrasmak ister miyim bilmiyorum. bu pislik olaydan gelecek paraya dokunamam zaten davayi kazanmis olsamda.
inanmiyorum. bana dogrulari tam söylemiyor. o resimleri neden israrla sildirmek istiyor? madem deger vermiyor kadina onun yuvasinin yikilmasini neden bu kadar engellemek istiyor?
diyourm hala onu koruyorsun ödün kopuyor esine yollarim diye dedim yemin billah ediyor sadece seni ve aileni düsünyorum basina bela olurlar diye.
bende anlamiyorum niye bana bela oluyor? ben ne yaptim ki? senin ismini adresini verir sana yönlendiriim o zaman bana bulasmazlar dedim bende
acisi ne biliyor musn,bugun gitmemi engellemek isterken kollarimdan tuttu bende istemeden parmagini kanattim tirnagimla. istem disi birsey oldu mu diye yine kosan bendimneden bu kadar salagim... ona zarar gelsin istiyorum, acisi ciksin ama salak gibi ona birsey olsa en cok üzülende yine ben oluru
aynen
bahane bahane bahane
öyle yapiyorum zaten. tek kelimeyle kadini asagilamadim ben.
kararsiz degilim, sadece bu durumu en zararsiz sekilde nasil atlatabilirim onu bilmiyorum.
icim cok dolu ve kimseyle konusamiyorum
icim kan aglarken anneme gülücükler attim bugun. dürüstce icimden gecenleri paylasabilecegim tek platform burasi
Tabii ki senin karsina gecip ona asigim diyecek hali yok gormussun yazismalardaki aski kadin yuz vermeyincr diledigi ozurleri yalvarmasini, gozune mi inanacaksin yedi aydir seni aldatan adama mi? Derdi seks olsa yataga atmaya calisir bunlar gece gunduz askla yazismis. Gozlerini ac arkadasim kadin evli olmasa bosardi bile seni bu askla. Allahin sevgili kuluymussun cocugun olmamis 1 senedir, daha ne istiyosun
Pislik adam iki dakikalik zevk icin yuvalarini atese atanlara sasiyorum!!
evet üzülecek ama sen her gün üzüleceğine iğrendiğin bir admla hergün aynı evde kalacağına bir hafta ya da bir ay üzülür annen sonra hersey yoluna girer anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın sakın kendini yalnız hissetme
Telefonda deliller varken evde birakmissin tamam dava acsan sanal ortamdan alinir deliller ok de ailene gosterirdin simdiden. Parmagi kanamis kostum baktim diyosun. Ona bi sey olsa cok uzulurum diyosun. Yani bi kadin gururunu bu kadar inciten adama nasil sevda besler ben de onu anlamiyorum. Insanin midesi bulanir o yazismalari o resimleri gozuyle gorunce bu ne ya